ironLeppu isimli üyenin son içerikleri

1. ironLeppu

🔥İndirim Asrock RX 9070 XT Taichi Oc 256 Bit Gddr6 16 GB Ekran Kartı | 40.382 TL

Aklımda 3 tane 9070XT modeli var biri bu diğeri xfx mercury oc birde powercolor red devil
  2. ironLeppu

Hyper X Cloud 3 S Yazılım Sorunu

arkadaşlar beta uygulamasını sildim store daki uygulamayı indirdim cihaz güncelleme yapmamı istedi ve sonrasında bilgisayar kendi kendine kapanıp açılmaya başladı bu ne biçim kulaklık ben çözemedim
  3. ironLeppu

Valla onu bilmiyorum ben fark etmedim ama ürünün yazılımı çok garip. Belki de ben anlamadım. En sevdiğim özelliği pil inanılmaz uzun gidiyor. Aldığımda 1 kere şarj ettim. Hala aynı şarj ile devam ediyorum. %30 larda şu an alalı da aylar oldu
  4. ironLeppu

İki Araba Arasında Kaldım Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Tabi ki talisman daha geniş daha dolu daha iyi bir araç zaten segment farklı ama satması zor o yüzden ben megane derim. 3 yıldır megane 4 hb icon kullanıyorum gayet memnunum. Mazotu kokluyor
  5. ironLeppu

Fps Artmıyor Düşmüyor

Discord ayarlarında overlayi kapatman gerek.
  6. ironLeppu

Fps Artmıyor Düşmüyor

Discord tarzı bir uygulama var ise onun overlayinden de yapabilir
  7. ironLeppu

evet yaptım işte bu sendeki uygulamada dtx çalışmıyor açmaya çalışınca da hata veriyor daha doğrusu bilgisayarı yeniden başlat felan diyordu
  8. ironLeppu

onu bilmiyorum ama ses seçeneklerinde 10 tane farklı cihaz çıkıyor hangisini seçiceğimi dahi bilmiyorum. bu uygulama beta version eski versiyonu kurunca spatial audio çalışmıyor çok garip şekilde
  9. ironLeppu

Merhaba arkadaşlar ilk defa bir kulaklık aldım onuda hyper x marka tercih ettim. problem şu ki ürünün uygulamasını açınca bana resimde gösterdiğim gibi bir hata veriyor oraya tıklıyorum ve devam ediyorum ama her defasında aynı şey oluyor. kullanan varsa sizde de bu şekilde mi?
  10. ironLeppu

10000tl Kasa Psu Öneri

Azerbaycan lımısın ? Psu yu alacağın ekran kartı ve ileriye dönük almanı tavsiye ederim. https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-thermaltake-view-380-850w-80-gold-argb-usb-3-2-siyah-atx-mid-tower-kasa-fiyati,1595197943.html Bu kasa ve psu yu geçen alanlar olmuştu nende xl ı var gayet...
  11. ironLeppu

Lastik Balans Ayarı Bozuluyor

Jant göbeğini kontrol ettirin. Bende uğraşıyorum uzun süredir problem jantın göbeklerinden çıktı. Araç 140 ile 160 arasında titriyor. Aslında titremeden çok araba sallanıyor Onun dışında sorun yoktu. 1780568094 Yani şasesi ile alakalı bir teker geride bir teker ileride mi acaba diye. Tekerlek...
  12. ironLeppu

Frame Gen’İ Hangi Oyunlarda Açıyorsunuz?

Assetto corsa rally de dün denedim afmf yi bana fark gelmedi fps 90/100 den 190/200 e çıkarıyor. Monitörüm 34” 2k 180hz
  13. ironLeppu

Öneri 5070 Ti Vs 9070xt Haziran 2026 - Hangisi Alınır?

Hocam sen bu kadar yazmaya üşenmedin mi ya 🤣 nvidia fan boylar gelmeden de cevap vereyim bence kesinlikle 5070ti almalısın. Eğer aklınız kalacaksa almayın bir ürünü.
  14. ironLeppu

Mg953 850w Bitfenix Fan Hızı Rengi Ayarlanıyor Mu

Fanlar molex bağlantılı o yüzden hepsi en son devirde çalışıyor bende de vardı aynı kasadan da renklerinide o anakart ile değişemezsin sanırım
Geri