Şu forumlardaki gülme emojisini üstüne gülme anlamında atanlar gerçekten iğrenç insanlar. Fiyat okey neyine gülücük atıyorsun? Videodaki adamdan nefret...
Arkadaşlar ben hard core 1000+ saat skyrim oynamış biriyim. Modlu modsuz her versiyonda oynadım. Elden ring oynamayı da uzun süre erteledim.
3 ay önce...
Hocam pumpout mu oldu, kurudu kaldı mı biliyoruz. Uyguladım ağustos 12 falan şubat başı aradı beni yine ısınıyor diye harbi test yaptık yine çıkmış 90...
Ben zamanında ptm depoladım yarın öbür gün alamam diye, bayağı bir miktar da sattım elimde çok az kaldı. Sattığım herkes ilk kez pc sine bakım yapıyordu...
Ayrıca daha yazdıklarımı bile okumamışsın. 2 derece fark önerdiğim noctua nt-h2 ile nt-h1 arasında var. 2.2 derece de nt-h1 ile mx-6 arasında var. Bu...
Tam tersine hiçbir donanım değişmeden, fiziksel bölüm bire bir aynı kalarak ek 2 derece düşüş oldukça değerlidir özellikle termal sınırına çok yaklaşan orta...
Hocam ben sürekli bakım yapan bir insanım, işim bu. En kral spatula da var her türde enteresan alet de var. Mx-6 bence b*ktan bir macun. Çok çok daha iyi...
arkadaşlar bende mx-4,6,7 noctua nt-h1 nt-h2, tf 7, aeranouth dan tut ptm 7950, conductronout falan hepsi var şuan. Mx-6 kadar sürmesi zor ve adamı çileden...