Mustafa Zahid isimli üyenin son içerikleri

1. Mustafa Zahid

3d doğrulama istemyen site

beyler kartınızı internete kapatın nolur nolmaz
  2. Mustafa Zahid

Tablet için Touchpadli Klavye Önerisi

Normalde bluetoothlu güzel bir klavye görebilsem atayım diyeceğim de ben de birkaç hafta önce o kadar araştırdıktan sonra bilindik bir marka olarak bir tek Logitech'in bu modelini bulabildim. Bu da dediğim gibi tam kablosuz sayılmaz. Çok uğraştırıyor. Bu kadar uğraşmayayım direkt kılıf olarak...
  3. Mustafa Zahid

Logitech K400+ belki işini görür ama touchpadi kenarda olduğu için çok uzun olabilir. Yine de kompakt sayılır. Fakat kullanman için ya iPad'in girişine göre bir Type-C/Lightning -> USB çevirici alıp birlikte takacaksın ya da adaptörün gibi USB bağlantısı ile doğrudan güç alabilecek bir yere...
  4. Mustafa Zahid

Kanka son zamanlarda ben de kendi iPad'im için klavye bakıyordum. Klavyeli + touchpadli kılıflar çok pahalı. İstersen Logitech'in kompakt ve uygun fiyata bir tane bluetoothlu klavyesi ve faresi var onu kullanabilirsin.
  5. Mustafa Zahid

5G Hakkında Görüşler

Evet sabit olarak 5G kullanmak cihazın pil performansını fark edilecek düzeyde etkileyebiliyor. O yüzden telefonların ayarlarında otomatik olarak LTE ile 5G arasında geçiş seçeneği oluyor.
  6. Mustafa Zahid

5G Hakkında Görüşler

4.5G kullanıyorum hayatımda bu kadar çekmeyen bir internet görmedim. Vodafone 5 metre tepeye çıkınca kesiliyor, Turkcell tarifelerde fiyatlarıyla arka kapını çalar, Turk Telekom da keyfine göre hız keser. Kendi evimde bile basit bir web sayfasının yüklenmesi için çok rahat 4-5 saniye bekliyorum...
  7. Mustafa Zahid

R7 7800x3d vs r7 9700x ?

Rekabetçi oyun oynayacağım diyorsan 7800X3D. AAA oyunlar için ne kadar farkı var emin değilim ama render gibi işlerin olacaksa 9700X. Evet, Thermalright'ın falan sağlam hava soğutucularından birisini alsan soğutabilirsin.
  8. Mustafa Zahid

Apple pencil sürekli şarj oluyor

Tabletin Air/Pro/Mini, kalemin de 2. nesil ya da Pro ise normal.
  9. Mustafa Zahid

Forza Horizon 6 Sistem Gereksinimleri Açıklandı!

Ulan eskiden ekstrem ayarlar için gösterilen bilgisayar özellikleri benim bilgisayarımdı. Şimdi yavaş yavaş önerilene düşmeye başlamışız :D Ha Forza Horizon 5 ha Forza Horizon 6. 1774459520 Forza low ayarlarda rezalet gözüküyor, piksel piksel. Bence normal.
  10. Mustafa Zahid

Koltuk Yıkama Makinası?

Hocam benim anneannem adını bilmediğim kurumsal bir firmaya 1 halı ve 3 koltuk yıkamasına 4.000 ya da 5.000 lira mı ne verdi. Eğer koltuklarınızı sürekli yıkama gereği duymuyorsanız ve sırf 1 kerelik yapacaksanız bence makineye vereceğiniz parayı harcayacağınız eforu da hesaba katarsak direkt 1...
  11. Mustafa Zahid

Tr cihazından icloud ile yd cihazında aramaları cevaplamak

Çoğunlukla o 120 gün biraz sarkma yapabiliyor ama riske atmamak istiyorsan mayısın ortalarında da başlatabilirsin. Zaten ben de "nisandan sonra" yazdım. Nisanın başında yapılırsa yetmeyebilir.
  12. Mustafa Zahid

IPhone 16 alınır mı??

Saçma sapan emoji yaratmak ve anlık olarak çeviri yapabilmesi haricinde çok bir esprisi olduğunu sanmıyorum. Siri'ye ne sorsam Chat-GPT'den izin istiyor :D AI'ı Kapatıp Gemini'yi harici olarak kullanmak bile daha hızlı cevap almamı sağlıyor.
  13. Mustafa Zahid

IPhone 16 alınır mı??

Dengeli cihaz olduğunu biliyorum ama bir makro kamera, dikey kamera dizilimiyle hava atmak, kamera butonu ve Apple AI için 15'in üstüne 12.000 koymak, 16e'nin üstüne 20.000 koymaya değer mi? Dediğin gibi, ekranının canlılığı vesaire her şeyi güzelken iş akıcılığa gelince cortluyor. 17 de sırf...
  14. Mustafa Zahid

IPhone 16 alınır mı??

O zaman daha demin düzeltip tekrar yayınladığım mesajın son satırlarında yazdığımı değerlendirebilirsiniz çünkü gerçekten iPhone 16 arada kalmış garip bir model, değmez.
  15. Mustafa Zahid

IPhone 16 alınır mı??

Hocam ben 16'nın 14 gibi gereksiz bir baz model olduğunu düşünüyorum. Bence paranızın bir kısmını cebe koyup daha düşük fiyata başka bir baz model alabilirsiniz. 15, 16e ve 17e cırt derseniz ki bence öyle, o zamanda da ikinci elden piyasası saçmalaşmadıysa ve hala varsa 15 Pro veya biraz daha...
Geri