Merhabalar psu almak istiyorum elimdeki kasa https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-lian-li-o11-dynamic-mini-v2-flow-fanli-siyah-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1231457456.html bu ve bu kasa bu psu ile uyulumudur...
evet Azerbaycanlıyım ama Türkiyede yaşıyorum. Öneriniz için teşekkürler ama tam olarak böyle bir kasa aramıyorum daha küçük komppakt bir kasa arıyorum öneriniz var mıdır. ekran kartı 6900xt yada 9070xt düşünüyorum.
Merhabalar kasa dizmeye başladım anakart (atx boyunda) işlemci aldım şimdide kasa ve psu alacağım siyah bir setup diziyorum önerceğiniz kasa akvaryum olursa sevinirim ve bunları almayı düşünüyorum değerlendirirseniz sevinirim. :)...
tamamdır hocam teşekkürler seçimimi b650 yana tutuyorum o zaman testlere baktım %1 fark falan var paramda cebimde kalsın teşekkür ederim iyi günler dilerim :)
anlıyorum bende gigabyte almak tarafındaydım teşekkürler. Sizce başka modellere bakmama gerek varmı. Birde bundan 3 4 sene sonra pişman olmak istemiyorum b850 1800 tl daha fazla vermeye değer mi yoksa bu parayı başka bir şeye mi yatırayım ilerde çıkan işlemciler ile uyumlu kalırmı b650
Merhabalar yavaş yavaş kasa topluyorum sizce hangi anakartı almalıyım işlemci 7500f ilerde yükselticem 6 sene götürsün yeter biliyorum bu anakartlar bu işlemciye çok fazla sizce hangisini almalıyım veya önerdiğiniz daha iyi bir şey var mı kasa siyah olcak akvaryum formunda iyi durması önemli...
Hocam bende biliyorum daha iyileri var artic sıvı soğutma yi falan da suan kutuphanedeyim o yüzden öyle hızlı hızlı biseyler yazdim açıkçası benim hatam direk böyle yazmak sizde haklısınız tekrardan iyi günler dilerim :)
Hazır kasalar çok hoşuma gitmiyor açıkçası icindeki bilesenler çok kalitesiz oluyor bence özelleştirme secenekleride pahalıya gelebiliyor birde masanin üstüne koyacağım için şık durmasını ıstiyorum ama yinede düşünceniz için teşekkürler
1778755325
Tamam hocam yazın burdayim o zaman iyi günler...
Öncelikle herkse merhaba. Yaza doğru umarım şu yks güzel geçerse kasa toplamayı düşünüyorum. Aklımdaki parcalar da şunlar
R5 7500f
Gigabyte b650 gaming egale x ax
16 gb corsiar ram 32 yapcam ilerde
750 watt msi gold psu
2 tb ssd
Game in game Dream case
Asus soğutma veya msi
Ve ekran kartı ama...
Merhabalar herkese yaza doğru sistem kurmayı düşünüyorum şimdiden yavaş yavaş bir şeyler alyım dedim sizce bu mouse pad alırnı mı? Alınmazsa öneriniz nedir?
https://wraithesports.com/products/wraith-kitsune-deskmat