meiyosenshi isimli üyenin son içerikleri

1. M

❌İndirim Bitti! Lego Speed Champions Hızlı ve Ofkeli Nissan R34 Gtr ₺999 !!!

Technic aşırı zevkli, ve zor olduğunu düşünmüyorum. Speed champs serisinden farkı yok bence, sadece yapması daha uzun sürüyor bu da ekstra olarak yorabilir. Sergilemesi ve yapması daha iyi. En büyük problem bu zaten, cam kapaklı dolap almak lazım veya pleksi camla tablo yapıp filan...
  2. M

❌İndirim Bitti! Lego Speed Champions Hızlı ve Ofkeli Nissan R34 Gtr ₺999 !!!

Bende speed champs serisinden 10 tane filan araba var, oynamayı geçtim dokunmaya bile gelmiyor, cidden hepsi çok narin legolar, direkt yapıp yerine koymak gerekiyor, hele bir raftan filan düşse yanlışlıkla neler olur bilemiyorum 😁
  3. M

🔥İndirim 7go 7gtf1 Kule Tipi Vantilatör 899 TL

Sizin üründe sıkıntı olabilir mi motorunda vs.? Çünkü bendeki hiç öyle değil, gayet işimi görüyor. Gündüz veya gece farketmeksizin serinlememi sağlıyor fakat çok güçlü bir ürün değil ama muadili olan bu fiyatlardaki normal vantilatörlerden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca çok az yer...
  4. M

🔥İndirim 7go 7gtf1 Kule Tipi Vantilatör 899 TL

Bu ürünü birkaç haftadır kullanıyorum, ufak bir odam var, kapının oraya koyuyorum, salınım modunda gayet iş görüyor. Ateş gibi bir hava nasıl çıkarabilir hocam, ejderha mı bu? 🐲
  5. M

❌İndirim Bitti! Beyaz | Arctıc P12 Pro Reverse | 692,15 TL

Reverse diye biliyorum bu model hocam, peki aynı marka mı yoksa farklı marka mı siz ne tercih ederdiniz yoksa tamamen bütçe odaklı mı düşünmek daha doğru olur?
  6. M

Peki bu fanlar nasıl hocam bilginiz var mı hiç? Aynı marka olmaları daha iyi olur mu?
  7. M

Hocam bende bu kasadan var, üst panelde 240mm sıvı soğutucu takılı Cooler Master'ın, alt panele 3 tane reverse fan önerir misiniz? Fanların Thermaltake markasından farklı olması herhangi bir sorun oluşturur mu? Asenkron çalışmalarına neden olur mu?
  8. M

🔥İndirim Lego Kiraz Çiçekleri (430p) 460₺ | Hot Wheels Racerverse Marvel Pist Seti 1599₺

Fiyatlar yükselmiş, çiçekleri kaçırdık...
  9. M

🔥İndirim Pazarama'da 500/200 TL İndirim Kodu (Telefon Onaysız ,Yeni Hesap Gerekir)

bu kontrolcüyü hangi satıcıdan almıştınız?
  10. M

🔥İndirim Pazarama'da 500/200 TL İndirim Kodu (Telefon Onaysız ,Yeni Hesap Gerekir)

Kullanınca bilgi verebilirseniz sevinirim.
  11. M

Argb controller alınır mı, kullanan var mı?
  12. M

❌İndirim Bitti! Amazon Legolarda 1500/300₺ İndirim!

Çerçeveleri ve arkadaki baskıları nerden aldınız?
  13. M

🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 TL İndirim Temmuz-Ağustos (Kişiye Özel)

Ben yapı kredinin kredi kartını kullanıyorum, 1 ay geliyor 1 ay gelmiyor bu kampanya bana. 2 arkadaşım da ise sadece yapı kredinin banka kartı var, kredi kartları yok. Onlara ise her ay tanımlanıyor, çok garip bir durum.
  14. M

🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 TL İndirim Temmuz-Ağustos (Kişiye Özel)

Siz kampanya linkini atınca bende bir girip kontrol edeyim dedim, 600 TL bonus veriyor şok oldum. Teşekkürler :hoba:
  15. M

🔥İndirim North Bayou NB F80 17-32inch Monitör Standı 2026 Versiyon 1049 TL

Samsung Oled G5 G50SF ile uyumlu mu bilen var mı acaba?
Geri