Ben genel ortalama söyledim, piyasanın durumuna ürünün marka modeline göre değişir. Mesela ekran kartı özelinde 8gb kart ile 16gb nın talebi aynı değil
AMD nin driver notlarında senin bahsettiğin gibi bir sorun yok, notlara bakıp ''BF6'' yı görünce hemen ''AMD bile kabul ediyor, sen niye etmiyorsun'' diye...
Araba yada ev almıyorsun sonuçta, 20-30K lık ürünü peşin alacak maddi durumun yoksa aslında o ürüne sahip olacak seviyede değilsin demektir. Taksit, çek...
Bence de, tamamen beklentiye bağlı. 1440P oyunculuk yapan biri için 25 bin liramı kurtarmaya çalışıyorum şu an zihnimde. Moonlight ile streaming işini de...
Dediğim 2 kart hem fiyat hem taksit fırsatı vb bişey bulamayıp ödeme kolaylığı asrock var ise ancak öyle tercih ederim. Fiyat ve ödeme kolaylığı sonra marka...
Benim 9070xt pulse'un rami hynix. Vatan Bilgisayar'da satışa sunulduğu gün aldım. Marvel Rivals 700 saat, bf 6'da 300 saat oynamışım herhangi bir çökme vs...
Nokta atışı tespit, ek olarak gddr6 daki fiyat artışından çok daha fazlası gddr7 de olduğu için nvidia işler daha karışık
1782418860
Pulse giriş seviye...
AMD zaten 9070 ile 9070xt duyurduğu zaman çip krizi yoktu. Nvidia ile de orta segmentte kapışmak için bol keseden vram koydular. Özellikle neden AMD gddr7...