mychar276 isimli üyenin son içerikleri

1. mychar276

🔥İndirim 💥3799 TL (Kupon) - Gigabyte Gs24f14a 23.8" 175hz Ips 1ms Monitör 💥

Bende 1 tane çektim attım köşeye. 3800 e fena olmayan monitör.
  2. mychar276

🔥İndirim Sinerji Doğum Günü Kampanyası Yapmış

Bu nasıl fırsat? Zaten diğer satıcılarda aynı fiyata var, üstelik daha 2 gün önce gaming gecesinde 8.300tl ye mi ne düşmüştü.
  3. mychar276

Yardım Thermalright Sıvı Soğutucu Modellerinin Farkı Var mı?

Sanırım öyle hocam, eyvallah.
  4. mychar276

🔥İndirim Asus Rog Strıx Xg27ucg 27" Dual Monitör - 17650 TL

"ROG" ismini illaki istiyorum diyenler için güzel fiyat. Ama markadan bağımsız bakınca o kadar da iyi değil.
  5. mychar276

Şöyle çıkarttım. Frozen Vision 240 66,7°C / 76,0°C Frozen Warframe 240 67,5°C / 78,5°C Frozen Notte 240 68,9°C / 80,0°C Gerisi testte yok. Çok enteresan ya. Diğer markalarda kalite sıralaması bariz oluyor da bu kadar farklı çeşit çıkartmışlar hangisi daha iyi belli değil.
  6. mychar276

Bir sürü soğutucuları var, vision serisinde ekran var bunu anladım. Ama ekran dı rgb di dışarıda bırakarak infinity, frozen magic, aqua elite vs. vs. Bunların bir tear listi var mı? Hangisi daha iyi yada aynı malzeme sadece tasarım mı değişiyor? Benim çıkarttığım liste şu şekilde...
  7. mychar276

Sıcak Fırsatlar Bölümüne Kişisel Filtre Eklenmeli, Güzel Konular Arada Kaynıyor

Sayın hocam ben mühendisim, 3. parti uzantıları kurmuyorum bilgisayarıma. Size de herşeyi şak diye chrome a eklemenizi önermem.
  8. mychar276

Sıcak Fırsatlar Bölümüne Kişisel Filtre Eklenmeli, Güzel Konular Arada Kaynıyor

Sıcak fırsatlarda bazen 20-25 sayfa 2 kişinin bire bir yürüttü tartışmalar ile haftalar önce bitmiş indirim konularını tekrar tekrar görüyorum. Bence ya konu bazında filtre koyulmalı (yani örn X konusunun yanında tik olacak ona basınca o konu sıcak fırsatlar bölümündeyken benim önüme...
  9. mychar276

🔥İndirim Intel Core İ9 14900kf İşlemci 🔥16.999₺

Arkadaşlar gençliğin verdiği ateşle poppy nin, meta nın peşinden gitme ve onu savunma arzunuzu anlıyorum. Ama bu fiyata bu işlemci bayağı iyi. Özellikle yeni micro code güncellemeleri ve lite load ayarları ile güzel bir soğutucuyla bayağı dizginlenebiliyor sıcaklıkları da. Soldaki işlemciden...
  10. mychar276

❌İndirim Bitti! İ9-14900F İşlemci 🔥19.999₺

Konuya sırf "intel alınır mı? lo" diyenleri görmeye geldim, gördüm gidiyorum.
  11. mychar276

🔥İndirim Asus Rog Strix Lc Iıı 360 ARGB 360mm Sıvı Soğutucu - Beyaz 6.999,00 TL

Artic LF 2 bile bunu geçer, siz 3 almışsınız birde pro versiyonu.
  12. mychar276

Hobi İçin Overclock Yapılacak En Mantıklı Platform Hangisi?

En fiyat performans, oc potansiyeli yüksek platform sizce hangisi. Benim görüşüm x99 platformu. 3000-3500TL ye anakart işlemci ram 3 lüsünü alabiliyorsun. Overclock potansiyeli de oldukça iyi.
  13. mychar276

🔥İndirim 5060 + 7500f Sistem 39.999 TL

40k ya herşeyi oynatır mı? Oynatır. Ama sanki önümüzdeki günler çok daha iyi paketler denk gelecekmiş gibi hissediyorum.
  14. mychar276

🔥İndirim Pazarama 750 TL Hediye Çeki 500 TL

Herşeyde geçerli mi spesifik ürün kategorisi var mı?
  15. mychar276

❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool Iıı Beyaz Rgb 5.999 TL (Gaming Gecesi Özel) 🔥

Lancool III birçok açıdan iyi bir kasa ama satın alınmasındaki en önemli sebep top bölümünde 420mm radyatör desteği. O destek olmasa bu fiyatlara manyak kasalar var ki zaten.
Geri