Konu dışı tek bir şey söylemek istiyorum, bedava ürün aldım diye kimse bedava ürün vermek zorunda değil anlarım da sarı site akakçe fiyatlarının üstünde vatan garantili ram kaynıyor. İnsanları enayi falan mı zannediyorsunuz siz? Böyle indirimleri gerçekten ihtiyacı olan insanlar...
13-15 yaşlarında 4 SSÇ (sokağa sıçratılmış çocuk) tarafından bıçaklanmak istemiyorsanız siyah dar paça fosforlu adidas amblemli bir eşofman altı ile kombinlenebilir.
Sitelerinde 11.500TL'ye 6000mhz CL36 ram satıyorlar, özelleştirmede 16gb daha ekleyeyim diyorsunuz hem 12.150TL istiyorlar hem de ramleri 5600mHz olarak iteliyorlar. SSD'yi 500GB yerine 1TB alayım diyorsunuz, neredeyse 1TB fiyatı kadar fark yazıyorlar. Kendim akakçe fiyatlarıyla topladım, daha...
https://www.epey.com/monitor/asus-rog-strix-xg27ucs.html bu modelin ikinci elini 11 ay garantili 10000TL'ye aldım hocam, satıcı 12000TL yazmıştı ilan yaklaşık 20 gündür duruyordu ve teklifler 8000-9000TL bandındaydı. Monitörler ikinci elde çok değer kaybediyor gördüğüm kadarıyla. Bir de...
Niye bu kadar hypelanmış bu kasa anlayamadım. 3 fanlı kasa 1400TL ve illa ki egzoz fan almak lazım, amaç Vento kasa almaksa VG3400S 1832TL 4 fanlı. Marka önemli değilse 1500TL-1600TL aralığı 4 fanlı kasa kaynıyor ortalık. Fp kasa dendi mi Fazeon’un psulu kasalarını tek geçerim, sadece kasa...
Dark Guardian Pro ile Dragos Ocean modellerinin ikisini de aldım. Öncelikle şunu söyleyeyim, Gamemaster Revenge gibi kasalardan daha kaliteliler. Dragos daha şık, fanları daha iyi soğutuyor. Dark biraz daha yüksek olduğundan içi daha geniş. Ağırlık olarak Dark Dragos’tan daha ağır. Malzeme...
Oyunu Msi Afterburner ile açar mısın? Takılmalar başladığı anda CPU ve GPU'nun yük durumunu ve ram kullanımını kontrol etmen lazım. Kalabalık yerlerde takılma olayı garibime gitti, internetinle alakalı olabilir mi?
Fazeon'un kasaları fena değil, kasanızı psu dahil satıp Fazeon F1 falan alabilirsiniz. İmzamdaki 9070XT sistemi Fazeon kasa + psu ile kullanıyorum, sıcaklık değerlerim gayet iyi psusundan da bir sorun yaşamadım. Yok psumu değiştirmek istemem diyorsanız Vento'nun kasaları da havalandırma...
Kendi firmalarıyla kargo dağıtımı yapıyorlar, kargo ücretini teslimde alıyorlar. Kargoyu getiren kargocuya sorduğumda böyle demişti, ben hep limit üstü alışveriş yaptığım için kargo ücreti ödemediğim için tam bilemiyorum.
Tamam üstat, 9070XT hangi driver ile hangi sorunu çıkartıyor mesela? Örnek sunman lazım ki eski sorunlar gitti yeni sorunlar geldi diyebilelim. Gavur ekşisi redditte etkileşim manyağı olmuş bir 9070XT konusu vardı, adam inatla diyor ki pc ağır yük altına girince ekran kararıp sistem çat diye...