mychar276 isimli üyenin son içerikleri

1. mychar276

İntel OEM Paket Önerisi

Sakin, sakin. Hemen "intel alınmaz" diye atlamayın. Benim zaten birçok bilgisayarım var. Sürekli pc kuran biri olarak elimde ürün tutmam lazım ama şuan azaldı. Elimde intel ultra işlemci kalmadı. İntel işlemcili bir sistem arıyorum. Aradığım paket: İntel ultra işlemci olmalı 1tb gen4 yada 5...
  2. mychar276

🔥İndirim Arctic Xtender ARGB Fanlı Siyah & Beyaz E-Atx Oyuncu Kasası | 7.599 TL - 9.299 TL

Yapacak bir şey yok, lian li ye gıcık oldum ondan aldım. Sırf sinirimden. Şuan en ucuz satan satıcıya yazıyorum, nakit indirimi bile yok adamların. Ya gidip pazar alanına %15-20 aracılık bedeli vermeye okeyler, ben diyorum ki ibana havale yapayım indirim yapın onu bile reddediyor adamlar...
  3. mychar276

🔥İndirim Arctic Xtender ARGB Fanlı Siyah & Beyaz E-Atx Oyuncu Kasası | 7.599 TL - 9.299 TL

Siyahını 7400 den aldım. 200TL de troy karta ek indirim var idefix te.
  4. mychar276

Sipariş geçtim hayırlı olsun. Lian Li Lancool III tam 6 aydır indirimini bekliyorum yapmıyorlar. Yapmazsanız kaçırırsınız müşteriyi şimdi kına yakabilirler spesifik bazı kısımlarına. Dahil geliyor hatta direk takılı geliyor yani orjinalinde öyle bizim ülkeye kazık atmadılarsa.
  5. mychar276

Lancool III siparişi geçecektim şimdi bununla arasında kaldım. Biraz inceleyeyim videolarından bakayım.
  6. mychar276

Ben forum aracılığı ile insanların birbirine yardım etmesini ve bilgi paylaşmasını çok değerli buluyorum. Ama böyle üstüne gülme, alay etme yoluyla siber zorbalık yapılması hiç hoş değil. Ayrıca bu kasada 3 çeşit cam tipi var. Bu attığınız kapalı türü. Beyaz olandaki daha şeffaf olan cam türü...
  7. mychar276

Hocam şimdi gördüm az önce girdim foruma da, neden üstüme gülüyorsunuz anlamadım? Amacınız yardımcı olmak mı zorbalamak mı?
  8. mychar276

❌İndirim Bitti! Beyaz | Arctıc P12 Pro Reverse | 692,15 TL

Çok iyi fiyat ek olarak reverse fan bulmak Türkiye de tam bir işkencedir. İhtiyacı olan alabilir.
  9. mychar276

Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

Şu ürünü alacak varsa lütfen yalvarırım benimle iletişime geçsin elimde az kullanılmış süper bir köprü var direk hava alanına açılıyor. Mis gibi köprü.
  10. mychar276

Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

Bu kimse kusura bakmasın ama bu düpe düz TSK GEÇMEKTİR
  11. mychar276

🔥İndirim Aoc 27g50z 27" 0.3 Ms Full Hd Ips 260 Hz Oyuncu Monitörü | 6399 TL

27 inç de 2k yada 4k alın arkadaşlar. 1920p de pikselleşmeden kaçınma yok en iyisinde bile.
  12. mychar276

Atom Bilişim Teşhir Ürün

rtx 5060 olsa iyi ama 4060 için iyi değil.
  13. mychar276

Core 5 225f 5060ti 8gb- 43.000tl

Yapacak bir şey yok durum bu.
  14. mychar276

🔥İndirim Arctic P14 Pro 140mm Pwm Pst - 5x Fan Set (Siyah) 2489 TL

Tekini 800 civarına ancak bulunabilir. Fiyat çok güzel. Alacaklar 14cm olduğunu unutmayın. 12 diye alırsınız sonra takamazsınız dikkat!
Geri