Şöyle çıkarttım.
Frozen Vision 240 66,7°C / 76,0°C
Frozen Warframe 240 67,5°C / 78,5°C
Frozen Notte 240 68,9°C / 80,0°C
Gerisi testte yok. Çok enteresan ya. Diğer markalarda kalite sıralaması bariz oluyor da bu kadar farklı çeşit çıkartmışlar hangisi daha iyi belli değil.
Bir sürü soğutucuları var, vision serisinde ekran var bunu anladım. Ama ekran dı rgb di dışarıda bırakarak infinity, frozen magic, aqua elite vs. vs.
Bunların bir tear listi var mı? Hangisi daha iyi yada aynı malzeme sadece tasarım mı değişiyor?
Benim çıkarttığım liste şu şekilde...
Sıcak fırsatlarda bazen 20-25 sayfa 2 kişinin bire bir yürüttü tartışmalar ile haftalar önce bitmiş indirim konularını tekrar tekrar görüyorum.
Bence ya konu bazında filtre koyulmalı (yani örn X konusunun yanında tik olacak ona basınca o konu sıcak fırsatlar bölümündeyken benim önüme...
Arkadaşlar gençliğin verdiği ateşle poppy nin, meta nın peşinden gitme ve onu savunma arzunuzu anlıyorum. Ama bu fiyata bu işlemci bayağı iyi.
Özellikle yeni micro code güncellemeleri ve lite load ayarları ile güzel bir soğutucuyla bayağı dizginlenebiliyor sıcaklıkları da.
Soldaki işlemciden...
Lancool III birçok açıdan iyi bir kasa ama satın alınmasındaki en önemli sebep top bölümünde 420mm radyatör desteği.
O destek olmasa bu fiyatlara manyak kasalar var ki zaten.