mychar276 isimli üyenin son içerikleri

1. mychar276

Öneri Uygun Fiyatlı Riser Kablo Önerisi

Rog gtx 1070 ama bayağı sıfır gibi. Pci express 3.0 kartı zaten yüksek bir bandwidth istemeyecektir, Sistem sadece benim kişisel fantazim görsel amaçlı olacak. Amaç yüksek performans değil. Şu alttakini almayı planlıyorum şuan...
  2. mychar276

Öneri Uygun Fiyatlı Riser Kablo Önerisi

Arkadaşlar sonunda hep almak istediğim ekran kartının temiz ve içi açılmamış bir modelini buldum. Dikey olarak takıp sırf görüntü amaçlı bir pc yapacağım akvaryum kasaya. Bana bir riser kablo lazım. Dikey ekran kartı kiti de olur. Uygun fiyatlı bir şey arıyorum. Bazı riserların siyah ekran vb...
  3. mychar276

Yağ Oranı Ölçen Tartı Önerisi

Aynı fikirdeyim, kilo takibi vs. yi çok sistematik olarak tutuyor. Üstüne bileklikle nabız, kan oksijen oranı, vb. yi birleştirip toplu raporlar tutabiliyorsun.
  4. mychar276

Gerçekten çok teşekkür ederim. Hocamız yazarsa bakarım, almadım henüz.
  5. mychar276

Okumadan engelliyorum, iyi forumlar.
  6. mychar276

Genç ve bu alanda bilgisiz kardeşim, bu konu tartı önerisi için açıldı, bu tartıların iyi çalışıp çalışmadıkları üzerine değil. Mesaj kasma çabanı anlıyorum, önerin yoksa ilgilenmiyorum. Daha net nasıl anlatılır bilemeyeceğim.
  7. mychar276

Yağın elektriğe uyguladığı direnç ile lean mass ın farklı. Vücuttan elektrik geçirerek, kiloyuda hesaba katarak uygulanan resistans üzerinden yaklaşık bir yağ oranı hesaplamak mümkündür, bu tartıların da yaptığı budur zira. Ayrıca yukarıda yazanları okumamışsınız belli ki, benim amacım genel...
  8. mychar276

Hocam iç organ yağlanması hakkında fikir verse yeterli. 15 i 35 vermesi önemli değil. 15 > 14 e düştüğünde oda 35 den 33 e düşüyorsa onu arıyorum. 1763148373 Mezura iç organ yağlanması ile ilgili hiçbir fikir vermiyor malesef. Elektrik verip direnç ile yapılan hesap çok daha doğru benim gibi...
  9. mychar276

Çok doğru sapma olayları çok yüksek. O yüzden %85 tutarlılık bana yeterli. Ben profesyonel yapmıyorum, genel yağlanma hakkında fikir verse bana yeterli. Sonuçta çoğu aynı mantıkla çalışıyor. Vücuttan elektrik geçiriyor karşılaştığı dirence göre matematiksel bir hesaplama yapıyor. Sapma çok ama...
  10. mychar276

Merhaba arkadaşlar, Yağ oranı ölçen bir tartı ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe yok gerçek değeri %85-90 tutarlılıkça ölçse kafi. Fitness ve body Building kitlesinin büyük çoğunluğu (gerçek üstatları tenzih ediyorum) çok bildiğini zanneden ama aslında literally hiçbir şey bilmeyen...
  11. mychar276

Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

7500F işlemciyi ucuzdan aldım, anakartım da var. 14400F yi uygundan satacağım. Totalda 7500F/ DDR5 6000mhz CL30 pc bana 29 binin altına geliyor. Foruma teşekkürler hep sayenizde yakaladım. Hele 6500TL lik kasayı 3200e almak süper oldu.
  12. mychar276

Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

Anakartı Argb header olanla falan değiştim işte, ssd WD olacak şekilde değiştim 1-2 değişiklik 200-300 tl lik fiyatı arttı. Ayrıca DDR5 ram 6000MHZ CL30 gecikmeli lexar. Benzer sistemlerde ya 5600mhz oluyor yada 6000 oluyor CL38 falan oluyor.
  13. mychar276

Kimseyi karşılaştırma peşinde değilim, modart pc nin 28.900TL ye 14400F ddr5 asus dual rtx 5060lı sistemini aldım. Atom bilişim indirimlerinden de 3bintl ye curved 7argb fanlı büyük akvaryum kasayı aldım. Bildiğin beleşe geldi. Kupon kullanıp 5000TL ye 7500f aldım. Bayağı ucuzdan topladım...
Geri