Satın alamadıktan sonra 1 tl olsa ne olur. 1 saattir bir tane anakart almak için uğraşıyorum. Ama olmuyor. Yok ben vazgeçtim. Yaptıkları indiriminde reklam olduğunu düşünüyorum artık
Bende rog b850-e anakartımı asus servisi service pointe bıraktım. 1 gün sonra DOA raporu çıkacağını söylediler ama henüz raporu alamadım. Ürünü vatandan almıştım. Umarım bana da böyle bir muamele yapmazlar. Geçmiş olsun.
Mesela benim anakart ve ramlerde expo1 de sıkıntı yaşıyordum ama expo2 de problem olmuyordu. Sistemi format attıktan sonra chipset ve gpu driverlarını kur standart halde test yap. Expo bile açmadan dene
Amd yazılımını güncelleme geldikçe yüklüyorum ve Eylül de 1 yıl olacak hiç bir sürümde problem yaşamadım. Bence de ürünü oem paket alındıysa aldığınız yere götürün bence.
Ben simülasyon oyunları oynuyorum. Usb olarak da 5/6 portu kullanıyorum donglelar ile beraber.Haklısın zamanında 17 küsür verdim eski aldığım karta dediğin gibi 18/19 civarlarında tomahawk max ler var onu da alabilirim hem vatanda mevcut paranın yatmasını beklemem.