Kalabalık bir ekipseniz ve çoğunluk 18+ ise seninki de yıl olarak tuttuğundan genellikle alıyorlar. Sen yine de nolur nolmaz sakin bir anda değil de...
eski mi 11t telefonum var ilk sahibiyim sadece internet açmak için ve aramalar için kullanıyorum o yüzden yetiyor , ufak modem gibi cihazları kullanırsan...
İkinci telefon olarak ne kullanıyorsun? Onun şarjı yetiyor mu? Çevrende hiç bu SIM kartı takılarak kullanılan ufak modem gibi şeyler kullanan insanlar...
B650M-R almak yerine 2.000₺ fazla verip bunu almanın gerekli bir hareket olduğunu pek düşünmüyorum. Gereksiz bir tık. Onun yerine soğutucunu falan alırsın...
Selamlar. Elimde 14 Pro 256GB var ve pili %76 olduğu için yavaştan acaba bataryayı orijinaliyle değiştirsem mi diye düşünmeye başladım. Servis fiyatı...
Verdiğin kaynakta bile bir beyan sınırı vermiş. Okuduklarını anlamayan, veya okumadan paylaşan bir kişi olarak asıl sana inanılmaması gerekiyor.
Haydi...
1- Anakarttan başlayalım hocam. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum B650 B850 den kötü veya B650 X870E den kötü diye bir şey yok. Normalde X870E seçmiş...
Sıvı soğutucu yerine hava soğutucu biraz kişiden kişiye değişebilir. Bence çok da para kısmaya gerek olmayan bir kategori ama bence MSI sıvı soğutma yerine...
Yiyecek içeceğe gittiyse yine öğrenci usülü şeklinde normal sayılır. Antalya'da en uygun öğrenci yemekleri çorba hariç 200'den başlıyor (o da makarna...