Sevinç1507
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,721
Valla hocam bende fuar işlerine gidecektim , günübirlik hem öğrenci alırlar diye ama genede tecrübeli insanlara daha öncelik veriyorlar . Şu arkadaşda öğrenci olduğunu söylemiş , aramamışlar belki bir yol olurHocam otellere bi cv bıraktım turistlerin genelde gittiklerine, bende de ingilizce var belki girebilirim diye. Eğer haftaya falan da haber gelmezse marketlere bırakacağım cv leri
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Askerlik falan bakarlarsa benim tecilli gözüküyor lisansta olduğum için, oradan yakalarlar mı?
Geçen hafta cuma günü Popeyes şubesine giderek iş başvurusunda bulundum. Öğrenci olduğumu ve yaz dönemi boyunca 3 ay çalışmak istediğimi belirttim. Yaşımın işe alım için yettiğini şube de biliyor. Görüşme sırasında oldukça olumlu konuştular, başvuru formunu doldurdum ve hatta "Hayırlı olsun" dediler. Ancak bu görüşmenin üzerinden neredeyse bir hafta geçmesine rağmen henüz herhangi bir dönüş alamadım, aramadılar.
Fast-food sektöründe öğrenci olarak yazlık iş başvurularında onay ve işe başlama süreçlerinin bu kadar uzaması normal midir? Konu hakkında bilgisi veya benzer tecrübesi olanlar...
Fast-food sektöründe öğrenci olarak yazlık iş başvurularında onay ve işe başlama süreçlerinin bu kadar uzaması normal midir? Konu hakkında bilgisi veya benzer tecrübesi olanlar...