Arama sonuçları: *

1. canweston

ASUS GT 502 KASA VE MSI MB 850 GAMING PLUS uyumlu mu?

Yüzde yüz uyar hatta anakart montaj vidalarının yerini bile değiştirmesine gerek yok . Anakart modelini doğru yazdığından emin misin ?
  2. canweston

Bu Harddisk Kurtarılır mi ?

Üzerinde markası, modeli, boyutu yazan yapışkandan bakarak aynı model olan bozuk bir tanesini bulup satın alırsan ve soket kısmını takarsan çalışacaktır. Ağır darbe almadıysa veya nemli ortamda kalmadıysa genelde çalışır. Önemli bilgi varsa değer yoksa at çöpe gitsin.
  3. canweston

Mavi Ekran Mavi Ekran Hatası Ve Minidump Dosyaları

Merhabalar iş için kullandığım cihazda autocad vs çizim programı kullanırken mavi ekran veya device into run problem hatası çıkıp cihaz anında yeniden başlıyor. İşlemciyi farklı kartta denedim , memtestten başarıyla geçti sorunun ne olduğunu anlayamıyorum yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum...
  4. canweston

Rampage 1650w psu 1563 TL

Kesinlikle alınmaz . Güç kaynağı bozuk olan cihazları test etmek icin kullandığım birtane var 12 cm düşük rpm bir fan ile değiştirmeme rağmen coilwhine tahammül sınırı üstünde .Ki bu tavsiye edebiliceğim bir yöntem kesinlikle değil bu wattlarda . Tercih sizin ama ben olsam normal pcde uzak...
  5. canweston

Rampage 1650w psu 1563 TL

En az 30 tane sattım bir tanesi geri gelmedi birde segment garantisi boyunca direk degistirir genelde . Yeni iş yerimde birebir aynı görünüşte tek farkı direk everest olanindan 20 adet toz duman arası mining odasinda 3 bucuk seneden fazla acik kalmış hepsi hala çalışıyor . Tek sıkıntı coilwhine...
  6. canweston

32539 TL Samsung Odyssey G9 49" 0.03 ms OLED 240 Hz Oyuncu Monitörü

Cihazı kurup tarayıcıdan ölü piksel testi yazıp girebilirsiniz. Ekran koruyucu jelatinini kesin sökün kontrol ederken pikseller çok küçük çünkü . Birde ekran çok ağır , ekran kutunun içindeyken ayaklarını montaj yapıp kutudan çıkartsınlar sorun olmaz hocam güle güle kullanın , hayırlı olsun :)
  7. canweston

Hocam içiniz gerçekten rahat olsun bence burn in konusunda 😄 Hala araştırıyorum ara sıra webde bu modeli dediğim gibi örnek yok desem yeridir . Artık başka monitörler oyuncak gibi gelecek şimdiden hayırlı olsun ama ölü pixel biraz sans :) Alacaklara tavsiyelerimi de yazayım sorun yaşamasınlar...
  8. canweston

Aslında masaüstü ve Office programları için maksimum 1 saat dolaylarında kullanıyorum . Herhangi bir renk bozulması yaşamadım . Reddite ara ara kontrol ediyorum , panelde renk sorunu yaşayanlar var şeritler halinde ve burn in gibi görünen birkaç kişi var ondada yazılım update ile çözülmüş gibi...
  9. canweston

Yaklaşık 1 senedir . Her gün 6-7 saate yakın kullanmaktayım 934 smart olmayan modelini. Sorunuz varsa ben de cevaplayabilirim.
Geri