Mustafa Zahid isimli üyenin son içerikleri

1. Mustafa Zahid

6700xt mi Yoksa RTX 3070 mi

Bende RTX 3070, arkadaşta 6700XT var. Rust, Ready or Not, CS2 falan fark etmez hepsinde bariz daha yüksek FPS alıyor. Yüksek ihtimalle VRAM yetmiyor. (Anakart ve işlemciler aynı hatta bende 5600X, arkadaşta 5600 var.) DLSS teknolojisi çok iyi optimize edilmiş oyunları denemedim ama ben şu ana...
  2. Mustafa Zahid

Maaş ile Çalışmanın Köleliği

Bu sistem X kuşağı zamanı düzeltilmeye başlansa dahi Alfa kuşağının ekmeğini yiyebileceğini pek sanmıyorum. Bizim (X) neslimizden 2 nesil falan geçmesi lazım anca.
  3. Mustafa Zahid

Dediğin şeyi sosyalizm ve komünizmden başka bir şey pek çözmez zaten. Sağçı bir iktidar bu beklentilerinin hiçbirini asla karşılamayacak.
  4. Mustafa Zahid

Vermem. Bence dediğin fazla ütopik ve giriş seviye bir düşünce. Herkese şu an gözümüze iyi gibi duran 3 günlük çalışma ve 100.000₺ maaş gibi şeyler sunarsak sence bunun bir değeri kalacak mı? Kaçak çalıştırılacak insan hiç olmayacak mı? Herkesin cebinde aylık 100.000₺ olduğu için talep fırlayıp...
  5. Mustafa Zahid

Dragos Dragmode B760m Ddr4 Lga1700 Anakart Alınır mı?

Dostum insanlar B650M-R gibi sözde çıplak görünen anakartlara 7800X3D gibi manyak işlemciler takıyorken senin 12400F için deli dehşet soğutmalı bir anakarta ihtiyacın yok. https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-pro-b760m-p-d4-intel-lga1700-ddr4-micro-atx-fiyati,245937213.html...
  6. Mustafa Zahid

Dragos Dragmode B760m Ddr4 Lga1700 Anakart Alınır mı?

Dragos'u ben Izoly gibi bir kalitede olan marka olarak biliyorum. Üstlerine marka bastırıp satıyorlar yani. 4.200'e bunu alacağına 5.000+ civarlarda makul ASUS, MSI ve GIGABYTE'ın modelleri var.
  7. Mustafa Zahid

Yardım Skin Changer Alarak İyi Yapmış Mıyım?

Hesabın önemsizse bilemem ama kendi hesabımda asssla hile açmazdım. Büyük kumar.
  8. Mustafa Zahid

Öneri 11.5k Ya 2x16 5600 Mhz Cl36 Ddr5 Alınır mı?

Faturası yok ve Kingston :monkahmm: Dikkat et usta sahte Kingston modellerden olmasın. Değilse baya iyi fiyat ama aşırı şüpheli.
  9. Mustafa Zahid

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3d İçin Sıvı Soğutucu Önerisi

Evet bence artık LF3 Pro'nun pek bir esprisi kalmadı. LF3 Pro yerine ben de bunu öneriyorum hep.
  10. Mustafa Zahid

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3d İçin Sıvı Soğutucu Önerisi

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-corsair-nautilus-360-rs-argb-cw-9060093-ww-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,930255921.html
  11. Mustafa Zahid

Konsere Gideceğim Sorum Var

Kalabalık bir ekipseniz ve çoğunluk 18+ ise seninki de yıl olarak tuttuğundan genellikle alıyorlar. Sen yine de nolur nolmaz sakin bir anda değil de kalabalık bir anda girmeye çalış, adam hızlı hızlı bakacağım diye yıla bakıp geçsin.
  12. Mustafa Zahid

Arctıc Lf3 Pro Kasa Uyumluluğu

Bahsedilen kasanın özellikle bu tarz durumlar için halihazırda belli bir yüksekliği var. Uyumlu olacaktır.
  13. Mustafa Zahid

Öneri Pasaport Kayıtlı mı Yoksa Yurt Dışı mı?

İkinci telefon olarak ne kullanıyorsun? Onun şarjı yetiyor mu? Çevrende hiç bu SIM kartı takılarak kullanılan ufak modem gibi şeyler kullanan insanlar gördün mü, kullanılabilir mi? Batarya muhabbetini şu anki telefonumda kalırsam diye düşündüm. Yani Troy'dan değiştireceğim için parça bulmasında...
  14. Mustafa Zahid

R5 7500f - RX 9070xt Sistem İcin 2 Anakart Arasinda Kaldim Hangisini Secmeliyim

B650M-R almak yerine 2.000₺ fazla verip bunu almanın gerekli bir hareket olduğunu pek düşünmüyorum. Gereksiz bir tık. Onun yerine soğutucunu falan alırsın. Ya da B650 Eagle AX.
  15. Mustafa Zahid

Öneri Pasaport Kayıtlı mı Yoksa Yurt Dışı mı?

Selamlar. Elimde 14 Pro 256GB var ve pili %76 olduğu için yavaştan acaba bataryayı orijinaliyle değiştirsem mi diye düşünmeye başladım. Servis fiyatı 5.000₺. Bu parayı buna vermek yerine kendi telefonumu satıp üstüne 5.000₺ koyup aynı serinin Pro Max'ine mi geçsem diye düşündüm. İlanlardakilerin...
Geri