Dying Light 2 Alınır mı?

Sevinç1507

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,719
Arkadaşlar selam reloaded edition almayı düşünüyorum 8 dolara ama 10 dolarlık bir paket daha var hangisini almamı önerirsiniz , hangisinin dlc'si almaya değerdir ?

Arkadaşın varsa kesinlikle DL2 Al sadece parkur yaparak bile saatlerinizi verirsiniz

Arkadaşlar selam reloaded edition almayı düşünüyorum 8 dolara ama 10 dolarlık bir paket daha var hangisini almamı önerirsiniz , hangisinin dlc'si almaya değerdir ?
dying light serisi bence cok iyi ya aşırı keyifli aşırı zevkli

Zombi ve parkur ağırlıklı oyunları sevıyorsan kesinlikle alınır. Hikayesi de çok kötü değil akarsın. 150 saatim falan var

Dying Light 2'nin sevdiğim özelliği birinci oyun ve 3. oyun kadar korkutucu atmosfere sahip olmaması. Daha az stresli açık dünyası. 8 dolara alınabilecek en iyi oyunlardan.

Alınır
85 saatlik save im Geforce now yüzünden gitmişti oyunun sonunu göremedim. 3 ay sonra sıfırdan başlayıp başka seçimlerle 80 saatte bitirdim. Önceki oyundan çok daha iyi

Arkadaşın varsa kesinlikle DL2 Al sadece parkur yaparak bile saatlerinizi verirsiniz
dying light serisi bence cok iyi ya aşırı keyifli aşırı zevkli
Zombi ve parkur ağırlıklı oyunları sevıyorsan kesinlikle alınır. Hikayesi de çok kötü değil akarsın. 150 saatim falan var
Hocalarım ben zaten 1. Oyunu oynadım ve sevdim , ben asıl hangi paketi almalıyım diye sormak istemiştim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alınır
85 saatlik save im Geforce now yüzünden gitmişti oyunun sonunu göremedim. 3 ay sonra sıfırdan başlayıp başka seçimlerle 80 saatte bitirdim. Önceki oyundan çok daha iyi
Hocam 1. Oyunun dlc'sinde ne oluyor?
En son dlc'de mağara temizleyeyim derken kapana sıkıştım korktum çıktım😅

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Tabikide alınır hocam :) neredeyse %100 yapılacak bir oyun tabii zamanınız varsa çok uzun süre oynatır kendini atmosferi çok çok iyi.

Son düzenleme:
Dying Light 2'nin sevdiğim özelliği birinci oyun ve 3. oyun kadar korkutucu atmosfere sahip olmaması. Daha az stresli açık dünyası. 8 dolara alınabilecek en iyi oyunlardan.
Hangi paketi önerirsin hocam

Hocalarım ben zaten 1. Oyunu oynadım ve sevdim , ben asıl hangi paketi almalıyım diye sormak istemiştim

En ucuzunu al gitsin

Ben ilk oyunu tamamen oynadım bitirdim ama hangi dlcyi diyorsun bir sürü var

Hocam anlık olarak 2 kez bitirmiş ve 3. seferime başlamış olarak öneririm. parkuru 1. oyuna göre daha derin (daha smooth değil ama derin) ve silahlar daha oturaklı. özellikle bir kaç tanesi insanı kullanırken zevke getirir ndfkjgfnldgf

Ben ilk oyunu tamamen oynadım bitirdim ama hangi dlcyi diyorsun bir sürü var
varya hocam crane ana hikaye sonrası yeni bir yere gidiyor , araba falan kullanabiliyorsun . O dlc

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,937
Üyeler
198,663
Son üye
Lenzyforz

Geri