Bak velet (isterse yaşın 50 olsun zihniyetine bu lafım) seni adam yerine koyup konuştuk asap bozma. Reddit forumu kötülüyormuşum da bilmem neymiş. Akıllı uslu otur köşede her hıyarım var diyene tuzla koşup durma. İnternetin en büyük çöplüğünü gelip şurada savunup millete de bir şeyler biliyormuş...
Ekran kartı + ramler satıldı mı geriye kalan ürünler bedavaya gelmiş olacak. Ben kullanmak için almıştım zaten, dün akşamki 2*16 Corsair'lerin iptal olmasından sonra ilaç gibi geldi hayırlısı olsun.
İşte seçtiğiniz parçalar aynı kalacak denmesi iki kapıya da çıkıyor, 64GB ram seçtiniz aynı kalacak diye de anlaşılıyor 64GB ram seçtiniz ama 16GB ram aynı kalacak diye de anlaşılıyor. Kafam karıştı.
Edit: 64GB ram olacak şekilde göndereceklerini belirttiler, hiç beklemiyordum bunu. Vallahi...
Ödemeyi aynı şekilde havale yoluyla yaparsanız sistem değişiklik yapılmadan gönderilecek şeklinde bir telefon geldi, telefon gelen başka arkadaşlar da var mı?
Dostum, mesele gömme öpme meselesi değil. Birisi psusunu değiştirip teste sokmuş sorunu çözülmüş. Birisi bios falan kurcalamış anlayıp anlamadığı muamma. Birisi crash sorunları yaşıyormuş, anakartının biosunu güncelleyip kabloları kontrol etmiş sorun çözülmüş. Birisi çift monitör kullanıyormuş...
AMD'yi yeri geldiğinde gömen bir insanım ama şu zırvaları takmamak lazım artık. 9070 XT gayet iyi bir kart. Siyah ekran alıyorum, oyunum kapandı, youtubeda videom takıldı gibi saçmalıklar kartın sorunlu olduğunu kanıtlamaz. Kartı alırsın, stres testine sokarsın veya açarsın Furmark'ı izlemeye...
Anasayfaya atması daha iyi hocam pahalı bence, oradan da şu sayfaya doğru geçiş yapabilirsiniz https://www.vatanbilgisayar.com/amd-7500f-rtx-5060-ti-16gb-a620m-1tb-ssd-16gb-ram.html .
İhtiyaçtı hocam AM5 sistem topluyorum ama hata ettim. Keşke 10 paket deneseydim de forum içi alacak arkadaşlarla paslaşsaydık. O fiyatı görünce heyecan yaptırdı düşünemedim, belki de 10 tane almaya çalışırken ben alamazdım orası ayrı. Kısmet diyelim :)
E harfi Extreme anlamına gelir. B650E anakart hem nvme hem de pciex 16 slotunda 5.0 desteği sunar (AMD tarafından koyulan bir standart). B850 ve X670 (E versiyonu olmayan) çipsetli anakartların çoğunda pciex16 slotu 4.0 desteklidir. Yani B650E bir anakart aslında B850 ve X670 serisi bir...
Bugün onca kısmetsizlikten sonra iyi denk geldi hocam, rgbli olan başlıktan tıklayıp rgbli olana gittim 2 tane ekledim baktım fiyat uçtu tavsiye edilenlerde bunlar çıktı. 2x16yı görünce ekledim direkt, yanlış bile alsam iptal ederim diye.
İptal telefonu geldi, iptali kabul ettikten 3 saat sonra hala iptal edilmemiş görünüyordu kendim siparişi iptal ettim. İptal eden arkadaşlar kontrol etsinler boşu boşuna daha fazla iade günü beklemeyin.