Objektif olarak yaklaşıp da okuduğumda ben senin dediğin şekilde anlamıyorum. "Daha zalim ne olabilir?" derken kastedilen şey aslında o cümledeki nesnenin...
Arkadaş AM4 platformunda işlemci aradığına göre ikinci elden parça almaya pek soğuk bakmıyor gibi. RAM'i idareten 16GB alarak ilan fiyatlarından azcık...
Kanka şimdi sana gelip 5700X, 5800X, 5800X3D al demek çok kolay ama iş almaya gelince problemler çıkıyor. Yukarıda bahsedilen işlemcilerin ikinci el...
Resmi olarak desteği olmasa da sanırım BIOS'unu ona göre güncellersen çalıştırır hale geliyor olması lazım. Yine de stabil olur mu orasına sen karar ver...
Tam MacBook Neo'yu anlattın şu an. Yakınında üniversiteye giden birisi varsa onun hakkıyla indirimden faydalanarak pt.com.tr'den alabilirsiniz.
Apple...
Aldığın kişilerin kullandığı masaya, koltuğa, bilgisayar kasasına, oyun koluna vesaire kadar isim bilgisi almak güzel olabilirdi. Şu an sayfanın amacı...
Herkese selamlar,
Son dönemde oldukça popüler hale gelen akvaryum tasarımlı kasalarda, standart ve reverse fanların doğru konumlandırılması kullanıcılar...
Reverse ve düz fanın hangi taraflara takılması gerektiğini de eklersen hoş olur. Bazıları düz fanların içeriye hava aldığını zannedebiliyor. Bunu ekstra...
Soğutucuyu satıp üstüne 200 lira falan ekleyip indirimdeki beyaz Thermalright fanlardan 3 tane alsana.
Bağlaman için epik bir şey yapmana gerek yok ikisini...
Bunu alsam hepsini papatya bağlayıp anakarttaki CHA_FAN bağlantısına kadar uzatabilir miyim? Kasamda fan hub olmadığı için böyle yapmak zorunda oluyorum.