Arama sonuçları: *

1. yusuf7878

Forum Hangi Ekran Kartını Kullanıyor

RTX 3070 Noctua.
  2. yusuf7878

Araç Süpürgesi 300 TL

Çekiş olarak berbattır ama itiş olarak iyidir muhtemelen. Kasa tozlarını atmaya yeter diye düşünüyorum.
  3. yusuf7878

Enermax Platinum Psu Nasıl

Alınabilir. O fiyatta 1200W olarak başka seçenek yok.
  4. yusuf7878

Enermax Revolution Iıı Psuda Nlo Olmaması Sorun Yaratır mı?

Bir korumanın olması için İllaki koruma kısmında yazması gerekmiyor. %99 ihtimalle NLO var. Platformu yeni, orta üst düzey bir güç kaynağında olmaması beklenmez zaten. Ayrıca NLO öyle elzem bir koruma değil.
  5. yusuf7878

Öneri Sizce Hangi Psu Alınmalı?

ATX 3.0 modeli gerçekten sorunlu bir model. Reddit'e bakarsanız 50 kişinin yakındığını görürsünüz. Vatan tarzı yerlerdeki yorumlarda da coil whine çıktığını söyleyenler var. Kullanan bir kişide bana coil whine çıktığını belirtmişti. Yazının kaynağı burada...
  6. yusuf7878

Öneri Sizce Hangi Psu Alınmalı?

O fiyata alınabilecek en berbat güç kaynağı. 12x6 ile 12VHPWR aynı kablo. Bir farkları yok. Sadece ekran kartlarındaki soket değiştirildi. https://techolay.net/sosyal/konu/12vhpwr-ve-12v2x6-baglanti-farki-nedir.27561/#post-335297
  7. yusuf7878

Yardım Hangi Sıvı Soğutmayı Almalıyım?

Ben görmedim. Zaten nispeten yeni çıktı daha. Birkaç ay sonra getirirler.
  8. yusuf7878

Ekran kalitesi dehşet değişen bir şey değil zaten. Sonuçta saatlerce monitör gibi bakmıyorsunuz. Bana kalırsada gereksiz. Ben 1 yıldır sadece saati göstersin diye saat göstergesinde kullanıyorum. Olmazsa dedikleri gibi Noctua'nın yeni modeli beklenebilir. Daha iyi performansı daha sessiz bir...
  9. yusuf7878

Asetek'in pompaları sesli. Tryx'de çok fazla pompa sesi, titreme yaşayan var.
  10. yusuf7878

Öneri 850w Beyaz Psu Önerisi

RM-e serisi orta, RM-X üst seviye.
  11. yusuf7878

Elcelektromarket.Com Güvenilir mi?

https://www.elcelektromarket.com/urun/fnirsi-dso510-oscilloscope Buradan hiç alışveriş yapan oldu mu? Güvenilirler mi?
  12. yusuf7878

🔥İndirim Ocypus Delta A62 Dijital Ekranlı Kule Tipi Soğutucu 1.499 TL Siyah/Beyaz

TDP değerleri genelde kolpa oluyor. Bir de İntel ile AMD arasındaki sıcaklıklar değişiyor Die büyüklüğünden dolayı. İntel'in Die uzunluğu daha uzun olduğundan genelde daha az ısınıyor yüksek güç tüketimlerinde.
  13. yusuf7878

🔥İndirim Ocypus Delta A62 Dijital Ekranlı Kule Tipi Soğutucu 1.499 TL Siyah/Beyaz

Ocypus'dan bahsediyordum. Thermalright bile ucu ucunayken o asla sığmaz yani.
  14. yusuf7878

O kasana ucu ucuna sığıyorsa Ocypus asla sığmaz. 164mm uzunluğunda o. Üzülme.
  15. yusuf7878

Sıvı Soğutma Pompa Hızı.

Her pompa o şekilde değil. Zaten bazı pompaları %100 hızda çalıştırmak kafa ütüler. Rog ryujin dehşet pompa sesi yapıyor mesela. Asetek pompaların geneli böyle.
  16. yusuf7878

Bu Psulu Kasa+Anakart 2 Bine Alınır mı

80 plus sertifikası bir şey ifade etmiyor. Ki zaten sertifika sahte. https://techolay.net/sosyal/konu/rampage-600w-rmp-600-80p-nasil-bir-psu.63374/ İç yapısı iyi değil. Kapasitörler muhtemelen 1- 2 yıla kalmadan patlar. Berbatın berbatı kullanılıyor. Patlamadan satın gitsin onu bence.
  17. yusuf7878

Öneri Tayland'dan Alınacak Leptop Önerisi

Tayland'tan alınan çoğu ürünün garantisi olmaz hocam. ASUS vermiyor örneğin. Ona göre alın.
  18. yusuf7878

Rehber 10.000 TL'ye kadar güç kaynağı satın alma rehberi / 2025 ağustos

Ben almazdım. Çok eski. Fiyatıda bayağı pahalı.
  19. yusuf7878

Rehber 10.000 TL'ye kadar güç kaynağı satın alma rehberi / 2025 ağustos

C1000 bayağı pahalı. Normalde C1200 bile 8500TL seviyesini görüyor ara sıra. Lian Li'nin stoğu bitmiş. Ne kadardı bilmiyorum ama 10.000TL ise o a pahalı. En mantıklısı ENERMAX...
  20. yusuf7878

Kayıp 24 Pin Kablosu

Her kablo uyan diyenler neye göre diyiyor merak ediyorum. Ya özel kablo yaptırılacak ya da MSI bir ihtimal size yollayacak. Çok nadir başka bir güç kaynağının kablosu uyabilir pin layout'ları aynıysa.
Geri