Zaman zaman lazım oluyor o yüzden satın almak istiyorum ama daha önce hiç almadım. Masamda kullandığım USB vantilatörde de kullanabileceğim de bir yağ varsa...
Diğer ilanımdaki açıklamanın aynısını yazıyorum. Kendimin ve abimin kullandığı eski yatan kasadan çıkardım temiz kullanıldı sorunsuz çalışıyorlar. yeni...
Kendimin ve abimin kullandığı eski yatan kasadan çıkardım temiz kullanıldı sorunsuz çalışıyorlar. yeni kasamda işlemciyi yükseltmeme ihtiyacım var o yüzden...
6 sene önce akrabam hediye etmişti, 3 sene önce CD'yeri aktif kullanırken çalışmayı bıraktı, açıp kurcalamadım (altında bi tane vida kapağı kayıp sadece)...
Sahibineden'de ilan koyacağım ilan no sunu da atayım. Param güvende var biliyosun kargoyla güzel paketleyip yollarım. bende sağlam kol bir tane var o da...
Yıllardır evde duruyordu CD yeri çalışmayı bırakmıştı tamamen bozuldu mu bilmiyorum belki okuyucu tozlanmıştır açıp kurcalamadım hiç, elden çıkarmak istesem...
Wraith'ten alacağım fakat şu anda a9 pro nun stoğu yok. Tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim şu an G305 kullanıyorum scroll'u patladı 2.5 sene oldu...
Evet garantiniz v.s aynı şekilde mevcut ancak mağazaya değil kendiniz firmaya götürmeniz gerekiyor mağaza ilgilenmiyor garanti konusu ile. Herhangi bir...