Almışken güzel bir şey alayım diye düşünüyorum. İleride yüksek ihtimalle 7800X3D takarım. Anakart için bir tık daha bütçe arttıracak olsaydın ne alırdın?
Evet haklısın o konuda benim de biraz moralim bozuluyor. Hani anakart biraz daha üst segment ve işlemci de 5800X3D olsa düşünülür belki diyeceğim de adam pazarlık yapıp 16.000'e okey dese dahi yine 7800X3D parasına 5700X3D almış oluyorum. Sizin dediğiniz parçalara bir göz atayım hocam, sağ olun...
Selamlar, bu yaz cepte birikmişlerle sistemi ~15.000 lira gibi bir para harcayıp sistemi iyileştirmek gibi bir hayalim vardı. Amacım şu anki B450 MK-II'den daha iyi bir B450 ya da B550 alıp bir de genellikle FPS oyunları oynadığımdan da işlemciyi 5700X3D ya da 5800X3D yapıp yoluma devam etmekti...
Dostum fırınların işleyişini bilen birisi olarak söylemek isterim ki fırından alacağın en son şey poğaça/açma olsun. İçerisine konulan yağ belli belirsiz ve aşırı miktarda oluyor. Vaktin yetiyorsa kendin sandviç yap veya en azından poğaça yerine simit tercih et.
Mesajı şans eseri gördüm. Zait ne kardeşim? İsmimi niye bile bile farklı söylüyorsun? Sana bir şey diyen eden yok saygısız saygısız konuşup duruyorsun. Her konuda boş ötüyorsun gerçekten. Yaşın benden bilmem kaç büyük ama gram aklın ve saygın yok.
1777017810
Bak bak söylediklerine bak. Senin...
Yurt dışında bu durumun optimize çalıştığını düşünüyorum fakat Türkiye için bu pek geçerli değil gibi gözüküyor. Sürekli 5G'den kopup 4.5G'ye geçip duruyor ve bu da sürekli telefonu meşgul ediyor. Benim tavsiyem LTE/4G kullanmaya devam etmek. Zaten 5G'nin gündelik hayata hiçbir katkısı yok...
Güzel fiyat. Kasasında çiziği vuruğu yoksa iyiye almışsın. %85 pil anca ~1 yıl sonra %80'in biraz altlarına iner. Yani tabi istersen kendin değiştir ama bence ~1 yıl boyunca değiştirmene pek gerek yok. Isınma sorunu, Instagram gibi uygulamalarda dolanırken bile telefon kılıfsızken el yakacak...
Konunun en başından beri öncelikle 15 Pro alması gerektiğini söyleyen ben, 17e hakkında sırf 3-4 cümle fazla kurdum diye onu daha çok öneriyormuşum gibi göstermişim olabilir fakat böyle anladıysan bu benim suçum da değil. Sizin 17e'yi 16'dan düşük görmenizi komik buldum ve açıklama yaptım.
Kullanıyorum zaten merak etme yaptığım hiçbir yorum boş değil :D 16 da var 16e de 17e de. Ego yapmıyorum fakat Apple cihazlar konusunda forumda cidden bilgiye sahip olan kişilerden biri olduğumu düşünüyorum. Siz 15.000 liralık farka bir dinamik adayı ve +10W MagSafe şarjı layık görmeye devam...
Sen sussana birader engellemiştim zaten seni hala boş yapıyorsun git diğer konularda bölücü kürt sempatizanlığına devam et sen. 65.000 liralik bomboş telefonu önermeye devam edin.
1776710419
He 16'yı 128GB mı alacağız :D İyi tamam, 256GB'tan da vazgeçelim iyice kalite düşsün madem.
Tamam dostum ben de zaten makro ve geniş açı tercih edilmeyecekse 17e alabilirsin dedim. Geri saydığın özelliklerin hepsi boş ya da kişisel zevk, şu telefonlarda kamera farkı ohalıkmış gibi konuşmayı bırakın. Sizin mantığınıza göre benim 14 Pro'nun şu an bok gibi çekmesi lazım. Sırf ekranında...