Max 65Alıntıyı görüntüle
İyi forumlar ederi nedir bunun yada şuun ekleesek daha dengeli bir sistem olur şu pahalı kaçmış diyeceğiniz var mı?
rami falan güncelleyip yada soğutucuyu 70e nasıl tamamlayabilirimMax 65
hocam gt301ı bende kullanıyorum eger alıcaksan baya kalıtelı kabl0olama yerlerıne shaıp fkaat gereksız pahalı bıde ssdyı degıstırmenı tavsıye ederım kasayıda kotu maerka yapsan farketmez bıtfenıx felan olsun onlarda ıyıdır asus kadar ıyı olmasadarami falan güncelleyip yada soğutucuyu 70e nasıl tamamlayabilirim
hocam kasanın şık durmasını severim bakınca ama tabii ki her fikire açığım kasa modelini düşürüp belki model güncellemesi yapabilirim şuan onu düşünmekteyimhocam gt301ı bende kullanıyorum eger alıcaksan baya kalıtelı kabl0olama yerlerıne shaıp fkaat gereksız pahalı bıde ssdyı degıstırmenı tavsıye ederım kasayıda kotu maerka yapsan farketmez bıtfenıx felan olsun onlarda ıyıdır asus kadar ıyı olmasada
kasa oalrak evet gercekten guzle bır goreunumu var sehvetlı bır gorunum alacaksanız tavsıye ederım tabııkı ama bu kasa 4-5k arası dıger kasalar maks 3k dıye bılıyorum..hocam kasanın şık durmasını severim bakınca ama tabii ki her fikire açığım kasa modelini düşürüp belki model güncellemesi yapabilirim şuan onu düşünmekteyim