Döşemealtı'nın tam olarak neresi? Villaların olduğu taraflar pahalı ama köy gibi olan yerleri de var mesela. Mahalle falan olarak nerede? 25.000 lira...
16e 42.000₺ ve 17e de 52.000₺ olduğu sürece 15 önerenlerin aklından şüphe ederim dostum o kadar diyorum. Baz 16 alınmaz. Sıfır baz 16'ya verecek parayı...
Güzel kamerası olsun derken kastettiğin ana kameraysa evet güzeldir. Uzun ömürlü de olur (şu andan itibaren en az 6 yıl büyük güncelleme + kafadan 2-3 yıl...
5.000₺ saymış fakat kendileri de 57.000₺'e satıyor sanırım. Çok da mantıklı değil gibi. Olmadı 17e'yi alıp kendin sonra satmaya falan çalışacaksın ya da bir...
Çift sayılı modellerin baz modelleri genelde çok boş olduğu için 16'yı önermek istemiyorum. 17e aldığında dezavantajın sadece dinamik ada ve geniş açı/makro...
Çevrende AVM varsa oraya gidip MediaMarkt, Teknosa ve VATAN'ı dolaşıp takas sonucunda kaç lira istediklerini sorabilirsin. Genelde fiyatı birkaç dakika...
Linki var mı bilmiyorum, olsa gerek ama ben kendim yüz yüzeyken gidip vermiştim. İkinci elde 5.000₺'ye bile gideceği şüpheli olan ölü pilli SE 2 64GB...
Geniş açı ve makro lens ile işin yoksa, cebimde biraz para kalsın diyorsan 16e düşünebilirsin fakat 5-6 yıl boyunca kullanacağını belirttiğin için hem...