mychar276 isimli üyenin son içerikleri

1. mychar276

🔥İndirim GSkill DDR5 Ram alana Intel Ultra 5 İşlemci Hediye

Ne kadar rahat "YOK HOCAM" yazabiliyorsunuz be. Ben bizzat satışını yapıyorum bu ramlerin. Neye dayanarak yok diyorsun ya? Birde üstüme gülüyorsun. Daha yeni istatistikler açıklandı intel desktop işlemcisi tercihinde %20 lerin altına düştü. Neye yok diyorsun? Elimde ram kalmadı sildi...
  2. mychar276

Yok yok ramler satılıyor. Son gelen satış verilerinde intel işlemciler tarihi düşük seviyede. Öyle böyle değil.
  3. mychar276

İntel o kadar az satılıyor ki, ram yanında promosyon oldu resmen. Üzüyor beni biraz ne bileyim.
  4. mychar276

❌İndirim Bitti! 42.899 TL Lenovo Legion 5 Pro 82RF00N1TX i7-12700H 16 GB 1 TB SSD RTX3060

sadece 3K küsür üzerine şu laptop var.
  5. mychar276

Kaliteli Termal Putty Önerisi (Pad değil! putty)

Bence termal putty performans açısından daha iyi, temizleme ve yeniden bakım açısından daha kötü olacağını düşünüyorum
  6. mychar276

100 tl lik kupon uyguladım. Tüh 20tl pahalıya aldık. Neyse artık sağlık olsun.
  7. mychar276

Aldım hocam teşekkürler öneri için. 1772922130 Aldım hocam size de teşekkürler.
  8. mychar276

10K Bütçe Tablet Önerisi

Bizim spor salonundaki hocaya aldık, geçen gün sordum çok memnunum dedi. Görsel olarak çok klas. Google uygulamalarından sorun yaşadın mı diye sordum şu ana kadar bir problem yaşamadım dedi. Ama çok alt seviye kullanıcı, tekrar detaylı sorar yazarım.
  9. mychar276

10K Bütçe Tablet Önerisi

Aldık huawei nin kendi sitesinden aldık kalemle birlikte diğer sitelerden uyguna geldi.
  10. mychar276

bu aynı ürün değil mi? Daha ucuz https://www.n11.com/urun/cooler-force-128-wmk-thermal-putty-20-gram-50490158?magaza=denizlibilgisayar
  11. mychar276

laptop üreticileri pad yerine putty kullanıyor artık. Macun ile pad arasında bir yapısı olan termal iletkendir kendisi.
  12. mychar276

Thermal grizzly den daha iyi midir sizce?
  13. mychar276

Fiyatta ciddi fark yok, fiyattan bağımsız hangisi daha iyidir?
  14. mychar276

Bu nasıl? Thermal grizzly...
  15. mychar276

Arkadaşlar sık sık pc bakımı yapıyorum, iyi bir model arıyorum. Ücreti ikinci fiyatta ama kazıklanmaya da lüzum yok, kaliteli ve fiyat kabul edilebilir bir ürün arıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Geri