Mustafa Zahid isimli üyenin son içerikleri

1. Mustafa Zahid

3060 12GB'dan 5060 8GB'a geçmek mantıklı mı?

Bant genişliği o kadar da yüksek olmadığı için 8GB VRAM bazı yüksek ayarda oynayacağın oyunlarda tatmin etmeyebilir. Bence 5060Ti ya da AMD tarafına göz atın.
  2. Mustafa Zahid

Oyun Kanalı İsim Önerisi

Akılda kalıcı troll bir şey veya ismini koy. Yazılışı ile okunuşu aynı olsun.
  3. Mustafa Zahid

Yardım Yd İphone 17 pro mu 17 pro max mi

Büyük ekran severim dersen Pro Max. Hem ekran süresi daha iyi hem de ileride illaki telefon değiştirmen gerekecek, piyasası hızlı akar.
  4. Mustafa Zahid

Çözüldü✓ Rust için işlemci - LÜTFEN GERÇEKTEN ANLAYAN ARKADAŞLAR

Kullandığın sistem mi yoksa elindeki bileşenler mi bilmiyorum ama AMD ile LGA soket anakart kullanamazsın. Elindeki sistemi veya para edebilecek anakartı, RAM'i ve işlemciyi ikinci elde satıp 25.000'lik bütçeyi 28.000 falan yapıp tek slot 16GB RAM ile DDR5 7500F'li bir sistem zorlayabilirsin.
  5. Mustafa Zahid

Avrupa Rusya'ya Saldıracak Mı?

Gerek yok zaten diyip doğru dürüst silah üretmeyen ülkeler Rusya'ya nasıl kafa tutabilecekmiş :D
  6. Mustafa Zahid

İlk defa ParamGüvende kullanıyorum yardım eder misiniz

Velinden girip bakmayı denedin mi? Bazı yetki gerektiren işlemler oradan da halledilebiliyor. Zaten 18 yaşından küçükken açılan e-Devlet hesaplarında pek yetki sahibi değilsin, sadece sağlık ocağından randevu falan alabiliyorsun. Belki velinden bakabilirsin. Eğer velinin sisteminde yoksa da...
  7. Mustafa Zahid

Deneme sonrası nasıl bir yol izlemeliyim?

Kaç soru var? Henüz 2 yılının olmasına göre ben ve gibi birçok kişiden iyi yapmışsın; durumun sandığından iyi, derde kapılma. Ara sınıf sınavı olduğu için aslında bu senin konuları ne kadar iyi öğrenip öğrenmediğine yol oldu. Yapılabilecek en iyi şey gidip yanlışlarına boşlarına bakıp "Tamam...
  8. Mustafa Zahid

İphone 16e alınır mı?

iPhone alacağın kesinse evet 16e güzel bir modeldir. 16'ya kıyasla geniş açısı ve dinamik ada olmaması üzücü olabilir ancak 16'dan daha iyi bir ekran süresi bulunuyor. 15'ten de daha güncel, performanslı ve AI destekli. Amacın akıcı oyun oynamak veya fazla detaylı fotoğraf çekmek değilse gayet...
  9. Mustafa Zahid

🔥İndirim İphone 17 Pro MaX 256gb 116.249 TL

Hanenize 1 tane de benden hediye olsun
  10. Mustafa Zahid

1k tl herhangibi bir eşya

Kanka omuz/bel çantası, bere veya atkı falan olabilir. Genelde erkeklerde o tarz itemler eksik oluyor :D
  11. Mustafa Zahid

Diş çürüklerini engellemenin en kesin yolu. Ağız duşu nedir?

Ağız banyosu gerçekten büyük bir temizlik sağlıyor fakat aletinin basit bir su sıçratma aleti olduğunu düşününce fazla pahalı olduğunu düşünüyorum. Daha zor da olsa manuel olarak diş ipliği kullanılabilir.
  12. Mustafa Zahid

Beyler ayt tyt önerisi

Eyüp B harici program ve motivasyon desteği veren tüm YouTube koçları boş.
  13. Mustafa Zahid

Kavgada 8e 1kalsanız nasıl bir strateji yapardınız

Kız arkadaşım varsa kız önümde, ben arkasında beraber topuğu koyarız. Bir şey olacaksa da bana olsun bari :D
  14. Mustafa Zahid

Hızlı TYT Matematik ve sonra AYT

Çalışma senaryonu kendine göre rahatsa ve planladığın sürede bitirebileceksen daha da üstüne yorum yapamam. Sayısal olsan bile kalan 6 aylık dönem için 40.000 hala imkansız değil. Ek olarak, TYT'yi genel kitle gibi "matematiği iyi yapmalıyım" bazında bakma. Önce Türkçe, sosyal ve fenden toplam...
  15. Mustafa Zahid

Hızlı TYT Matematik ve sonra AYT

Hocam biraz fazla ölücü oldu. 100 net TYT yapan kişiler sağlam bir AYT ile sayısalda ilk 10.000'e giriyor. Ek olarak 100.000 sıralama 6 ayda yapılabilir bir sıralama.
Geri