ASUS ROG RYUJİN III 240mm. Artık miladı doldu. Alacaksan en F/P'si ENERMAX. Fiyatına göre sunduğu perfromans oldukça iyi. Bir süre sonra ekranın bir olayı...
A850GL ile A1000GL arasında çok ses farkı var. A1000GL'de 600W'da açığa çıkan ses ile, A850GL'nin boşta yaptığı ses aynı. Biri boşta yapıyor, öbürü 600W...
Çok nadir bazı markalar kullanıyor ama bence fiyattan ziyade yaptırılan yer ile alakalı heralde. Öyle bir seçenek sunmuyor olabilirler. Benim 1400TL'ye...
Sadece watt'da değil; 18AWG kablolar cidden estetik olarak zorlayıcı oluyorlar. 16AWG neden hala fabrika çıkışlı sunulmuyor anlamış değilim.
12v-2x6 to 8...
Onlar varistör değil, Y kapasitörü. Toprağa bağlı bir tarafları zaten. Varistör Faz ile Nötr arasında olur.
Boşverin. Konu dışına çok çıkıldı. Konu bu...
12VHPWR'den söz ediyorsanız Ucunda 12VHPWR saçmalığı olduğu sürece ben kablolara hiç iyi bakmıyorum. Berbat bir konnektör gerçekten.
Normal kablo olarak...
1000W'a gerek yok aslında. Firmalar PCI-e kablolarını 16AWG yapsa bunlara hiç gerek kalmayacak. 16AWG kablolar tahmini 200-250W taşıyor. Çift kablo 500...
Alınmasının bir manası yok. Hakkında hiç bilgi yok. Sitesinde bile 3 tane koruma yazmışlar sadece. SCP, OCP ve OVP diye. ATX 3.1 bile değil ve çift rail. 80...