Arama sonuçları: *

1. Mustafa Zahid

Flash Bellek mi Almalıyım Taşınabilir Hard Disk mi?

Bir flash bellek alan onu genelde ömürlük kullanmaya çalışır. 5 yıl sonra etrafında ne kadar USB-A girişi kalacağını düşün. Bence her türlü Type-C daha avantajlı. Marka da zaten SanDisk, zart zort bir şey değil. Bir gün bilgisayarına taktığında "Lan dosyalar nerde" dedirtmez.
  2. Mustafa Zahid

Flash Bellek mi Almalıyım Taşınabilir Hard Disk mi?

Type-C oluşu bence avantaj. Neredeyse çoğu yeni nesil laptopa, tablete, telefona ve masaüstü anakartına uyumlu.
  3. Mustafa Zahid

Kasa Üstünde Ki Fanların Yönü

Mantıklı ama denemek lazım. Her kasa için aynı hava akışı geçerli olmayabilir. Bu adamın videosunda kullandığı kasada tepe ile fanlar arasındaki boşluk çok az olduğundan bir karışıklık oluşmayabilir fakat arasında boşluğu fazla olan bir kasada hava dümdüz bir akış sağlamak yerine sağa sola sapıp...
  4. Mustafa Zahid

iPhone 17 Pro ile Pro Max Arasında Fark Var mı?

Operatörden operatöre değişiyor mu bilmiyorum da operatörünün uygulamasına ya da müşteri temsilcisine vesaire gidip kendine e-SIM açtırıyorsun. Sonrasında da iPhone'un ayarlarından hücresel sekmesine gelip e-SIM ekle yapıyorsun. O kadar. Süren bitince de diğer e-SIM'e geçiyorsun. İkisi de farklı...
  5. Mustafa Zahid

Çift e-SIM oluyor ya 17 Pro. Yine fizikseldeki gibi 4+4 mantığı var. Yanlışım varsa düzeltin.
  6. Mustafa Zahid

e-SIM ile fiziksel SIM arasında bir fark yok sadece operatörüne e-SIM için kayıt açtırtıyorsun ve oluyor. Sen bu tarihten itibaren kullanmaya başlarsan zaten 6 ay sonra sene sonuna geliyorsun, sonra hakkın tekrar yenileniyor. En az 1 yıl açık yani dert etme.
  7. Mustafa Zahid

Hocam dert değil ya ikisi de fıstık gibi telefon. Zaten yeni model olduklarından ötürü elden çıkarması da kolay olur. Seneye SIM süren bittiğinde 18 Pro Max falan alırsın belki :)
  8. Mustafa Zahid

Kendi telefonumu o yüzden çok seviyorum :D Bence diğer malzemelere göre daha premium.
  9. Mustafa Zahid

Telefon ana menüde sadece ekranı açıkken bile el yakıyor. Çok saçma bir kroniği var gerçekten de.
  10. Mustafa Zahid

Valla bunlar indirime girse bile Türkiye'de çok pahalı bence. Ben sırf Zore'den bayi sahibi tanıdık abim var diye beleşe çözdüğümden övüyorum yoksa ortalama maaşlı adama fena koyar şu fiyatlar :D 1782730374 Ben de 14 Pro'yu sadece ekran koruyuculu kullanıyorum. Telefonların kendisi zaten sağlam...
  11. Mustafa Zahid

Evet Benks'in kılıfı da ekran koruyucuları da çok güzel. Eğer orada uygunlarsa yapıştır geç. Kendi telefonumda kullanıyorum çelikten köşelere falan düşürdüm hala hiçbir şey olmadı telefonuma. Nazar değmesin :D
  12. Mustafa Zahid

Arkadaş da onu diyor zaten. Aradaki fark 10 dakika değil 1.5 saat falan. Ona abartma hocam dedi. Eskiden Pro ile Pro Max arasında belirgin lens ve birkaç farklılıklar daha olurdu ama günümüzde de şu anki tek farkları ekran boyutu ve batarya büyüklüğü oldu. O yüzden bu iş şu an sadece bütçeye...
  13. Mustafa Zahid

Yanlışlıkla cümlenin ortasındayken enterladım hocam editledim mesajı. 1782726498 Aynen öyle. O yüzden bütçene göre hangisi iyiyse onu tercih et. Çok da dert etme, ikisi de hoş telefondur ama bence alacakken Pro Max al geç.
  14. Mustafa Zahid

Ya mesela ben de telefonu çok kullanan biriyim ama ona rağmen bütçem ona yettiği için 14 Pro almıştım. Pro Max alsaydım keşke diyorum arada.
  15. Mustafa Zahid

Büyük ekran ve uzun ekran süresi ihtiyacın varsa Pro Max, ortalama bir boyutu olsun ve gün içinde telefona aşırı ihtiyacım yok diyorsan Pro al. İkisini de vakti gelince kolay satarsın, bütçen ve vicdanın hangisine hoş geliyorsa onu al.
  16. Mustafa Zahid

RX 5700xt'den RX 6800 XT'ye Geçiş Nasıl Olur?

Valla RX 6800XT + R7 5800X gibi güçlü komboları 650W PSU ile kullanan yabancıları gördüm ama onların markaları tabi ki Rampage değil NZXT, Corsair falandı. İleride sistemi daha da güçlendirme gibi bir hedefin varsa PSU'yu da değiştirmeni öneririm. Performans artışı olarak gözle görülür derecede...
  17. Mustafa Zahid

Laptop İçin F/P SSD Önerisi

Bu model hakkında hiçbir şey söyleyemem fakat genel olarak 1 ve 2TB M2.SSD modelleri için soruyorsan illaki sıcak fırsatlara bir şeyler düşer. İstersen birkaç hafta forumu takip et. Olur da düşerse de düşecek olan model bu NV3 gibi güzel olur mu onu bilmiyorum. NV3 ideal bir seçenek.
  18. Mustafa Zahid

IOS Iphone Telefonlar Arasında Kaldım

16'nin baz modelleri boş. İkinci el sitelerinde 16 Pro Max ilanlarına ya da doğrudan sıfır 17 ile ilgilenmeni tavsiye ederim.
  19. Mustafa Zahid

Laptop İçin F/P SSD Önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBR3DZWG?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1
  20. Mustafa Zahid

🔥İndirim Segotep Fz6 Pro Hava Soğutma 1300tl

Ben aldığım zaman FZ6 Pro 2.000₺ iken Phantom Spirit 1.500₺ civarıydı. Sonra Phantom Spirit'e zam ve tekrar indirim gelince de direkt yapışmıştım.
Geri