meiyosenshi isimli üyenin son içerikleri

1. M

🔥İndirim Lego Sallanan Bitkiler 647 Lira (Dip Fiyat)

Bu garip bir açıklama olmuş lego tarafından, o zaman arabalar için de elinizle iterseniz ileri gider tekerleri var yazsınlar :kekw: 1790331273 Altındaki kuponla 607 liraya geliyor hbde, ayrıca kenarda hepsipara varsa da kullanılabilir.
  2. M

🔥İndirim Lego Sallanan Bitkiler 647 Lira (Dip Fiyat)

Herhangi bir hareket yok, sadece adı öyle setin
  3. M

❌İndirim Bitti! Hepsiburada & Yemek Sepeti Pro Kampanyası

Anladım, yine de uğraşınız için teşekkürler.
  4. M

Kardeşinizde de aynı mıydı acaba durum?
  5. M

Bende anlamadım ama yaptıkları kampanya saçmalık ötesi ve ellerinde patladı bence. Tek bir sorum var, ben daha önce 1 aylık bedava yprolu oldum, arkadaşım da olmuştu. Acaba bu yüzden mi bundan yararlanamıyoruz?
  6. M

Kendi kodum da sizin verdiğiniz kod da geçersiz olarak gözüküyor, böyle bir kod mevcut değildir diyor. İki kod da Apple ve Samsung telefonlarda denendi bu arada.
  7. M

“Böyle bir kupon kodu mevcut değil” şeklinde hata veriyor, oysaki ilk defa oluşturdum kuponu az evvel, ne saçma bir işleyiş
  8. M

🔥İndirim Amazonda Legoda Geçerli 2000e 400 TL İndirim

Çok iyi fiyata düşmüş, hemen 3 taksit çektim.
  9. M

❌İndirim Bitti! Lego Şimşek Mcqueen 890 TL

2. videodaki gibi büyük setler için yapılanlar çok mantıklı geliyor, ileride düşünüyorum bende
  10. M

Ben 3d printer ile legolara stand filan basıyorum daha da masraflı oluyor ama zevkli :)
  11. M

280 lira da bonus kullandım, çok hesaplı oldu teşekkürler :hoba:
  12. M

3d Baskılar İçin Lamba (Puck Light) Önerisi

https://makerworld.com/tr/models/3104269-flame-breath-dragon-lamp-v2?from=search#profileId-3499636 Şu tarz modeller basmayı düşünüyorum, Puck light kullanmış olan kişilerin ürün önerilerini bekliyorum. Piyasada birçok ürün var fakat doğru düzgün incelemeleri yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  13. M

PC Hocası Hazır Sistemler

9070XT'li sistem alınır mı beyler, yoksa kendimiz toplasak daha ucuza mı gelir, fiyatları takip eden birisi bilgi verebilir mi?
  14. M

🔥İndirim Apple Uygulamalarında 500 TL Bonus (Garanti)

Liste için teşekkürler
  15. M

🔥İndirim Apple Uygulamalarında 500 TL Bonus (Garanti)

Tüm uygulama içi harcamalarda kampanya dahilinde işlem yapmış oluyoruz değil mi? Tod'dan 1 aylık spor extra paketi alırsam ödeme iTunes üzerinden olacak diyor çünkü.
Geri