mychar276 isimli üyenin son içerikleri

1. mychar276

Yardım Online ve Sessiz Ups Önerisi (20.000 TL Bütçe)

Arkadaşlar 2000kva civarı yeterlidir. 2 monitör 5060ti lı bir sistem için alacağız. Bütçe önemli değil sessiz olması önemli. 15-20 bine kadar çıkabiliriz. Online olması en önemli konu. 3-5 dk tutsa yeterlidir. Mesele elektrik kesintisinde sistemi ayakta tutsun kapatacak kadar süre versin
  2. mychar276

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

Haklısın iptal ettim. Bi anlık hoşuma gitti de şimdi iptal edicem onu. Aslında 3D cache li işlemcilerin bir artısı var herkes kaçırıyor tek slot ram kullanabiliyorsunuz. Çift slot ramden gelen ek performansı tek slot ile verebiliyor. Yani ramden de kar edebiliyorsun ama 9700x varken haklısın...
  3. mychar276

7500x3d den çektim bir tane birtane de rtx 5060 msi gaming oc çektim.
  4. mychar276

Sepet hazır, Düzgün inenlere çökeceğim.
  5. mychar276

İntel OEM Paket Önerisi

Sakin, sakin. Hemen "intel alınmaz" diye atlamayın. Benim zaten birçok bilgisayarım var. Sürekli pc kuran biri olarak elimde ürün tutmam lazım ama şuan azaldı. Elimde intel ultra işlemci kalmadı. İntel işlemcili bir sistem arıyorum. Aradığım paket: İntel ultra işlemci olmalı 1tb gen4 yada 5...
  6. mychar276

🔥İndirim Arctic Xtender ARGB Fanlı Siyah & Beyaz E-Atx Oyuncu Kasası | 7.599 TL - 9.299 TL

Yapacak bir şey yok, lian li ye gıcık oldum ondan aldım. Sırf sinirimden. Şuan en ucuz satan satıcıya yazıyorum, nakit indirimi bile yok adamların. Ya gidip pazar alanına %15-20 aracılık bedeli vermeye okeyler, ben diyorum ki ibana havale yapayım indirim yapın onu bile reddediyor adamlar...
  7. mychar276

🔥İndirim Arctic Xtender ARGB Fanlı Siyah & Beyaz E-Atx Oyuncu Kasası | 7.599 TL - 9.299 TL

Siyahını 7400 den aldım. 200TL de troy karta ek indirim var idefix te.
  8. mychar276

Sipariş geçtim hayırlı olsun. Lian Li Lancool III tam 6 aydır indirimini bekliyorum yapmıyorlar. Yapmazsanız kaçırırsınız müşteriyi şimdi kına yakabilirler spesifik bazı kısımlarına. Dahil geliyor hatta direk takılı geliyor yani orjinalinde öyle bizim ülkeye kazık atmadılarsa.
  9. mychar276

Lancool III siparişi geçecektim şimdi bununla arasında kaldım. Biraz inceleyeyim videolarından bakayım.
  10. mychar276

Ben forum aracılığı ile insanların birbirine yardım etmesini ve bilgi paylaşmasını çok değerli buluyorum. Ama böyle üstüne gülme, alay etme yoluyla siber zorbalık yapılması hiç hoş değil. Ayrıca bu kasada 3 çeşit cam tipi var. Bu attığınız kapalı türü. Beyaz olandaki daha şeffaf olan cam türü...
  11. mychar276

Hocam şimdi gördüm az önce girdim foruma da, neden üstüme gülüyorsunuz anlamadım? Amacınız yardımcı olmak mı zorbalamak mı?
  12. mychar276

❌İndirim Bitti! Beyaz | Arctıc P12 Pro Reverse | 692,15 TL

Çok iyi fiyat ek olarak reverse fan bulmak Türkiye de tam bir işkencedir. İhtiyacı olan alabilir.
  13. mychar276

Şu ürünü alacak varsa lütfen yalvarırım benimle iletişime geçsin elimde az kullanılmış süper bir köprü var direk hava alanına açılıyor. Mis gibi köprü.
  14. mychar276

Bu kimse kusura bakmasın ama bu düpe düz TSK GEÇMEKTİR
Geri