3.000 lirayı bana versen ben de mouse olurum :D Bu arada önceki mesajlarımdan birinde dediğim gibi: 2 gün önce Pro M5 ilanı sadece 1 taneyken şu an 5 tane...
Yok bedava olmasını beklemiyorum zaten ama "Çinli zarttirizort marka alacağıma bunu almak daha mantıklı." dedirtcek bir indirim söz konusu olursa alırım...
Air alacak olursam sıfır alırım. Alacağım şey tamamen Apple'nin yaz aylarında yapacağı indirimde klavyenin olup olmayacağına bağlı. Eğer klavye olursa Pro...
Hangi uygulamalar için geçerli bu? Neyse Instagram, TikTok gibi şeyleri kullanmayı bırakalı çok oldu da yüksek ihtimalle X'e de gelir bu. Açıklamayı sesli...
Klavyeli touchpadli az çok kaliteli kılıflar yine 5.000 falan. Haricinde Logitech'in bluetoothlu K380S ve M350 ikilisi var, o da 2.500'e falan patlıyor...
Bende şu an Type-C kalem ve iPad A16 var. Eğer klavye indirime dahil olmazsa tabletimi kalemle satıp direkt Air/Pro artık ne alıyorsam yanına bedava Pencil...
Kuzenimde ve yakınlarımda 13 inç tablete baktığım zaman cidden çok ilgi çekici duruyorlar. Kuzenimde gördüğümden beridir "Oğlum benim ekran çok küçükmüş."...
Aynen, öyleymiş. Büyük ihtimalle WhatsApp da öyle çünkü Telegram WhatsApp'tan çok daha fazla akıcı geliyor gözüme ama onu ayarlayamıyorum.
Ekteki ayar...
Valla doğru diyorsun da sana şöyle bir şey söyleyeyim: Kullandığım telefonda Safari'nin 60Hz çalıştığını 1 hafta önce öğrendim. Ondan önce ekran 120Hz diye...