adamın konuyu mahvettik ama fgnjfdklnfkjlgd istersen dmde devam edelim yoksa çarmıha gerilicez.
1783204917
deltarune yeni update almışken bir oturuşta...
GTNH aşırı iyi modpack ama ben sevmiyorum. ben casual bir adam olduğumdan aşırı karmaşıklığa gelemiyorum, gelmek de istemiyorum. atm serisini önceden...
Evet hocam dili türkçeye alırsanız stoneblock 4 görevler kısmında full türkçe desteği bulunduruyor. öyle bir özel artısı daha var, ama maalesef türkçe...
continuum dediğiniz gibi gereksiz zordu, odundan 4 tane ahşap almak için makine istiyordu fngmkjldfmngklfd. gregtech'e ruhumu tehdit etseler yine başlamam...
Modlu minecraft camiasında bence en iyi yapılmış mod paketi olduğundan söyledim. kendine özel hikayesi olan bi gelişimi, görev sistemi, farklı oyunlara...
Hocam anlık olarak 2 kez bitirmiş ve 3. seferime başlamış olarak öneririm. parkuru 1. oyuna göre daha derin (daha smooth değil ama derin) ve silahlar daha...
Kullanımın %99'u pc üzerinde olacağı için type c benim için çok fark yaratmasa da malzeme kalitesi iyiyse işler değişir. ucuz mala 600 vereceğime pahalı...