X870 anakart tercih etmenin temel nedeni pcı express ve m2 çözümleri fazladan usb4 dür haricen üst seviye b850 lere karşı bir avantajları yok denebilir. ama...
Mesela benim anakart ve ramlerde expo1 de sıkıntı yaşıyordum ama expo2 de problem olmuyordu. Sistemi format attıktan sonra chipset ve gpu driverlarını kur...
Amd yazılımını güncelleme geldikçe yüklüyorum ve Eylül de 1 yıl olacak hiç bir sürümde problem yaşamadım. Bence de ürünü oem paket alındıysa aldığınız yere...
Ben simülasyon oyunları oynuyorum. Usb olarak da 5/6 portu kullanıyorum donglelar ile beraber.Haklısın zamanında 17 küsür verdim eski aldığım karta dediğin...
[H3 id='MSI+MAG+X870E+Gaming+Max+Wi-Fi']MSI MAG X870E Gaming Max Wi-Fi [/H3]
Bu anakart şuan 13k civarlarında, yukarıdakilerden hiçbir farkı olacağını...
Gigabytein bazi modellerinde hatta MSI dahil diger markalarda da m2 slota ssd takildi mi hizi dusurmuyor ama Pci-E slotu x16dan x8e dusuruyor. Rtx5090 dahi...
Oyun için bence Extreme versiyon anlamsız.
Asrock alma da ne alirsan al :ROFLMAO: reddit grubunda her gun yeni bir 9800x3d cenazesi kaldiriyoruz.Ben...
Amd’nin ,İntel’in sitesine gireceksinde pcle hattı kaç adet var bakacaksın işlemciye göre . Yine anakart ozelliklerden hangisi x4’le hangisi x8’le çalışıyor...