Sıfır alıyorsun zaten. 2-3 yıl garantisi olacağını düşünsek bu vakit içinde illa sistemi toplamış ve test etmiş olursun zaten. Garantisi olan bir cihaz için endişelenmeye gerek yok.
Ben 5600X ile birkaç ay Assassin Spirit 120 Plus V2 kullandım. Gayet yeterliydi aslında ama bir aralar yeni sistem toplama hevesine kapılıp indirimi de yakalayınca Phantom Spirit 120'ye geçtim.
AMD'nin stok fanının yettiği en güçlü işlemci 5600. 5600X'e de yetiyor tabi hatta 2 yıl öyle kullandım ama herkes tercih etmeyebilir. Gönül rahatlığıyla stok fanı 5600'ün ile kullanabilirsin.
Çakma olduktan sonra onun isminin Pro 3 olmasının ne gibi bir önemi var? Resmi bir markanın bir modelini alıp keyifle kullanmak varken neden neyden yapıldığı belli olmayan, hiçbir koruması bulunmayan, rahatsız ve ne kadar radyasyon yaydığını bilmediğin bir kulaklık takarsın ki?
Daha kısa boyda bir soğutucu bulmak hem zor hem de performans olarak tatmin etmeyebilir. Teknik olarak sığması gerekiyor ancak milim milimine cam kasma yapabilir. Kasanın yan cam kapağı vidalı mı yoksa oturtmalı mı tam anlayamadım ama vidalıysa vidasını tam sıkmadan sığdırabilirsin.
%76 pil sağlıklı 14 Pro ile zaten ben aktif ve ağır kullanımda 5 saat ekran süresi alıyorum. Baz model ve bataryası yeni bir 17 nasıl 5-6 saat alıyor?
Konu sahibine cevap:
Eğer Apple ile ilgili bir ekosisteme henüz dahil olmadıysan, ileride MacBook gibi Apple marka bir bilgisayar kullanmayı da...
Piyasaya göre mekanik sorunsuzdu. Sonra turbo zarttiri zort oldu 300 bin liralık oldu. Ondan önce de normal yağ bakımı triger kayışı falan fistan değişmişti birkaç şeyle birlikte, o da 100 bine yakın bir şeydi.
Güzel arabalar ama işte bir bakımı gelince totoya 100-200 sokan arabalar. Paramı ayırırım dersen daha da yaşlanmadan dene şansını, tam genç çılgınlığı ama %95 ihtimalle zarara girersin. Örnek olarak abimi verebilirim, sene başında sattığı e60'ın masrafının borcunu hala taksit taksit ödüyor :D
Ekranı 120Hz ve OLED olsun dersen
https://www.vatanbilgisayar.com/huawei-matebook-14-core-ultra-5-125h-16gb-512gb-ssd-14inc-w11.html
böyle bir seçenek bulunuyor. Vatan üzerinde bazı günler 38 bin ya da 41 bin liralara düşüyor. Fakat ekranı güzel diye bunu tercih edersen de şöyle bir sıkıntı...
Bilgisayarın markaya özel yazılımında batarya limitleyicisi varsa onu kurup %50'ye sabitleyebilirsin, daha sağlıklı olur. Adaptör hep takılı kalabilir, ben bir arıza yaşayanı duymadım hiç bu davranıştan ötürü.