İSMAİL C. isimli üyenin son içerikleri

1. İSMAİL C.

Gigabyte X870e Anakart Termal Macun

hocam macun iletken olmadığı için sorun yaratmaz lakin kafam rahat olsun dersen el sürmeden elektronik devre kartı temizleyiciler var iletken olmayan ondan al her zaman kasanada kullanırsın sık gider ürün balata spreyi gibi lakin iletken ve yağlı değil ben bakım yaparken eski leptop ekran kartı...
  2. İSMAİL C.

İffalcon 75u95a Amazonda 68 K

Şuan 72999 olmuş https://amzn.eu/d/0fbF3OyI
  3. İSMAİL C.

❌İndirim Bitti! Hdmi Kablo 39.5 TL Trendyol Plus

İhtiyaç yok ama 40 lira ney aldım dursun 😄 kargo da plus dan beleşe geldi
  4. İSMAİL C.

❌İndirim Bitti! Colorful Battle-Ax B850m-Plus Wıfı Anakart 5.999 TL

Ben Beyler anakart konusunda asus Gigabyte msı asrock dışındaki markalara pek sıcak bakmıyorum güncellemeler konusunda hatta en iyisi asus (her markanın anakartını kullanmışlığım var)hep güncelleme veriyor bios veriyor diğer driver vs ama bu ucuz diye sürekli çıkanlar ne derece verir ne kadar...
  5. İSMAİL C.

❌İndirim Bitti! Arctic P12 Pro Pwm 446 TL // Arctic Mx-7 - 4 Gr 334 TL

Jumbum ne hiç duymadım satıcı olarak güvenlirmi ? Alışveriş yapan var mı ?
  6. İSMAİL C.

🔥İndirim Adata Xpg Sx8200 Pro 1tb SSD 5959tl

Dram var veya yok ne anlamda dram ne demek tam olarak
  7. İSMAİL C.

Yeni Alınan Asus Tuf Vg259qmrl5a Monitör Nasıl İade Edilebilir?

Kardeşim 1) 14 gün iade hakkın var 2) iade talebini oluşturduktan sonra da 10 gün içinde kargoya verme günün var 3) iade et niye değişimle sen uğraşıyorsun rapormuş şuymuş buymuş niye canın sıkılsın ver iadeyi gitsin kapalı kutu açmadan sorununu bilemezsin ki sana yokuş yapmışlar sen iade...
  8. İSMAİL C.

🔥İndirim Asus Rog Strix Lc Iıı Argb 240mm Beyaz 8500 Tl❌ 4.449 Tl ✅ Son 1 Yılın En Düşüğü

Kesinlikle katılıyorum saçma pahalı ve 240 lık
  9. İSMAİL C.

🔥İndirim 🔥 North Bayou F80 Monitör Standı 2026 Yeni Versiyon 997 TL GÜNCEL 🔥

Renk olarak benim masada beyaz ama arka planda kaldığı için yok gibi bişey bendeki siyah renk gibi olan gri
  10. İSMAİL C.

🔥İndirim 🔥 North Bayou F80 Monitör Standı 2026 Yeni Versiyon 997 TL GÜNCEL 🔥

Ben kullanıyorum çok memnunum amasitörü sağlam nerede ne şekil verirsen duruyor sağlam malzeme tavsiye ederim ama çift kollu modelini almayın zaten aynı para iki tane tekli alın daha özgür kullanım sağlıyor
  11. İSMAİL C.

ağız dolusu sövmek istiyorum

Ççğun olunca anlarsın stoklu gidiyorum hiç bi zaman ucu ucuna almam yedekli her şey. ben aldığımda 3 lira idi tanesi 20 günde 5 lira oldu 352 tane aldığım için toplu şekilde fiyatta yarıyı geçti . İşşislikle ne alakası var sen aldığın ürünün yarı parası zam gelse aldığın şeye yapmazmısın
  12. İSMAİL C.

ağız dolusu sövmek istiyorum

KARDEŞİM SENİN ALDIĞIN ÜRÜNÜ İPTAL EDEMEZ ETSEDE HİÇ ERİNMEDEN EDEVLETİNE GİR TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE YAZ PC DEN HAKKINI ARA ONLARIN NE SEBEB SUNDUĞU SENİ İLGİLENDİRMEZ SİPARİŞİNİN ADETİ BELLİ FİYATI BELLİ SEN HAKLISI SENİN SİPARİŞİNİ İPTAL EDEREK HAKSIZ KAZANÇ YAPIOLAR SENİ ZARARA UĞRATIORLAR...
  13. İSMAİL C.

500 GB PCI 3.0 VEYA 4.0 SSD ÖNERİSİ

700-800 TL
  14. İSMAİL C.

500 GB PCI 3.0 VEYA 4.0 SSD ÖNERİSİ

Mrb arkadaşlar bana pcı 3.0 veya 4.0 farketmez okuması yazması 1000 Mb ve üstü olan 500 GB lık hafızaya sahip F/P ürün bi SSD lazım tavsiyeniz nedir güncel 🔥
  15. İSMAİL C.

Hdd Detected Sorununu Nasil Çözeri̇m?

YENİ KASA TOPLADIM HDD DETECTED YAZIYOR BİR TÜRLÜ GECEMEDİM SORUNUN ÇÖZÜMÜ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN YARDIM ?
Geri