İdeal kullanım senaryosunda (iyi işlemci soğutucu, 6000mhz düşük gecikmeli çift slot ram) oyundan oyuna ve sahneden sahneye değişmekle birlikte akıcı takılmadan rahat bir oyun deneyimini sağlayacaktır. Ha dediğiniz eldeki gpu nun her daim %99.99 kullanım vermesi ise yeterli olmaz.
O işlemciye 1920x1080p çözünürlükte rtx 5070'e kadar, 2K çözünürlükte RTX 5080'e kadar, 4K çözünürlükte de 5090'a kadar darboğaz olmadan rahatlıkla takabilirsin.
bu çinli anakartlarda sanırım çok yüksek sıcaklıklar oluyordu, üstelik o devasa vrm soğutucularına rağmen oluyordu. Eskiden öyleydi ama şuan nasıldır bilmiyorum.
1 ay önce "bu fiyata çöp" ve "pahalı" diyen kitleye inatla yapmayın akıllı olun. Fiyatlar uçacak. Milleti vaz geçirmeyin yazdım diye veledler beni linçledi. Hala aynı adamlar aynı şeyi yapıyor. Micron retail ram üretimini bıraktığını sadece B2B üretim yapacağını duyurdu. Fiyatlar daha da...
Görselde yok. Görselde olmadığında altta açıklamalarda fan olduğu yazsa bile fansız varyasyon gelebiliyor. Hata gelebiliyor değil, direk geliyor alacakların bilgisine. Arayıp firmayı sorun.