Enchanted yerine extreme yazma hatasına düştüm diye bilirkişiler toplanmış, adam x3d işlemci takacak diye daha yüksek faz amperi ve daha iyi vrm soğutması...
Giriş segment dediğin kart B850M-E. Extreme serisine giriş segment dedi gel de bunlara cehaletten bahset. Atx kart M-Atx karttan daha büyük olduğu için daha...
n11de çok fazla kopyala yapıştır yorum vardı, şikayetvarda adlarına hiç şikayet yok ama eskiden andromeda diye bir isimle yine esenyurtta satış yapan...
Siparişim kargoya verilmiş, çıkış şubesini Esenyurt gördüğüm gibi iptali bastım. 2-3binTL için iade süreciyle kavga gürültüyle uğraşamam. Belki de sorunsuz...
Tam olarak ben de onun kanalında videosu var mıdır diye bakmak için açmıştım tarayıcıyı önce foruma bakayım dedim. O adamın bilgisi ve anlatış tarzı...
Bence çok da gerek yok hocam, 2070Super’i satmıştım intel sistemde 5060ti 16gb bakıyordum ondan aldım 9070i. 9070 alıp 9060xt satmaya uğraşılmaz bence.
Hocam seçim hiç zor olmayacak, Nebi Akgün’ün AM5 anakart rehberi videosunu izleyince anlarsınız ve dediğim Asus’u alıp geçersiniz. Forumda birilerine öneri...
Gigabyte açık ara en kötüsü. Sapphire'in faz sayısı fazla ama Asus da fazların amperi yüksek ve kartın kendisi Extreme serisi. Benim tercihim Asus olurdu.