Mustafa Zahid isimli üyenin son içerikleri

1. Mustafa Zahid

Yurt Dışı İpad Tabletler Alınır mı ?

Hangi iPad? Kaç liraya?
  2. Mustafa Zahid

7500x3d mi 9700x mi

Karşısında 7800X3D olsa bile 9700X derim ben.
  3. Mustafa Zahid

Çözüldü✓ Vatandan 9070xt Alacağım ama Deneme Fırsatım Yok Nasıl Bi Yol İzleyebilirim

Sıfır alıyorsun zaten. 2-3 yıl garantisi olacağını düşünsek bu vakit içinde illa sistemi toplamış ve test etmiş olursun zaten. Garantisi olan bir cihaz için endişelenmeye gerek yok.
  4. Mustafa Zahid

Stok Fan 5600 Csde 67 Derece

Ben 5600X ile birkaç ay Assassin Spirit 120 Plus V2 kullandım. Gayet yeterliydi aslında ama bir aralar yeni sistem toplama hevesine kapılıp indirimi de yakalayınca Phantom Spirit 120'ye geçtim.
  5. Mustafa Zahid

Stok Fan 5600 Csde 67 Derece

AMD'nin stok fanının yettiği en güçlü işlemci 5600. 5600X'e de yetiyor tabi hatta 2 yıl öyle kullandım ama herkes tercih etmeyebilir. Gönül rahatlığıyla stok fanı 5600'ün ile kullanabilirsin.
  6. Mustafa Zahid

1.5-2 Bin TL Arası Bluetooth Kulaklık Öneri

İçerik üreticilerin sırf içerik olsun diye alıp gösterdiği çakma iPhone'u kullanırım demekten pek bir farkı yok bunun. Sen bilirsin.
  7. Mustafa Zahid

1.5-2 Bin TL Arası Bluetooth Kulaklık Öneri

Çakma olduktan sonra onun isminin Pro 3 olmasının ne gibi bir önemi var? Resmi bir markanın bir modelini alıp keyifle kullanmak varken neden neyden yapıldığı belli olmayan, hiçbir koruması bulunmayan, rahatsız ve ne kadar radyasyon yaydığını bilmediğin bir kulaklık takarsın ki?
  8. Mustafa Zahid

Thermalright Peerless Assassin 120 Se Kasam İçin Uygun Mu

Daha kısa boyda bir soğutucu bulmak hem zor hem de performans olarak tatmin etmeyebilir. Teknik olarak sığması gerekiyor ancak milim milimine cam kasma yapabilir. Kasanın yan cam kapağı vidalı mı yoksa oturtmalı mı tam anlayamadım ama vidalıysa vidasını tam sıkmadan sığdırabilirsin.
  9. Mustafa Zahid

Yardım 2500 TL Akvaryum Kasa

Zoko'ya bakabilirsin. Orada senin bütçen civarında birkaç tane kasa var.
  10. Mustafa Zahid

iPhone Kullananlar Memnunmusunuz?

%76 pil sağlıklı 14 Pro ile zaten ben aktif ve ağır kullanımda 5 saat ekran süresi alıyorum. Baz model ve bataryası yeni bir 17 nasıl 5-6 saat alıyor? Konu sahibine cevap: Eğer Apple ile ilgili bir ekosisteme henüz dahil olmadıysan, ileride MacBook gibi Apple marka bir bilgisayar kullanmayı da...
  11. Mustafa Zahid

Oto Sanayiler ve Ustalar Hakkında (Bmw Yürütmek Mümkünmü)

Piyasaya göre mekanik sorunsuzdu. Sonra turbo zarttiri zort oldu 300 bin liralık oldu. Ondan önce de normal yağ bakımı triger kayışı falan fistan değişmişti birkaç şeyle birlikte, o da 100 bine yakın bir şeydi.
  12. Mustafa Zahid

Oto Sanayiler ve Ustalar Hakkında (Bmw Yürütmek Mümkünmü)

Güzel arabalar ama işte bir bakımı gelince totoya 100-200 sokan arabalar. Paramı ayırırım dersen daha da yaşlanmadan dene şansını, tam genç çılgınlığı ama %95 ihtimalle zarara girersin. Örnek olarak abimi verebilirim, sene başında sattığı e60'ın masrafının borcunu hala taksit taksit ödüyor :D
  13. Mustafa Zahid

40 Bin TL Civarı Laptop Önerisi - Genel Kullanım

Ekranı 120Hz ve OLED olsun dersen https://www.vatanbilgisayar.com/huawei-matebook-14-core-ultra-5-125h-16gb-512gb-ssd-14inc-w11.html böyle bir seçenek bulunuyor. Vatan üzerinde bazı günler 38 bin ya da 41 bin liralara düşüyor. Fakat ekranı güzel diye bunu tercih edersen de şöyle bir sıkıntı...
  14. Mustafa Zahid

Gece Yatarken Laptop Şarjda Kalmalı mı?

Bilgisayarın markaya özel yazılımında batarya limitleyicisi varsa onu kurup %50'ye sabitleyebilirsin, daha sağlıklı olur. Adaptör hep takılı kalabilir, ben bir arıza yaşayanı duymadım hiç bu davranıştan ötürü.
Geri