Abicim kutuyu bile açmayabilir. 20 sene sonra vintage satacağım kafasıyla bile alabilir. Her şeye fiyat-performans olarak bakılmaz. Bu ürün altına fiyat performans daha iyi seçenekler var yazılacak son üründür. Alıcısı bellidir bu tarz ürünlerin.
Arkadaşlar sizin anlamadığınız bazı şeyler var. Herşeye fiyat/performans açısından bakıyorsunuz. Bunun kolleksiyoneri var, all asus pc tarzı stilist dizayn isteyenleri var, markadan daha önce güzel teknik servis alıp iyi deneyimlerine güvenerek gerekirse pahalı olsun şu marka olsun diyeni var...
Hocam düşsün düşşün bu fiyatın 500TL daha altına düşer. Bu fark için 1-2 ay beklemeye değmez çünkü iş bilgisayarıma alıyorum. Doğru ama yaz ilerledikçe düşebilir biraz daha.
Arkadaşlar bu iteme ihtiyacım var.
[H3 id='Rotten+Winged+Sword+Insignia']Rotten Winged Sword Insignia[/H3]
Görev sırasında 2 seçenekten yanlışlıkla gidip diğer itemi aldım (altın eldiven). Yardımcı olabilecek babayiğit var mı?
Hocam Arctic LF II ile III arasında aktif soğutmada ciddi fark var. Ek olarak III pro versiyonunda daha yüksek hava akışı ve daha yüksek statik basınç ile geliyor. Nasıl bire bir aynı olabilir ki? İrdelemiyorum yada eleştirmiyorum meraktan soruyorum.
Ne kadar iyi? Arctic LF III pro 420 alacaktım da, bu yarı fiyatından daha ucuz. Çevre komponentlerimde ısınma var güçlü bir aktif soğutma arıyorum. Çevre komponent sıcaklıklarına hiç baktınız mı?