Mustafa Zahid isimli üyenin son içerikleri

1. Mustafa Zahid

Tablo yapmalık puzzle önerisi.

Hocam bazı tahta, ahşap gibi şeylerle uğraşanlar veya camcılar falan çerçeve yapabiliyor. İntetnetten hazır almaktansa oralardan yaptırmak kesinlikle daha uygun olacaktır.
  2. Mustafa Zahid

Yardım 8K hz mouse 1200 tl fark değer mi?

Satış yöntemi olduğunu düşünüyorum. Ben 240Hz monitörde 1000Hz mouse kullanıyorum, 8000Hz ile ohayı geçtim evet fark var bile dedirtmiyor. Ek olarak mouseu 1 hafta kullanabilecekken kullanma süresi 2 güne falan düşebiliyor. Bu arada Logitech'in yazılımından bir ara 1000Hz değil de 100-250-500Hz...
  3. Mustafa Zahid

Yurtdışı Alışverişte 30 euro limitinin kaldırılmasında Geri Adım Gelebilir.

Eski tablete ve fotoğraf makinesine eBay'den 500+700 TL'den yedek parça alacaktım. Şu saçma sapan sistem yüzünden içine ettiler. 27€ sınırı bile aptalca.
  4. Mustafa Zahid

Bu soğutucular arasında kaldım hangisi tercih etmeliyim

Tam olarak bilmiyorum fakat kasanın genel hava akışı için bence ön panele dokunmayıp işlemciye direkt kule tipi takmak daha mantıklı.
  5. Mustafa Zahid

Bu soğutucular arasında kaldım hangisi tercih etmeliyim

Kasan destekliyorsa Thermalright Aqua 360mm veya Enermax Liqmaxflo 420mm bakabilirsin. Desteklemiyorsa da bence kaliteli bir kule tipi al.
  6. Mustafa Zahid

2026 Trafik Cezaları Cep yakacak Cinsten :)

Adam gibi kurallara uysunlar o zaman :D
  7. Mustafa Zahid

15 yaşında wax kullanılırmı?

Uyumadan önce saçına bir su tutup waxın etkisini yitirdiğin sürece bir şey olmaz.
  8. Mustafa Zahid

Son hafta okulda nöbet olur mu

MEB son haftayı etkinlik haftası olarak belirliyor. Çoğu okulda yoklama alınmıyor. Sizi bilmiyorum.
  9. Mustafa Zahid

Son hafta okulda nöbet olur mu

Gitmemeyi düşünüyorsan gitme. O günün nöbetçisi okula gelmezse sıra diğerki nöbetçiye geçiyor.
  10. Mustafa Zahid

En İyi Tarayıcı hangisi ?

Eskiden baya bir süre Opera kullanıyordum. Sonra öyle denk gelişine Chrome'a geri döndüm ve öyle de kaldı. Eskiden Chrome çok RAM yiyordu fakat optimizesi yapıldığından beridir bana gayet ideal geliyor.
  11. Mustafa Zahid

Chery hakkında çıkan haberler

Tiggo 8'in yakıt tüketimi yüksek. Pro Max'i harici alınmaz.
  12. Mustafa Zahid

Yardım Netflix Dışında Platform Önerir misiniz?

3-6 aylığına denemek için al. 1.5-2 aylık Netflix parasına falan denk geliyor olsa gerek.
  13. Mustafa Zahid

Yardım Netflix Dışında Platform Önerir misiniz?

Valla en ucuz Amazon Prime var ama onda da Netflix gibi her istediğimi bulamayabiliyorum. Disney+ da Netflix kadar pahalı. Şu anlık Netflix'te kalmak ideal görünüyor. Belki IPTV diyeceğim fakat 2-3 tane kullandım ve hepsinde film/dizi her 5 dakikada bir donuyor, kendi kendine bölüm atlıyor ve...
  14. Mustafa Zahid

Bu fotoğraflar güzelmi

Hocam benim fotoğraflardaki gibi shutter speed açarak çekersen etraf blurlanıyor, teker dönüyor gibi gözüküyor. Öyle daha güzel göründüğünü düşünüyorum. Bir de genellikle uzaklaşıp zoom yaparak çek. Öyle yapınca arka detaylar azalıp araba ön plana çıkıyor (forum profilimdekiler gibi). Mesela...
  15. Mustafa Zahid

TCL QLED 4K 55" alınır mı?

Teşekkürler.
Geri