evet Azerbaycanlıyım ama Türkiyede yaşıyorum. Öneriniz için teşekkürler ama tam olarak böyle bir kasa aramıyorum daha küçük komppakt bir kasa arıyorum...
Sana acıyorum mu 29 yaşındayım ve tam olarak bu işle ilgileniyorum kırmızı pcb den beri DDR-400 dahil MSI kartları deneyimledim test ediyorum sapphire ve...
tamamdır hocam teşekkürler seçimimi b650 yana tutuyorum o zaman testlere baktım %1 fark falan var paramda cebimde kalsın teşekkür ederim iyi günler dilerim :)
anlıyorum bende gigabyte almak tarafındaydım teşekkürler. Sizce başka modellere bakmama gerek varmı. Birde bundan 3 4 sene sonra pişman olmak istemiyorum...
Merhabalar yavaş yavaş kasa topluyorum sizce hangi anakartı almalıyım işlemci 7500f ilerde yükselticem 6 sene götürsün yeter biliyorum bu anakartlar bu...
Hocam bende biliyorum daha iyileri var artic sıvı soğutma yi falan da suan kutuphanedeyim o yüzden öyle hızlı hızlı biseyler yazdim açıkçası benim hatam...
Asus msi soğutucu yazmışsın onlardan daha kaliteli bir dünya soğutucu var. Msi gold psu yazmışsın daha kalitelileri var. Sen sadece o markaları bilmiyorsun...
Merhabalar herkese yaza doğru sistem kurmayı düşünüyorum şimdiden yavaş yavaş bir şeyler alyım dedim sizce bu mouse pad alırnı mı? Alınmazsa öneriniz nedir...