Ban yemeden önce açtığın bir hesabın varsa onu kullandığında bir sorun olmayabilir fakat ban yedikten sonra açacağın her yeni hesapta sıkıntı çıkıp durur. E-postanı falan değiştirecek olsan bile doğrudan telefona göre muamele çektiği de oluyor.
Ben de ortalama düzeyde bir beklentisi olan birisinin telefonuyla da yeterli seviyede photoshop yapabileceğini düşünüyorum. Yapay zeka muhabbetlerinden sonra kesinlikle düşünüyorum. Fotoğraf düzenlemeyi iş olarak yapan birisi alabilir ama onun bile Pro alması mantıklı bilmiyorum. Spesifik olarak...
Hangi işletim sistemi beğeniyorsan ve varsa/olacaksa ekosistemine göre karar verebilirsin. İki marka da bence bu yönde iyi iş çıkarıyor. Fakat 17 Pro'ya ayırabilecek kadar bütçen varken bence S26 Ultra'yı da düşün. S25 Ultra'dan daha pahalı ama 17 Pro'dan daha ucuz.
380 puanlık bir yerin 86 OBP'lik bir yerden daha iyi olduğuna emin olabilirsin. Ben de kendi evimden okuluma her gün beklemeler dahil 100 dakika falan yol çekmişimdir. Evime yürüme mesafesi 10 dakika olan ortalama bir anadolu lisesi olmasına rağmen uzaktaki fen lisesini tercih ettim. Kişisel...
Objektif olarak yaklaşıp da okuduğumda ben senin dediğin şekilde anlamıyorum. "Daha zalim ne olabilir?" derken kastedilen şey aslında o cümledeki nesnenin sıfatının betimlemesi gibi. Hani sen arkadaşına mesela "Ya kanka bundan kötü ne olabilir?" falan dersin ya, ona benziyor. Oha çelişki buldum...
Arkadaş AM4 platformunda işlemci aradığına göre ikinci elden parça almaya pek soğuk bakmıyor gibi. RAM'i idareten 16GB alarak ilan fiyatlarından azcık pazarlık ederek 7.000 hadi o olmasın 8.000₺'ye halleder. Zaten elindeki işlemci, anakart ve RAM'i sattığında aldığı parayla da işlemcisini ve...
Kanka şimdi sana gelip 5700X, 5800X, 5800X3D al demek çok kolay ama iş almaya gelince problemler çıkıyor. Yukarıda bahsedilen işlemcilerin ikinci el piyasası 15.000₺ olmaya devam ettiği sürece almak asla ve asla mantıklı olmayacak. 5600 ve 5600X'in fiyatı bile gereksiz yüksekken fiyata göre...
Resmi olarak desteği olmasa da sanırım BIOS'unu ona göre güncellersen çalıştırır hale geliyor olması lazım. Yine de stabil olur mu orasına sen karar ver, ben hiçbir garanti veremem. Eğer parçalar halihazırda elindeyse denemekten zarar gelmez, elinde değilse de denemeye değmez. Ek olarak hangi...
Tam MacBook Neo'yu anlattın şu an. Yakınında üniversiteye giden birisi varsa onun hakkıyla indirimden faydalanarak pt.com.tr'den alabilirsiniz.
Apple zammından önce de sonrasında da ben de kız arkadaşım için senin bahsettiğin amaçta ve bütçede laptop aradım fakat gerçekten de piyasada düzgün...
Aldığın kişilerin kullandığı masaya, koltuğa, bilgisayar kasasına, oyun koluna vesaire kadar isim bilgisi almak güzel olabilirdi. Şu an sayfanın amacı sadece estetik sanırım fakat dediğim şekilde bilgi verici de olursa insanlar bu sayfayı kendi masasına ürün fikri almak için de kullanmaya...