Valla hocam bende fuar işlerine gidecektim , günübirlik hem öğrenci alırlar diye ama genede tecrübeli insanlara daha öncelik veriyorlar . Şu arkadaşda...
bir kişiyle konuşmuştum , yeğeni sabancıda pc mühendislği okumuştu asgari ücrete zar zor iş bulmuştu . Mühendislik okuyorsan ve çok ihtiyaç duyulan bir...
Dying Light 2'nin sevdiğim özelliği birinci oyun ve 3. oyun kadar korkutucu atmosfere sahip olmaması. Daha az stresli açık dünyası. 8 dolara alınabilecek en...
Hocalarım ben zaten 1. Oyunu oynadım ve sevdim , ben asıl hangi paketi almalıyım diye sormak istemiştim
1783177482
Hocam 1. Oyunun dlc'sinde ne oluyor?
En...
Alınır
85 saatlik save im Geforce now yüzünden gitmişti oyunun sonunu göremedim. 3 ay sonra sıfırdan başlayıp başka seçimlerle 80 saatte bitirdim. Önceki...
Arkadaşlar selam reloaded edition almayı düşünüyorum 8 dolara ama 10 dolarlık bir paket daha var hangisini almamı önerirsiniz , hangisinin dlc'si almaya...
Nasıl iş bulacağız peki satış danışmanlığı istiyoruz yani bunun içinde üniversite okumaya da gerek yok zaten çok büyük bir görevmiş gibi iş bulamıyoruz abi...