ironLeppu isimli üyenin son içerikleri

1. ironLeppu

Çözüldü✓ Güvenilir Windows Pro Key Nerden Alınır Yardımcı Olurmusunuz ?

Saglam lisans ben ve pek çok tanıdığıma aldım hiç problem yaşamadık
  2. ironLeppu

Turknett mi Patladı? Açılmıyor

Turktelekomdan kaynaklı sanırım
  3. ironLeppu

❌İndirim Bitti! İncehesap 23.00 Gece Fırsatı: Gizemli Gaming Klavye Kampanyası (150 Adet Stok)

Satın alamadıktan sonra 1 tl olsa ne olur. 1 saattir bir tane anakart almak için uğraşıyorum. Ama olmuyor. Yok ben vazgeçtim. Yaptıkları indiriminde reklam olduğunu düşünüyorum artık
  4. ironLeppu

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

Valla ilk defa bir şey alayım dedim onda da kolpa çıktı. Son ödeme ekranını geçemiyorum. Ama güzel reklam bravo
  5. ironLeppu

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

Arkadaşlar ödeme ekranında masterpass e kayıtlı kartım ile ödeme yapamıyorum. “banka tanımlı değil” hatası veriyor. Kartımı direkt giriyorum bu seferde taksit yapamıyorum. Kartım axess
  6. ironLeppu

Yardım Emperor Adlı Satıcı Servis Onaylı Rapor Kararını Uygulamıyor

Bende rog b850-e anakartımı asus servisi service pointe bıraktım. 1 gün sonra DOA raporu çıkacağını söylediler ama henüz raporu alamadım. Ürünü vatandan almıştım. Umarım bana da böyle bir muamele yapmazlar. Geçmiş olsun.
  7. ironLeppu

Yardım Hangi Sıvı Soğutucuyu Almalıyım

Kullandığın kasa ile uyuyorsa arctic lf3 öneririm. Radyatörü diğerlerine göre kalın olduğu için.
  8. ironLeppu

🔥İndirim Corsair Kasa Ram Aıo Set 40.999tl

Ram kodunu göremedim ama samsung olma ihtimali yüksek.
  9. ironLeppu

Segotep mi Msi Psu Mu

https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1akCHL7Vhzk_EhrpIGkz8zTEvYfLDcaSpZRB6Xt6JWkc/htmlview?pli=1 Bu listeden bir kontrol et istersen
  10. ironLeppu

Radeon 9070xt Format Sonrası Problemler

Mesela benim anakart ve ramlerde expo1 de sıkıntı yaşıyordum ama expo2 de problem olmuyordu. Sistemi format attıktan sonra chipset ve gpu driverlarını kur standart halde test yap. Expo bile açmadan dene
  11. ironLeppu

Radeon 9070xt Format Sonrası Problemler

Amd yazılımını güncelleme geldikçe yüklüyorum ve Eylül de 1 yıl olacak hiç bir sürümde problem yaşamadım. Bence de ürünü oem paket alındıysa aldığınız yere götürün bence.
  12. ironLeppu

20-25 Bin TL Ortalama X870 Anakart Önerisi Atx Siyah

Ben simülasyon oyunları oynuyorum. Usb olarak da 5/6 portu kullanıyorum donglelar ile beraber.Haklısın zamanında 17 küsür verdim eski aldığım karta dediğin gibi 18/19 civarlarında tomahawk max ler var onu da alabilirim hem vatanda mevcut paranın yatmasını beklemem.
  13. ironLeppu

20-25 Bin TL Ortalama X870 Anakart Önerisi Atx Siyah

İşte bende tek ssd ile 8x e düşüyordu. O yüzden iade ettim.
Geri