PomidorYumurta isimli üyenin son içerikleri

1. PomidorYumurta

Enermax Revolutıon Iıı 1000w 80+ Gold Alınır mı?

Merhabalar psu almak istiyorum elimdeki kasa https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-lian-li-o11-dynamic-mini-v2-flow-fanli-siyah-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1231457456.html bu ve bu kasa bu psu ile uyulumudur...
  2. PomidorYumurta

10000tl Kasa Psu Öneri

evet Azerbaycanlıyım ama Türkiyede yaşıyorum. Öneriniz için teşekkürler ama tam olarak böyle bir kasa aramıyorum daha küçük komppakt bir kasa arıyorum öneriniz var mıdır. ekran kartı 6900xt yada 9070xt düşünüyorum.
  3. PomidorYumurta

10000tl Kasa Psu Öneri

Harbiden teşekkür ederim hocam hiç buna dikkat etmemiştim uyandığınız için teşekkürler
  4. PomidorYumurta

10000tl Kasa Psu Öneri

Merhabalar kasa dizmeye başladım anakart (atx boyunda) işlemci aldım şimdide kasa ve psu alacağım siyah bir setup diziyorum önerceğiniz kasa akvaryum olursa sevinirim ve bunları almayı düşünüyorum değerlendirirseniz sevinirim. :)...
  5. PomidorYumurta

🔥İndirim 💥 11.999 TL !!! Efsane KTC H27E6 2K 300-320Hz IPS Monitör Stoklarda 💥

bumu yoksa asus rox strix mi 180hz olan model. Biraz marka takıntım var
  6. PomidorYumurta

Am5 Hangi Anakart Almalıyım?

tamamdır hocam teşekkürler seçimimi b650 yana tutuyorum o zaman testlere baktım %1 fark falan var paramda cebimde kalsın teşekkür ederim iyi günler dilerim :)
  7. PomidorYumurta

anlıyorum bende gigabyte almak tarafındaydım teşekkürler. Sizce başka modellere bakmama gerek varmı. Birde bundan 3 4 sene sonra pişman olmak istemiyorum b850 1800 tl daha fazla vermeye değer mi yoksa bu parayı başka bir şeye mi yatırayım ilerde çıkan işlemciler ile uyumlu kalırmı b650
  8. PomidorYumurta

Merhabalar yavaş yavaş kasa topluyorum sizce hangi anakartı almalıyım işlemci 7500f ilerde yükselticem 6 sene götürsün yeter biliyorum bu anakartlar bu işlemciye çok fazla sizce hangisini almalıyım veya önerdiğiniz daha iyi bir şey var mı kasa siyah olcak akvaryum formunda iyi durması önemli...
  9. PomidorYumurta

Yaza Pc Toplayacağım Yardım Lütfen.

Hocam bende biliyorum daha iyileri var artic sıvı soğutma yi falan da suan kutuphanedeyim o yüzden öyle hızlı hızlı biseyler yazdim açıkçası benim hatam direk böyle yazmak sizde haklısınız tekrardan iyi günler dilerim :)
  10. PomidorYumurta

Hazır kasalar çok hoşuma gitmiyor açıkçası icindeki bilesenler çok kalitesiz oluyor bence özelleştirme secenekleride pahalıya gelebiliyor birde masanin üstüne koyacağım için şık durmasını ıstiyorum ama yinede düşünceniz için teşekkürler 1778755325 Tamam hocam yazın burdayim o zaman iyi günler...
  11. PomidorYumurta

Öncelikle herkse merhaba. Yaza doğru umarım şu yks güzel geçerse kasa toplamayı düşünüyorum. Aklımdaki parcalar da şunlar R5 7500f Gigabyte b650 gaming egale x ax 16 gb corsiar ram 32 yapcam ilerde 750 watt msi gold psu 2 tb ssd Game in game Dream case Asus soğutma veya msi Ve ekran kartı ama...
  12. PomidorYumurta

Wraith Kitsune Edition Deskmat alınır mı?

Merhabalar herkese yaza doğru sistem kurmayı düşünüyorum şimdiden yavaş yavaş bir şeyler alyım dedim sizce bu mouse pad alırnı mı? Alınmazsa öneriniz nedir? https://wraithesports.com/products/wraith-kitsune-deskmat
  13. PomidorYumurta

Ryzen 5 3500X Ekran Kartı Önerisi.

sadece cs oynuyorsanız işlemci almanız sizin için yeterli olacaktır 2.el temiz bir 5600 veya 5600x bulursanız alın bence
  14. PomidorYumurta

🔥İndirim Gskill 16x2 RGB 6400mhz cl36 18.499₺

hocam sizce bekliyim mi yazın dizicem kasayı yavaş yavaş parça diziyorumda?
  15. PomidorYumurta

En sevdiğiniz cips nedir

paketi kırıyom kafama dikiom basitttttt
Geri