Bana da öyle geldi. Zamanında yurt dışı topuna girmemek için 15 Pro/Pro Max yerine 14 Pro almıştım. Şimdi benzer yolu mu takip etsem diye düşündüm ama 14 Pro'dan 16e/17e'ye geçmek Mercedes'ten inip Fiat'a binmeye benziyor.
Öyle düşünüyorum. Evdekiler abartıyorsun bir şey yok şu anki telefonunda diyor ama eski telefonda yaşanan şeylere karşı dejavu yaşayınca elimdekinden soğudum 2 günde. Birkaç kişiye sordum, TR cihazı al boş ver riskli iş veya yanında telefon taşımak zor olur dedi. Bir yanda risk alıp 14 Pro'dan...
Dostlar evet yurt dışı piyasasından az çok haberdarım. Abim dahil çevremde birçok kişi kullanıyor. Abim de 2024 Ağustos'ta kullanmaya başladı ve telefonu süresi gereği 2025 Eylül'de kapandı. Şimdi 2026 Nisan'a kadar yanında telefon gezdiriyor ve vakti gelince tekrar aktif edip 2027 Eylül'e kadar...
16 Pro Max'i fikir olarak sunma sebebim tamamen büyük ekran ve bataryaya sahip bir iPhone deneyimleme isteği. Zamanında 14 Pro'yu çok büyük olmasın diye aldım ama şimdi de büyük telefon istiyorum. 15 almayı düşünmüyorum tamamen saçmalığın daniskası bir model. 17e'yi beklemek pek mümkün değil en...
Ben bayadır kendimi sosyal medyadan soyutladım. İnsanların yaptıklarını görmeye bir süre sonra katlanamıyorum. Bu sıradan bir arkadaş toplantısına ait pozitif bir fotoğraf da olur, saçma sapan raconlu siyah beyaz bir fotoğraf da olur; ikisine de tahammülüm kalmadı pek. Zaten kaydırma kısımları...
Sadece güzel sıfatıyla değil de insanın güvenini kazanmış, birlikte anılar biriktirmiş, birbirlerinin dertlerini dinleyip eğlenceli vakitler geçirmiş olduğu kişiye böyle bir hareket yapan kadın veya erkek kahpedir. Benim yaş grubumda çok fazla şahit oluyorum ve maalesef hem çok üzücü hem de çok...
Öncelikle herkese iyi forumlar. Kendim zamanında abimden kalma iPhone SE2 kullanıyordum ancak hem ekranı küçük hem de bataryası yetmiyor diye değiştirdim. Aslında bunlara biraz da olsa katlanabiliyordum ama işin koptuğu kısım SE2'nin OIS sensörü bozulup şu hali almasıyla oldu...
Steam Tools'un herhangi bir güvencesi yok. Kullanmanızı tavsiye etmiyorum, formatı flaş bellek ile tamamen atarsanız daha sağlıklı olur. DCv2 dediğiniz şey ise MSI Dragon Center. O exe'den korkmanıza gerek yok :D