GGbaba
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,000
atılmaması gerekiyorReferans link nasil oluyor hocam nasil atilmasi gerekiyor. Supriz bozan fln yaziyor bazilarinda o tarz mi
atılmaması gerekiyorReferans link nasil oluyor hocam nasil atilmasi gerekiyor. Supriz bozan fln yaziyor bazilarinda o tarz mi
Referans link vs değil bana gelen bir şey yok sitedeki link neyse o gördüm paylaştım işine yarayan alır almayan almaz kardeşim ki bende bu şekil paylaşanlardan çok ürün aldım . senin gözüne batan nedir ?sen ne zaman banlanıcan hacı ref link doldurmuşsun forumu
ref linkli paylaşım yasak paylaşım yaptığın yerin kurallarını öğrenmen gerektiği benim gözüme batan.Referans link vs değil bana gelen bir şey yok sitedeki link neyse o gördüm paylaştım işine yarayan alır almayan almaz kardeşim ki bende bu şekil paylaşanlardan çok ürün aldım . senin gözüne batan nedir ?
referans olduğunu nasıl görüyoruz anlamadım anasayfasından copy paste yaptım ama neyse paylaşmam bundan sonra.ref linkli paylaşım yasak paylaşım yaptığın yerin kurallarını öğrenmen gerektiği benim gözüme batan.
https://www.amazon.com.tr/10000mAh-Dijital-Ekranlı-Taşınabilir-Powerbank/dp/B0DPZQ7FNQ böyle olacak linklerreferans olduğunu nasıl görüyoruz anlamadım anasayfasından copy paste yaptım ama neyse paylaşmam bundan sonra.