Tüm bu işlemler Hp teknik servisinde mi yapılmış ? Biri kullanmış ve bu sorunu yaşadığı için iade alınıp tamire göndermişler büyük ihtimal . Üst segment...
Hocam siz bu işi biliyorsunuz be bravo tebrik ediyorum 👍
1784876370
Hocam 3000 serisinde av1 encoding vs (5000 serisinde var) yok ama ben ondan dolayı...
Tabi ki. Bütçe dahilinde değil ancak yükseltme yaparken 9000 serisi işlemci seçince 3080-3090 av1 açığını direk işlemci igpu'su sayesinde bir taş ile iki...
Hocam yeni gördüm .Açıkçası ben orta seviye video editleri , 3d modelleme(3080ti taş gibi karttır 8k render ,aşırı detaylı büyük proje çalışmıyorsan) ve...
Toplasan 15 kere alışverişim olmuştur genelde anakart ve işlemci aldım . Hiç sorun yaşamadım açıkçası yaşayan da duymadım . Arkadaşlara bileşen alırken ne...
Sorun olmaz hocam tabi ki . Sadece memtest uzun sürüyor yarıda kalırsa vakit çok kaybedersin , tekrar başlamak zorunda kalacağın için . Sadece bilgin olsun...
insalah aynı sistemdir ama arkadaşlarda öyle diyor sonuçta 12 yiz bırakacak halleri yok ama sınıf az değildir fizikçi okulun yarısını falan bıraktı kimyayı...
Ben 96'lıyım abicim . Bizim zamanımızda kalan kişi sayısı az olduğu için ilk dakikalarda yapmamızı bekler son dakikalarda geçer not alacak kadar cevaplarda...