Benim duyduklarım bunlardı şahsen. Fandan motor sesi geldiği bahsediliyordu. Eğer değilse gerek yok 2. ele ama temiz kullanılmışsa ve termal macun hala duruyorsa ben hala Noctua'dan yana olurdum. Fan türü olarak daha iyi Phantom spirit'den.
Normal. Kaçak olarak getirilen D15S'ler o fiyattan sıfır olarak satılıyor zaten.
1777907401
Fan kısmında D15S daha iyi hocam. Phantom spirit'de sesden şikayetçi insanlar vardı.
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-enermax-revolution-iii-erv1000g-ahg-mac-1000-w-fiyati,1448021221.html
ENERMAX modelleri var lakin nispeten sesli üniteler.
Ses olmasın dersen de...
Başka kablo var. Olmak zorunda. O 12x6 yani 600W'lı kablodan 2 tane olması gerekli. 1 tanesinin iki ucuda 12VHPWR tipinde, öbürünün ucuda 12VHPWR fakat diğer ucundan 2 tane PCI-e çıkışı olması lazım. 1000W'lık versiyonda dönüştürücüyle çıkıyor. Harici kablo çıkmıyor.
Eğer yoksa iade edin...
-5V artık günümüzde kullanılmıyor. O yüzden o pin artık boş. Hatta yeni nesil güç kaynaklarında -12V hattıda artık yok.
Çift kablo olayını o pinde pek görmedim. Power_OK pinine girmiş. Akım dağıtımı için olabilir belki. Üretim hatası olacağını sanmıyorum.
Yani cevap için AI'a yazdırmaya gerek yok. 80 Plus setifikasını APFC içeren neredeyse tüm güç kaynakları alabiliyor zaten. A-DN serisi MSI'ın yüzkarası güç kaynaklarından. Hatta Pakistana ve Çin'e satılan hallerinde tasarım kusuru bile mevcut. Güç kaynağının ana trafosu az bir şey nominal güç...