Technic aşırı zevkli, ve zor olduğunu düşünmüyorum. Speed champs serisinden farkı yok bence, sadece yapması daha uzun sürüyor bu da ekstra olarak yorabilir...
Bende speed champs serisinden 10 tane filan araba var, oynamayı geçtim dokunmaya bile gelmiyor, cidden hepsi çok narin legolar, direkt yapıp yerine koymak...
Mobil uygulama
Pegasus 9+vergiler kampanyası var istanbuldan üsküpe fln 2300tl git gel biletler var 25 ekim 2026 ile 27 mart 2027 arası
Başka konumlara fln...
Sizin üründe sıkıntı olabilir mi motorunda vs.? Çünkü bendeki hiç öyle değil, gayet işimi görüyor. Gündüz veya gece farketmeksizin serinlememi sağlıyor...
Bu ürünü birkaç haftadır kullanıyorum, ufak bir odam var, kapının oraya koyuyorum, salınım modunda gayet iş görüyor.
Ateş gibi bir hava nasıl çıkarabilir...
Reverse diye biliyorum bu model hocam, peki aynı marka mı yoksa farklı marka mı siz ne tercih ederdiniz yoksa tamamen bütçe odaklı mı düşünmek daha doğru olur?
Hocam bende bu kasadan var, üst panelde 240mm sıvı soğutucu takılı Cooler Master'ın, alt panele 3 tane reverse fan önerir misiniz? Fanların Thermaltake...