bu kasa bu arada en güzel tasarımlardan biri, öbür konularda çirkin dedilerdi böyle bi kasa için büyük ayıp
bugün internette şöyle bi foto gördüm;
keşke...
hocam nacizane fikrimi soracak olursan beyaz toplamam. ben topladım pişman oldum geri sattım beyaz parça bulmak zor bulduğunda siyaha göre çok daha pahalı...
Hocam lianli de zaten fan yok fanları çok kalite olduğu için fiyatıda yüksek olduğu için kasasına koymuyor sadeçe kasa olarak satılıyor ben lianli muadili...
Kendim de kullanıyorum LİAN Lİ VİSİON O11 ama satışı yok aynısının compack ismiyle var aynı kasa zaten sadeçe ufak tefek değişiklikleri var alabilirsin çok...
ben 3 gün önce aldım parasına göre baya kaliteli yumuşak ve pamuklu rahat hissettim sıkmıyor tavsiye ederim bide şu var bunu almadım ama iyidir muhtemelen...
Red tabi gelir hocam cihazın bölgesini değiştirmek onarımdan sayılmaz pesine düsmeninde bir anlamı yok. Heyecansız hayatınıza heyecan katmak istiyorsunuz...
Bu saçma fiyatları sanırım bilerek giriyorlar ellerinde stok yok siteye pazar yerine stok yok gireceğine fiyatı astronomik yapıyor satmayacağını bildiği...
marka model ne olrusa olsun toz torbalı makıne almayın demek istedim . ne tozu biter ne filtresi düzgün bulursun süpürürken arkandan havaya geri toz salıyor...
kardeişm pny isim olarak sana dandık marka gibi gelır ama nvideanın en büyük ortaklarından biri ve bende pny 4080 vardı harika sessiz ve iyi soğutmaya...