Arama sonuçları: *

1. İSMAİL C.

650w Psu 9070 İçin Yeterlimi

Hiç bişey olmaz gönlün rahat olsun kullan
  2. İSMAİL C.

Çok dandik marka değilse hiç bişey olmaz hocam
  3. İSMAİL C.

Hacı 650 ile 750 w arasında çok bi fiyat farkı yok ben olsam iletişimde hesap ederek 850w alırdım ileriki güncellemelerde power masrafım olmazdı
  4. İSMAİL C.

Redmi Note 15 Pro 5G (Kullananlar Yorumlayabilir mi?)

Seçenek çok hepsi güzel cihazlar
  5. İSMAİL C.

🔥İndirim Dell Alienware Aw2725d 2k 280hz OLED 26.299 TL

Eski nesillerden bu şahsen olede para verecek olsam asus gibi msı gibi oled koruma teknolojileri en fazla olanı alırdım asustaki akıllı sensör çok iyi mesela başından kalkınca kapanması olayı çok iyi düşünülmüş
  6. İSMAİL C.

Asus Tuf Gaming M4 Wireless 1399 TL

Fiyat iyimiş
  7. İSMAİL C.

❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool 217 Inf Beyaz 3500tl

valla her cuma takip ediyorum incehesap 2 kere aynı fiyata koydu 3,5 k sıyah aldım ben beyaza töbe :) şuanki kasam da lianli o11 vision cam kasa buda harika ama fiyatı baya makuldü bir sonraki sistemi ona yapacam . 1782511490 hocam beyaz parça güzel ama bi kere topladım geri sattım beyaz...
  8. İSMAİL C.

❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool 217 Inf Beyaz 3500tl

sakın alma 6,5 k ya iki kere İncehesap sattı 3,5 a acelen yoksa bekle girer muhakkak
  9. İSMAİL C.

❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool Iıı Beyaz Rgb 5.999 TL (Gaming Gecesi Özel) 🔥

420 takılıyor ama ön fanların arkasına ama oda gereksiz büyük ve sıcak havayı direk dışarı atmak varken neden içerde gezdirsin 420 lik kasalar çok az zaten tabi tercih meselesi 217 inf 3,5k ya çöp kasalar var aldım dursun dedım bende :)
  10. İSMAİL C.

OLED Aldım Gray Banding ve Siyah Nokta Sorunu

sen git o kadar para ver oled al böyle çıksın büyük şanssızlık iade et hacı ayıplı mal
  11. İSMAİL C.

🔥İndirim Segotep Fz6 Pro Hava Soğutma 1300tl

kullanan var mı nasıl 9800x3d ile kullanımı nasıldır acaba
  12. İSMAİL C.

❌İndirim Bitti! 2x24gb Ddr5 7000mhz Cl32 Ram 30.000tl

kasaanızda 16 varsa yükseltme gerekir ama 32 üstü gereksiz en iyi oyunda 28 i gördüm kasamda 2*32 kıt takılı ama ramler para değilken 6500 e almıstım hey gidi günler hey
  13. İSMAİL C.

❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool Iıı Beyaz Rgb 5.999 TL (Gaming Gecesi Özel) 🔥

bunu alana kadar 217 inf modelini alın bende gecen ki gecede aldım harika bi kasa ihtiyaçım yok suan ama 3,5k ya süper denk geldi
  14. İSMAİL C.

🔥İndirim Nextstar 65ıdwp14 Tv Visa Kart + Kupon 44.999tl

Bu arada Tv güzel beyler panel TCL den alınma TCL in bi 500 nit bir 1000 nit parlaklığa sahip modelleri var arasında 5k fiyat farkı var fark burdan geliyor ben iki TCL bir iffalcon birde bunu en ince ayrıntısına kadar araştırdım bu NeXT Tv 700/800 nit parlaklık veriyormuş fiyatına ğöre gayet iyi...
  15. İSMAİL C.

Yardım TRYX panorama SE VS Asus ROG RYUO IV

Dostum asus al kafan rahat olsun diğerinin Pompa ses sorunları olduğunu okumuştum asusun garantiside çok uzun
  16. İSMAİL C.

RTX 2060 Super Termal Pad Onerisi

Dostum hiç yapmadıysan araştır öyle yap içindeki pad ler farklı kalınlıkta hepsi tek ölçü değil hepsini aynı yaparsan kart birleşmez o hataya düşme sökerken dikkatli ol fan kablolarını kopartma teçhpowerup sitesinden kendi modelini bul içinin tüm bilgileri var pad önerisi pulsan ıcedragon var...
  17. İSMAİL C.

Asus Laptop Düşme Hasarı

yapılır hocam ince tamirat işi yapan biri rahat yapar neleri yapıyorlar ismi aklıma gelmedi tamir videosu yapan biri vardi ekran kartı tamırı yapıyordu bunu da yaparlar umarım
  18. İSMAİL C.

Asus Laptop Düşme Hasarı

hocam dediğm gibi bak yüklediğm görsele anlarsın kırmızılı işaretli parça anakarta flex kablo ile uzaktan bağlı , diğer tarazfta ise anakarta bütünleşik bağlı sol kısımdaki gibi ise tamiri daha basit olur yerimden söker kopan yeri bağlar geri ince lehim telle, şayet anakrtta ise işçilik biraz...
Geri