Merhaba arkadaşlar,
Bütçe max 1500TL, kutu dikey olmalı. T13 kullandım uzun süre yatay kutuda temassızlık sorunu çok oluyor. Cebimdeyken devreye giriyor. O kronik sorun olmaması şart.
Ben şu aşağıdaki listeyi çıkarttım, siz ne dersiniz?
Anker SoundCore Life Note E TWS Kulak İçi Bluetooth...
Hocam ben soğuk memlekette yaşıyorum, bataryalı bir model önerme şansınız var mı? Aracımda da akü problemi var, akü ve elektrik problemleri ile meşhur peugeot 307 kullanıyorum.
Bir araçlı kurye bana arkadan çarptı, polisi aradık "şuan bakan geldi tüm ekipler orada bir şekilde anlaşın aranızda" dedi. Az kalsın kavga çıkıyordu.
Bir miktar ödeme yaptım gönderdim yoksa birbirimize girecektik. Türkiye de herkesin alması lazım!
1768644467
O nedir?
Şu ürün mü acaba bahsettiğiniz
https://www.n11.com/urun/ddpai-n5-dual-4k-wi-fi-gps-arac-ici-arka-kamera-siyah-70890958?magaza=coartbilisim&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel
Arkadaşlar hem ön hem arka bölümü çekecek bir araç kamerası lazım ama fiyat performans bir model arıyorum.
Tercihim 1500 TL civarı ama gerçekten iyi bir model varsa sıksam 3-3.5K yada çıkarım. Ama işimi görecek uygun model varsa 1500TL civarını tercih ederim. Yardımlarınız için çok teşekkürler.
Bir arkadaşım istiyor, kalemle yazı yazmak not almak vs. istiyormuş. Kalem desteği olan, kamerası iyi 10bin tl bütçeli tablet önerisi verebilecek var mı?