Arama sonuçları: *

1. Mustafa Zahid

İphone 14 mü Samsung s24+ mı ?

Evet. Programli eskitmeyi her marka yapiyor. Ben bile 14 Pro kullaniyorum bilerek iOS 17'den 18'e geçmedim çünkü geçersem pil sagligim kötü etkilenecek ve günde 100 sarjla 7 saat bakabiliyorsam 5 saat olacak 😃
  2. Mustafa Zahid

İbrahim ''EBO'' Tilaver hakkında düşünceleriniz nelerdir

Cok da umursancak bir mesele degil. Sonucta bu kisinin normal yasantisinda ne yaptigini, ideolojisinin nasil oldugunu umursamiyoruz. Aksine yaptigi ise bakiyoruz. Kendisini her yerde PR manager olarak tanitiyor, bir etnik köken savunucusu olarak degil. Kendisi "yapiyorum" dedigi isinde de gayet...
  3. Mustafa Zahid

Sidik yarisi yapmaya gerek yok. iPhone 12 ile ayni dönemde cikmis 4 senelik bir Android telefon da Instagram'da kasabiliyor.
  4. Mustafa Zahid

iPhone serisi almani öneririm. iPhone 14 biraz arada kalan ve bana göre bos bir modeldir. Param biraz cebimde kalsin dersen iPhone 13, parami harcayacagim daha düzgün bir sey alacagim dersen iPhone 15 alabilirsin. Bu arada iPhone 15 icin bütcen varsa 2. el iPhone 14 Pro da düsünebilirsin.
  5. Mustafa Zahid

Babamla birlikte çalışıcam tavsiye

Babayla beraber çalışmak bence gençliğinde yaşayabileceğin en keyifli şeylerden biri. Sana öğretmek için arada sırada tabi ki normal işçilerden bile daha fazla ses yükseltebilir ama eninde sonunda belki baban kendi işini ileride sana devredecek.
  6. Mustafa Zahid

17 Yaşındayım ve Ne Yapacağımı Bilmiyorum

Zekilik hakkinda yaptigin yoruma katiliyorum ama yaptigin bu yorum biraz "Herkes okumak zorunda ve herkes okuyarak basarabilir" tarzi bir kapiya aciliyor. Sahsen ben derslerinde basarili, dis okumayi ve Almanca ögrenmeyi hedefleyen biriyim ancak bana gelip desen ki liseden sonra okumana gerek...
  7. Mustafa Zahid

Diş teli tedavisi için diş çekme

Olabilir arkadaşlar. Benim ortodontistim de ayni sekilde ölcümleri aldi hatta ilk 2-3 ay tel takti sonuca göre saglam dislerini cekmekten baska caremiz olmayacak yoksa 20liklerinin üstüne binecek demisti. Fakat teli kullandiktan sonra 20liklerin üstünden indigi icin sorun yok hic cekmeden tedavi...
  8. Mustafa Zahid

Spotify Ailemize +1 Lazım

Valla ben de ikisi de var, ama cidden YT Music kullanirken kafayi yiyorum yani bi uygulama hic mi optimize olmaz, tusa tikliyorum ya takilarak geciyor ya algilamiyor kafayi yedirtiyor. Ha ama böyle normal sen ben gibi kisilerin bile öyle müzik yüklemesi iyi bir sey cünkü her duydugun sarki illa...
  9. Mustafa Zahid

4 yıl için iPhone 13 Alınır Mı?

S24 donanim özellikler olarak daha öne gectigini ben de biliyorum ancak Apple bu kullanim süresi konusunda ben basarili buluyorum. S24 alip 4 sene sonra kasmaya baslayip üstüne bir de o telefonu elimden cikaramama ihtimalim var. Ek olarak iPhone alirsan ekosistem cok rahat dizersin. Diyeceksin...
  10. Mustafa Zahid

4 yıl için iPhone 13 Alınır Mı?

iPad de alirim diyorsan kesinlikle iPhone o zaman neyi bekliyorsun ki. Yani ben olsam ben de iPhone alirdim cünkü bu telefon en cok tercih edilen düz model oldu. 2022 döneminin 11'i gibi bir sey su an. Destegi bittigi zaman bile hala aldigin fiyattan veya belki daha yükseginden bile...
  11. Mustafa Zahid

Öneri HANGİ İPHONE ALMAK MANTIKLI

14 Pro Distrübitör Garanti ile 15 Pro Ithalatci Garantili versiyonu ayni fiyat. 15 Pro daha mantıklı oluyor. Hatta 14 Pro daha pahali bile olabilir sirf bu garanti yüzünden. Edit: Baktim da 15 Pro zamlardan sonra daha pahali olmus. Kanka bence 14 Pro falan alacaksan 2. el temiz olarak al, sifir...
  12. Mustafa Zahid

Babam normal mi? ?

Allah korusun babanı bir gün tekrar göremezsen o zaman anlarsın sana karşı gösterdiği bu güzel ilgiyi. Yani okuyup da anladığıma göre baban sana değer veren birisi gibi duruyor ve senle böyle şeyler konuşurken iyiliğini düşünüyor. Bence sen de bu duruma biraz pozitif bakıp babana karşı bakış...
  13. Mustafa Zahid

Yardım Galaxy Buds 2 Pro vs Jabra Elite 8 active

Jabra Elite 3'te bile fark edilmeyecek kadar bir dip ses varken Elite 5'te bunun rahatsız edici düzeyde oluşu garip geldi. Ben olsam seçimimi yine de Jabra tarafında yapardım.
  14. Mustafa Zahid

Ryzen 5 5600X için 95C sıcaklık daha oyun ana menüsündeyken normal mi?

Böyle bir sorun olsaydı bilgisayarı ilk aldığımdan itibaren olurdu. Büyük ihtimalle alalı 1 sene 3 ay geçtiğinden dolayı hem stok fan olmasından hem de termal macunun eskimesinden dolayı böyle sonuç alıyorum.
  15. Mustafa Zahid

SE 226 XT'nin fiyatları 2500 civarı diye hatırlıyorum. Neyse zaten bu sıralarda bir bütçem yok o yüzden yine stok fanla devam edeceğim. Zaten çok nadiren oyun oynuyorum okuldan ötürü. Çok da sorun çıkaracağını sanmam. Bu 1 hafta geçtikten sonra yine 2-3 ay daha oynamayacağım. Sağ ol teşekkür...
  16. Mustafa Zahid

Ben de böyle stok fanla kullanalı 1 seneyi geçiyor bir sorununu görmedim ama neyse yine de elimde biraz param olunca duruma göre X123 veya SE224XT falan bakarım. Sağ ol
  17. Mustafa Zahid

Normal oyuna girince 86'ya düştü şimdi.
  18. Mustafa Zahid

Daha oyuna yeni girdim sıcaklığım anında buralara fırladı. Stok soğutucu kullanıyorum da Rust gibi oyunlarda falan 86 derece alıyordum çok sorun etmiyordum. Bu MSI Afterburner yanlış falan mı gösteriyor nasıl bu kadar fırlamış olabilir? Bir de bu işlemcinin sınırı zaten 95 derece değil mi yani...
  19. Mustafa Zahid

⚠️ ‼️ WALMART TÜRKİYEYE GELİYOR ‼️ 🚨

Ben sanmiyorum BIM, SOK gibi TR genelinde lafi gecen markalarin arasinda hayatta kalabilecegini.
  20. Mustafa Zahid

Yardım airpods 4 ANCsiz alınır mı? yardım yalvarırım

Jabra Elite 5 düsünebilirsin. 3000 liraya gayet kaliteli ve yeterli bi kulaklik. Ucuza cözeyim dersen Elite 3 bile olur.
Top Bottom