Hocam bazı tahta, ahşap gibi şeylerle uğraşanlar veya camcılar falan çerçeve yapabiliyor. İntetnetten hazır almaktansa oralardan yaptırmak kesinlikle daha uygun olacaktır.
Satış yöntemi olduğunu düşünüyorum. Ben 240Hz monitörde 1000Hz mouse kullanıyorum, 8000Hz ile ohayı geçtim evet fark var bile dedirtmiyor. Ek olarak mouseu 1 hafta kullanabilecekken kullanma süresi 2 güne falan düşebiliyor.
Bu arada Logitech'in yazılımından bir ara 1000Hz değil de 100-250-500Hz...
Eski tablete ve fotoğraf makinesine eBay'den 500+700 TL'den yedek parça alacaktım. Şu saçma sapan sistem yüzünden içine ettiler. 27€ sınırı bile aptalca.
Eskiden baya bir süre Opera kullanıyordum. Sonra öyle denk gelişine Chrome'a geri döndüm ve öyle de kaldı. Eskiden Chrome çok RAM yiyordu fakat optimizesi yapıldığından beridir bana gayet ideal geliyor.
Valla en ucuz Amazon Prime var ama onda da Netflix gibi her istediğimi bulamayabiliyorum. Disney+ da Netflix kadar pahalı. Şu anlık Netflix'te kalmak ideal görünüyor. Belki IPTV diyeceğim fakat 2-3 tane kullandım ve hepsinde film/dizi her 5 dakikada bir donuyor, kendi kendine bölüm atlıyor ve...
Hocam benim fotoğraflardaki gibi shutter speed açarak çekersen etraf blurlanıyor, teker dönüyor gibi gözüküyor. Öyle daha güzel göründüğünü düşünüyorum. Bir de genellikle uzaklaşıp zoom yaparak çek. Öyle yapınca arka detaylar azalıp araba ön plana çıkıyor (forum profilimdekiler gibi). Mesela...