Dorske isimli üyenin son içerikleri

1. Dorske

Yardım 1000-2000 TL Arasında Mouse Önerisi

Aula v9 Ultra modelinin bataryası kaç mah acaba?
  2. Dorske

Max 40k Sistem Önerisi

Hocam adam yakında şehir dışına çıkacak, o yüzden pek indirim kovalayamaz gibi hızlı bitiyorsa.
  3. Dorske

Max 40k Sistem Önerisi

Bizim bir abiye alıcaz. Max 40k bütçe var 1-2k üzerine çıkar galiba. hazır olursa sevinirim.
  4. Dorske

Bir Adet Oyun Önerin.

adamın konuyu mahvettik ama fgnjfdklnfkjlgd istersen dmde devam edelim yoksa çarmıha gerilicez. 1783204917 deltarune yeni update almışken bir oturuşta fulleme işi iyi olabilir
  5. Dorske

Bir Adet Oyun Önerin.

GTNH aşırı iyi modpack ama ben sevmiyorum. ben casual bir adam olduğumdan aşırı karmaşıklığa gelemiyorum, gelmek de istemiyorum. atm serisini önceden severdim her şeyi birleştirdiği için. Stoneblock 4 sonrası çoğu mod paketi beni eğlendirmeyi bıraktı. atm10 to the sky normalinden daha güzel ama...
  6. Dorske

Bir Adet Oyun Önerin.

Evet hocam dili türkçeye alırsanız stoneblock 4 görevler kısmında full türkçe desteği bulunduruyor. öyle bir özel artısı daha var, ama maalesef türkçe desteği olmayan item isimleri hala ingilizce. yanlış hatırlamıyorsam görevler kısmında itemin ingilizcesi parantez içinde belirtiliyordu...
  7. Dorske

Bir Adet Oyun Önerin.

continuum dediğiniz gibi gereksiz zordu, odundan 4 tane ahşap almak için makine istiyordu fngmkjldfmngklfd. gregtech'e ruhumu tehdit etseler yine başlamam, bu arada belki sevebilirsiniz star technology mod paketini. biraz greg biraz diğer makine modlarından toplanmış bir skyblock. sadece başını...
  8. Dorske

Bir Adet Oyun Önerin.

Modlu minecraft camiasında bence en iyi yapılmış mod paketi olduğundan söyledim. kendine özel hikayesi olan bi gelişimi, görev sistemi, farklı oyunlara gönderme, özel makineleri kullanarak normalde kolay olan şeyleri komplike hale getirmek olsun. Diğer makineli mod paketlerine göre ayrı bir...
  9. Dorske

Bir Adet Oyun Önerin.

Minecraft stoneblock 4
  10. Dorske

Dying Light 2 Alınır mı?

Hocam anlık olarak 2 kez bitirmiş ve 3. seferime başlamış olarak öneririm. parkuru 1. oyuna göre daha derin (daha smooth değil ama derin) ve silahlar daha oturaklı. özellikle bir kaç tanesi insanı kullanırken zevke getirir ndfkjgfnldgf
  11. Dorske

Flash Bellek mi Almalıyım Taşınabilir Hard Disk mi?

tabii öyle de işte 1.2k 128gb bir flash belleğe bayılmak biraz fazla geliyor şuanda. sandisk harici ne var peki kaliteli marka?
  12. Dorske

Kullanımın %99'u pc üzerinde olacağı için type c benim için çok fark yaratmasa da malzeme kalitesi iyiyse işler değişir. ucuz mala 600 vereceğime pahalı mala 1000 veririm 2 3 kat uzun süre götürür
  13. Dorske

bunu diğer 600-800 olanlardan ayıran şey ne? malzeme kalitesi mi sadece
  14. Dorske

depolasın yeter ya valla çokta umrumda değil hızı vb, bozulup içindekilerin yok olması gibi bir durum yoksa tabii
  15. Dorske

yok hocam o ne öyle gnjdfgnmdfkljgdf. arkadaşlarla klipleri atmaya işte format atarsam felan diye, öyle youtube videosu şekli değil ya. böyle bir şey alsam flash bellekten iyi olur mu...
Geri