mychar276 isimli üyenin son içerikleri

1. mychar276

❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool 217 Beyaz E-Atx Mid-Tower Kasa - 4499 TL

tam 4 aydır lancool III indirimi bekliyorum hala gelmedi, tüm lian li ürünleri tek tek indi bi benim aradığım inmedi şaka gibi.
  2. mychar276

🔥İndirim Asus Rog Ryujın Iıı 360mm ARGB Extreme Lcd 16.329 TL Son 6 Ayın En Düşüğü

Abicim kutuyu bile açmayabilir. 20 sene sonra vintage satacağım kafasıyla bile alabilir. Her şeye fiyat-performans olarak bakılmaz. Bu ürün altına fiyat performans daha iyi seçenekler var yazılacak son üründür. Alıcısı bellidir bu tarz ürünlerin.
  3. mychar276

🔥İndirim Asus Rog Ryujın Iıı 360mm ARGB Extreme Lcd 16.329 TL Son 6 Ayın En Düşüğü

Arkadaşlar sizin anlamadığınız bazı şeyler var. Herşeye fiyat/performans açısından bakıyorsunuz. Bunun kolleksiyoneri var, all asus pc tarzı stilist dizayn isteyenleri var, markadan daha önce güzel teknik servis alıp iyi deneyimlerine güvenerek gerekirse pahalı olsun şu marka olsun diyeni var...
  4. mychar276

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

8500 tl den satışta olan ürün gaming gecesinde 9bin tl (fiyat doğru)
  5. mychar276

❌İndirim Bitti! Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 420 ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu 6.072 TL

Hocam sıvı soğutucunun doğal yeri top bölümü ama 3 yıldır elimdeki sogutucuyu onde kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
  6. mychar276

❌İndirim Bitti! Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 420 ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu 6.072 TL

Hocam düşsün düşşün bu fiyatın 500TL daha altına düşer. Bu fark için 1-2 ay beklemeye değmez çünkü iş bilgisayarıma alıyorum. Doğru ama yaz ilerledikçe düşebilir biraz daha.
  7. mychar276

Bu arada arkadaşlar peşin fiyatına 6 taksit te var üründe, bilginize.
  8. mychar276

Elden Ring'de Rotten Winged Sword Insignia Verebilecek Varmı?

Arkadaşlar bu iteme ihtiyacım var. [H3 id='Rotten+Winged+Sword+Insignia']Rotten Winged Sword Insignia[/H3] Görev sırasında 2 seçenekten yanlışlıkla gidip diğer itemi aldım (altın eldiven). Yardımcı olabilecek babayiğit var mı?
  9. mychar276

Lian li lancool III e takıcam, inşallah uyumlu olur. Paylaşırım.
  10. mychar276

Aylardır spesifik olarak bu ürünü takip ediyorum düştüğünü görmedim. 420mm de ilk tercih bu ürün herkesin. 1780336277 Alıyorum kardeşim teşekkürler.
  11. mychar276

🔥İndirim Enermax Liqmaxflo 420mm Sıvı Soğutma 3.000 ₺

Hocam Arctic LF II ile III arasında aktif soğutmada ciddi fark var. Ek olarak III pro versiyonunda daha yüksek hava akışı ve daha yüksek statik basınç ile geliyor. Nasıl bire bir aynı olabilir ki? İrdelemiyorum yada eleştirmiyorum meraktan soruyorum.
  12. mychar276

Ne kadar iyi? Arctic LF III pro 420 alacaktım da, bu yarı fiyatından daha ucuz. Çevre komponentlerimde ısınma var güçlü bir aktif soğutma arıyorum. Çevre komponent sıcaklıklarına hiç baktınız mı?
  13. mychar276

Enermax ta arctic teki pompa bölümündeki aktif fan soğutma desteği var mı?
  14. mychar276

Arctic III 360 mı kullandınız yoksa III 360 pro yumu kullandınız?
  15. mychar276

🔥İndirim Noctua Nh-D15 G2 İşlemci Soğutucu 8742 Tl 🔥 🔥

Literally b*k rengi soğutucu. Ama mesele sessizlikse, daha iyisi yok.
Geri