İSMAİL C. isimli üyenin son içerikleri

1. İSMAİL C.

🔥İndirim Lian Li Vector V100r Siyah E-Atx Kasa 4000tl

Lian li 217 inf daha güzel bence sıradışı klişe akvaryumlar sıktı artık benim düşüncem bu tabi geçtim ben 217 ye çok farklı güzel durdu çok kaliteli Lian li marka olarak her detayı düşünmüş arka kablo gizlime yerleri filan baya iyi
  2. İSMAİL C.

Lian Li Strimer Wireless 3x8p 1899 TL

Hacı bunu normal 12hpwr kabloya da olur aslında üzerindeki şerit ledi söküp kendi kablonun üzerine geçir altına gizli bitti gitti :) Ledler ayrı altında kablolar ayrı kilipsli
  3. İSMAİL C.

🔥İndirim İncehesap | Gecenin Yıldızı | 14.08.2026

Şuan değil kardeşim önceki haftalarda almıştım bu gece satılmadı
  4. İSMAİL C.

Bi önceki kasam akvaryum olan Gene LİAN Lİ VİSİON O11 Siyahtı çok güzel üç tarafı çam olan model di gene böyle incehesapı beklerken denk geldi İNF 217 ama anında bitti yetiştim almıştım çok büyük kalitesini Lian li konuşturmuş diğer kasamı arkadaşıma verdim çok beğendiği için ama benim asıl...
  5. İSMAİL C.

Ben aldım onu burdan 3.5a düşmüştü tavsiye ederim çok güzel kasa
  6. İSMAİL C.

9.000 TL'ye Kadar Anakart Önerisi.

7. İSMAİL C.

❌İndirim Bitti! Montech Nx400 ARGB 120 Mm Kule Tipi 899 A Düşmüş Alınır

1299 DAN 899 A DÜŞÜYOR DEĞERLENİRİLİR https://amzn.eu/d/0eTvgW5i
  8. İSMAİL C.

Beyaz Akvaryum Kasa Önerisi

hocam nacizane fikrimi soracak olursan beyaz toplamam. ben topladım pişman oldum geri sattım beyaz parça bulmak zor bulduğunda siyaha göre çok daha pahalı aynı kartın siyahı daha ucuz ikincisi beyaz yapıyosan hepsi beyaz olmalı A dan Z ye değilse çok çirkin duruyor kablolarına kadar beyaz olacak...
  9. İSMAİL C.

kanka çinden almıştım görünüm birebir aynı ama şuan çin işi bittiği için malesef alamazsın ve satcıda bile yok artık satmıyor baktım şımdide
  10. İSMAİL C.

Hocam lianli de zaten fan yok fanları çok kalite olduğu için fiyatıda yüksek olduğu için kasasına koymuyor sadeçe kasa olarak satılıyor ben lianli muadili aldım resim eklemeye çalışıyorum ama büyük diye yüklemedi . 1784222464...
  11. İSMAİL C.

Kendim de kullanıyorum LİAN Lİ VİSİON O11 ama satışı yok aynısının compack ismiyle var aynı kasa zaten sadeçe ufak tefek değişiklikleri var alabilirsin çok kaliteli kullanışlı vitrin gibi kasa 5 tane Reverse fan 3 tane normal fan çiçek gibi
  12. İSMAİL C.

🔥İndirim [Amazon] Asrock B850m Pro-A Matx Anakart - 6800 TL

Niye hocam ne sorunla karşılaştın alayım diyordum
  13. İSMAİL C.

🔥İndirim Anthony Jackson 6'lı Kutu Premium Likralı Erkek Boxer 499tl

ben 3 gün önce aldım parasına göre baya kaliteli yumuşak ve pamuklu rahat hissettim sıkmıyor tavsiye ederim bide şu var bunu almadım ama iyidir muhtemelen üstelik 10lu paket https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09BJQZXPZ/ref=ox_sc_act_title_4?smid=A3SZCHLDNZLWCR&th=1&psc=1
  14. İSMAİL C.

5.000tl Bütçeye Masa Önerisi

https://www.ikea.com.tr/urun/saljan-mese-gorunumlu-laminat-186x3-8-cm-tezgah-60439173
  15. İSMAİL C.

Çözüldü✓ 1080 Ti Ekran Kartı Güç Tüketimi Sorunu

Bu saçma fiyatları sanırım bilerek giriyorlar ellerinde stok yok siteye pazar yerine stok yok gireceğine fiyatı astronomik yapıyor satmayacağını bildiği için . Elimde yok demiyor ama fiyat 10 kat pahalı giriyor. Ha ona rağmen alan var mı bilmiyorum ama alanada tekrar piyasadan temin edip...
Geri