Sakin, sakin.
Hemen "intel alınmaz" diye atlamayın. Benim zaten birçok bilgisayarım var. Sürekli pc kuran biri olarak elimde ürün tutmam lazım ama şuan azaldı. Elimde intel ultra işlemci kalmadı. İntel işlemcili bir sistem arıyorum.
Aradığım paket:
İntel ultra işlemci olmalı
1tb gen4 yada 5...
Yapacak bir şey yok, lian li ye gıcık oldum ondan aldım. Sırf sinirimden.
Şuan en ucuz satan satıcıya yazıyorum, nakit indirimi bile yok adamların.
Ya gidip pazar alanına %15-20 aracılık bedeli vermeye okeyler, ben diyorum ki ibana havale yapayım indirim yapın onu bile reddediyor adamlar...
Sipariş geçtim hayırlı olsun. Lian Li Lancool III tam 6 aydır indirimini bekliyorum yapmıyorlar. Yapmazsanız kaçırırsınız müşteriyi şimdi kına yakabilirler spesifik bazı kısımlarına.
Dahil geliyor hatta direk takılı geliyor yani orjinalinde öyle bizim ülkeye kazık atmadılarsa.
Ben forum aracılığı ile insanların birbirine yardım etmesini ve bilgi paylaşmasını çok değerli buluyorum. Ama böyle üstüne gülme, alay etme yoluyla siber zorbalık yapılması hiç hoş değil. Ayrıca bu kasada 3 çeşit cam tipi var. Bu attığınız kapalı türü. Beyaz olandaki daha şeffaf olan cam türü...
Şu ürünü alacak varsa lütfen yalvarırım benimle iletişime geçsin elimde az kullanılmış süper bir köprü var direk hava alanına açılıyor. Mis gibi köprü.