toltec6 isimli üyenin son içerikleri

1. T

9060 XT ekran kartında sorun yaşıyorum

Oyunu Msi Afterburner ile açar mısın? Takılmalar başladığı anda CPU ve GPU'nun yük durumunu ve ram kullanımını kontrol etmen lazım. Kalabalık yerlerde takılma olayı garibime gitti, internetinle alakalı olabilir mi?
  2. T

RYZEN 5 5500 VS R6 3600

3600 daha iyi bir tercih olur.
  3. T

Sahibinden satın alınan ilan iptal edilse yarına para iade gelir mi?

2-3 gün aralığında sürüyor hocam, sağolsun aldığım ürünleri iptal eden satıcı sayısı çok olunca bilirkişisi oldum artık para iadesi sürecinin.
  4. T

Yardım KASAMA FAN ALACAKTIM AMA KASAYLA AYNI PARAYAGELİYORDİREKT KASA ALMAK MANTIKLIMI?

Fazeon'un kasaları fena değil, kasanızı psu dahil satıp Fazeon F1 falan alabilirsiniz. İmzamdaki 9070XT sistemi Fazeon kasa + psu ile kullanıyorum, sıcaklık değerlerim gayet iyi psusundan da bir sorun yaşamadım. Yok psumu değiştirmek istemem diyorsanız Vento'nun kasaları da havalandırma...
  5. T

AVANSAS'IN BU FİYATLARI NORMAL Mİ

Kendi firmalarıyla kargo dağıtımı yapıyorlar, kargo ücretini teslimde alıyorlar. Kargoyu getiren kargocuya sorduğumda böyle demişti, ben hep limit üstü alışveriş yaptığım için kargo ücreti ödemediğim için tam bilemiyorum.
  6. T

NVIDIA RTX 5070 vs AMD 9070 XT

Tamam üstat, 9070XT hangi driver ile hangi sorunu çıkartıyor mesela? Örnek sunman lazım ki eski sorunlar gitti yeni sorunlar geldi diyebilelim. Gavur ekşisi redditte etkileşim manyağı olmuş bir 9070XT konusu vardı, adam inatla diyor ki pc ağır yük altına girince ekran kararıp sistem çat diye...
  7. T

AVANSAS'IN BU FİYATLARI NORMAL Mİ

2000TL ve üzeri bedava kargo hocam, avansas bu metro marketlerin online versiyonu gibi düşün. Toptan almazsan kargo sıkıntı.
  8. T

NVIDIA RTX 5070 vs AMD 9070 XT

Yaklaşık 4 aydır imzamdaki sistemle Sapphire Pulse 9070XT modelini 4K monitör ile hikayeli oyunlarda kullanıyorum. En ufak bir sorun yaşamadım. Aktif olarak kullandığım kart sayısı buradaki arkadaşların çoğunun ramlerinin CL değerinden fazladır. Evet geçmiş kartlarda Nvidia fersah fersah fark...
  9. T

Çözüldü✓ Rtx 3050 12400 sistem 18.000 e nasıl ?

Alınmaz, araba sitesinde sistem kovalamanı tavsiye ederim. Hazır sistem alırken şunu yaparsan fiyatın makul olup olmadığı ortaya çıkar, sistemdeki bütün parçaları en düşük alınabilir parça fiyatlarıyla belirleyerek satın almışsın gibi topla ve %10-15 topladığın fiyattan düş. Eğer alacağın fiyat...
  10. T

🔥İndirim AMD Ryzen 5 3500X İşlemci - 2634 TL (3 taksit)

Kesin almışsındır, gerçekten aldıysan daha komik. Bu fiyata al sata gelmez, 6 gerçek 6 sanal çekirdek işlemciye sistem toplanmaz. Baydınız falan dert ediniyorsan paylaşma, yorumların %90’ı aleyhineyse üstten üstten konuşacağına bir düşün. İmzan bile etkileşim aradığını gösteriyor, sabahtan beri...
  11. T

Yorum yapmak zorundayım çünkü sizin etkileşim hastalığınız da beni hasta ediyor. Ben bu zamana kadar sıcak fırsatlara bir kere paylaşım yaptım, aynı üründen iki tane de aldım. 20 Ocak 2026 tarihinde aynı fiyat olan ürünü 17 gün sonra aynı fiyatla yine paylaşmak sıcak fırsat falan değil. Nitekim...
  12. T

2600TL’ye sıfır diye 3500x alınmaz. Ayrıca sıcak fırsat falan da değil, ayın 20sinde de bu paraymış. Ha işlemci üretimiyle alakalı bir durum vardır, ramlerde olduğu gibi bir krizin kapısındayızdır anlarım. Daha 14 gün önce aynı fiyat olan ürün 3000TL’ye çıktı geri 2600TL’ye düştü diye fırsat mı...
  13. T

🔥İndirim BEREKET200 1000/200 Gıda İndirimi

İki kere kullandım, birisinde pestil kuruyemişe falan gitti. İkinci defa kullanılır mı diye konuyu açan arkadaşın aldığı peynirden aldım, kullandırttı. 3 kilo kaşar sekizyüz küsür tl, hiç olmazsa tosta böreğe pideye kullanılır.
  14. T

🔥İndirim 4060 8GB, 4060Ti 16GB, 4070 SUPER'li Exper PC 30,000 ,45,000,55,000 TL(H.burada)

Değerli moderatörler, şu sıcak fırsatlara biraz el atın. Birisi gidiyor indirimi biteli 5 ay olmuş konuya yazıyor, birisi gidiyor taksit var diye i3 işlemcili ddr4 sistem önerisi yapıyor. 8GB 5050 13500TL, i3 12100f 3200TL, 2x8GB ddr4 ram 5000TL, 512gb nvme ssd 3000TL, Msi M100A 4000TL (Fazeon F...
  15. T

Çözüldü✓ Bütçem 10.000 ve 11.000 ekran kartı önerisi istiyorum Nvidia ve Amd

Şu darboğazı okuyunca hayatı kaymış gibi davrananlar ne yaşıyor? Ekran kartı güncellemek mi daha kolay işlemci güncellemek mi? Bütçe 16bin TL olsa 9060xt öneririm. Darboğaz coilwhine denince millet silah görmüş gibi kaçıyor. Yarın bir gün 5600e geçince veya ram fiyatları rayına oturup Ddr5...
Geri