Güç kaynağı hayli hayli yeter ama hakkında bir bilgi yok. Lian Li'nin kendi sitesinde bile böyle bir model yok. Edge ve SX-P serisinin dış kasasını almış, RS-G serisinin ismini biraz değiştirip sunmuşlar gibi bir şey. Nasıldır bilmiyorum.
Leadex III serisinin elektriksel performansı iyide kablo kalitesi kötü. Çok ince kablolar kullanılmış PCI-e ve özellikle CPU kablolarında. 22AWG en çöp güç kaynağına bile kullanılmıyor. Bir de içerisinde kapasitör var. Kablolar değiştirilmek istenirse filtrenin bir kısmı çöp olacak. Ünitenin...
İşlemci kendini kısmaya başlar. Throttle yer. Ben 13600kF ile H610 kullanmaya çalışırken VRM'ler 100 dereceyi geçiyordu. Ara sıra test sırasında sistem kapanmıştı ama sorun ondan mıydı bilmiyorum.
MSI'ın şeyliği. Normalde A850GS'de falan 4 tane çıkış var ama ne diye A1250GS veya A1000GS'ye koymadılar bilmiyorum. İçine dönüştürücü bile koyabilirlerdi belirli bir süre bedava vereceklerine. Saçmalığın daniskası işte ne diyesin.
Bu arada tek PCI-e kablosu 16AWG olduğundan 325W civarına kadar...
Sanmıyorum ama dikkatli olmak her zaman iyidir.
1784367903
Bu da normal SMPS güç kaynağı. LED için muhtemelen. 120W yazmışlar. Yalnız kaç volt verdikklerini yazmamaları saçma olmuş.
PWM katına deymediğiniz sürece çarpılma ihitmalin çok az. Ki zaten sadece hava tutacaksın.
Bulk kapasitörler patlayıp kısa devreye düştüyse ihtimali var.
İçlerini açmışken patlak kapasitör olup olmadığına bakılması lazım yoksa hem voltaj çöker hem de sisteme zamanla sessizce zarar verir. Heleki şu Superpower yazanın en az 20 yılı var.
Bunları ne yapacaksınız ki? Hepsi muhtemelen artık çöpe atılacak tipten güç kaynaklarıdır. Elektronik atık statüsünde yani. Ayrıca o test cihazı sadece voltajın gelip gelmediğine bakar, test etmez. Test için yüke bindirip voltajların çöküp çökmediğine bakmanız lazım.