Arama sonuçları: *

1. Mustafa Zahid

Öneri 150 Bin TL Öğrenci İçin Araba

Çekme belgesiz çarık çürüğü dolu Fiat Tipo, Doğan gibi arabalar anca oluyor. 150 bin liraya araba almanın riski çok yüksek. Bütçen böyle olduğuna göre durumun da pek iyi değil gibi ama ben olsam senin yerine ikinci elden PCX 125 / Dio 125 falan alırım keyfime bakarım çünkü o paraya alacağın...
  2. Mustafa Zahid

Bu Jantın Marka Modeli Nedir ?

Kanka Claude, Gemini, ChatGPT, Letgo, Facebook Marketplace, Sahibinden ne varsa her yere baktım hiçbir şey bulamadım. Emin misin DJ olduğuna? Yanlış görmüyorum di mi? 6 kol, ikiz kol ve 4 bijon bir jant bu? Tasarım olarak bildiğim en benzer jant Momo Arrow ama o da ya ikili ikili 10 kollu ya da...
  3. Mustafa Zahid

🔥İndirim Forza Horizon 6 - Steam %15 İndirim

Üstüne hiçbir ekleme yapmıyorlar. İnsanlar Forza Horizon 4'te aldığı keyfi yenilerinde pek alamadı. Tek fark harita ve yeni arabalar. Yeni arabaları isteseler Forza Horizon 4'e bile getirirler ama işte o zaman satmak için bahaneleri olmaz :D
  4. Mustafa Zahid

Rockstar Games ve Türkiye'deki Belli Bir Kitle Hk.

Benim alana almayana lafım yok zaten. Benim lafım alıp mızmızlananlara veya savunduğu şeyi 1 aya kalmadan bırakacak olanlara. Yoksa bana ne kim alıyorsa alsın, fark etmez.
  5. Mustafa Zahid

Büyük ihtimalle 1 yıla kalmadan insanlar aynı GTA 5'te olduğu gibi Türkçe olmayışını iplemeyi bırakıp paşa paşa İngilizce oynamaya devam edecek. Yani ülkemizde yapılan eylemin ne bir etkisi ne de bir sürekliliği var. Saçma geliyor bana. Keşke bunlara hiç gerek olmadan direkt bize değer verilse...
  6. Mustafa Zahid

Gemini Pro'ya senaryoyu atsan o bile çok büyük bir çoğunluğunu 10 dakikada çevirir. 3-4 insan da toplaşıp kontrolden geçirip Türkçeye uydursa her şey hallolur. Yani maliyet bile değil. Rockstar kesinlikle farkında ama işte bazı insanlar nedense karşılıksız böyle ölümüne savunuyor :D Sana saygı...
  7. Mustafa Zahid

Normalde olması gereken: Oyuncular tepkisini oyunu almayarak, içerik üreticileri de "Çekmiyorum lan videosunu." diyerek gösterip ülkenin içinde hiçbir etkileşim göstermemeleri. Şu an olan: İnsanlar heyecanla tanıtımı bekliyor, oynamak için PS5 bile aldı. Şu anda da X'te satın aldıkları oyundan...
  8. Mustafa Zahid

Etek Altı Traş İçin Önerileriniz

Tıraş makinesi veya kıl dökücü krem önermem. Ya jilet kullan ya da lazer epilasyon.
  9. Mustafa Zahid

Rockstar'ın bugünkü tanıtım videosunda da Türkçe dil desteğinin olmadığını gördüm. Evet, o kısacık videoda Türkçe altyazı koymak yüksek ihtimalle 5-10 dakikada halledilebilecek bir şey ve yapılmaması bizim için gayet saygısızca bir durum. Aslında bu durum sadece bizim için de değil, Rockstar...
  10. Mustafa Zahid

Ios 27 Beta Pil Sağlığı Düşürdü

190 döngünün ne demek olduğunu şöyle izah edeyim. Apple elindeki telefona 1.000 döngü garantisi vermiş. Verilen garantinin %20'sini çoktan bitirmişsin ve normalde Apple'ın hesabına göre %96 falan olması gereken pil sağlığın %99. Boşuna kafaya takıyorsun. Ek olarak orada yazan sayının hiçbir...
  11. Mustafa Zahid

Iphone 14 Pro Mu 15 mi

Böyle düşünüyorsan 14 Pro alabilirsin. Bu arada mesela iPhone 11 iOS 27'de daha hızlı çalışabildiği için son sürümüne(?) yükseltmek mantıklı ama olur da 14 Pro'nun alacağı son sürüm cihazı yavaşlatacak cinste bir şeyse sonuncu yılın güncellemesini yapmamanı öneririm ki bu önerim her iPhone için...
  12. Mustafa Zahid

Iphone 14 Pro Mu 15 mi

Fiziksel olarak sağlamlıktan bahsediyorsan evet öyle. Güncellemeyi çok dert ediyorsan ekrandan ve kameradan feragat edip 16e düşünebilirsin fakat iPhone 11'in 8 yıldır güncelleme aldığını varsayarsak 14 Pro'nun en az 3 yılı daha var ki Pro olduğu için 4 de olabilir.
  13. Mustafa Zahid

Iphone 14 Pro Mu 15 mi

Orijinal batarya taktıracaksan onla birlikte 14 Pro 45 bin liraya geliyor. Normal fiyatına alıyorsun yani. iPhone 15 almak yerine 14 Pro almak mantıklı. Benim pil sağlığım da %76 ama öyle aman aman gün içinde yarı yolda bıraktığına henüz şahit olmadım. Normalde Troy'dan batarya değişimi...
  14. Mustafa Zahid

Çözüldü✓ 7800x3d İşlemciye Anakart Önerisi

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b850-gaming-plus-wifi6e-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1140672702.html Geçenlerde 9.000 liraydı ama şimdi de taksitle alınabilir belki. Edit: Birisi B850 Eagle Ice atmış onu al daha mantıklı.
  15. Mustafa Zahid

Iphone 13 Pro Max Almak

Belirt o zaman Allah mıyım ben ne bileyim senin içinden geçirdiğin düşünceyi kardeşim ***** saçma eksik bilgili konu açıp ahkam kesmeyin. Satmak için ölmeye yakın model almak da ayrı bir komiklik :D
  16. Mustafa Zahid

Yd 16 Pro Vs Yd 17 Pro

Evet bütçen varsa 18 Pro'yu bile bekleyebilirsin. Hile olmadığını anlaman çok zor. Satılan yere duyduğun güvene bağlı.
  17. Mustafa Zahid

Yd 16 Pro Vs Yd 17 Pro

Ben değil de bir arkadaşım 15 Pro, abim de 15 Pro Max kullanıyor. Sorun varsa alabilirim.
  18. Mustafa Zahid

Yd 16 Pro Vs Yd 17 Pro

Hangi yıldaysan ve o yıl en yeni iPhone hangi model ise o modelin yurt dışını almak kafa rahatlığı açısından en mantıklısı çünkü sıfır kutusunu bulabiliyorsun. Bu da içinin açılmadığı, parçalarının orijinal olduğuna dair kesin olmasa bile satan yer güvenilirse içini rahat tutmanı sağlıyor. Şimdi...
  19. Mustafa Zahid

SSD Sıcaklığınız Kaç Derece ?

Hatırlamıyorum teyit etmem lazım ama benim oyun oynuyorken 60 ya da ona yakın bir şey oluyordu herhalde. Anakart B450M-K2 olduğu için ne bir soğutması var ne de kendine ait bir yeri, ekran kartının hemen paralelinde bulunuyor. Ekran kartı ne kadar sıcak yapıyorsa direkt SSD'ye de yansıyor yüksek...
  20. Mustafa Zahid

Iphone 13 Pro Max Almak

25-30 liraya temiz ve daha yeni modellere yönelmek varken neden her yeri oynanmış ve anası ağlatılmış iPhone alıyorsun ki?
Geri