hocam omene baktımda bence en mantıklısını yapmış hem ekran olarak hemde donanım olarak eğerki ofis işlerinde uzun batarya ömrüne ihtiyacı varsa 100w lık...
bu arada 32 gb ram olan model daha ucuz ona dikkat etmenizi tavsiye ederim birde hp ye göre taşınabilirliği daha iyi evet 2kg civarı laptop yinede oyunda...
kulaklık baya iyi ya diyardan diyara götürüyor beni hiç sevmediğim müziği bile açıp dinleyesim geliyor
1781622481
bunun eti yenir ya laptopun klavyesini...
hocam tam olarak senin kafada bir laptop arıyordum birkaç ay önce ve sonra bu modeli aldım ama şuan fiyatı uçmuş ben aldığımda 64 bin tl idi , şuanki...
Ben sadece intel ekran kartına ayarladım. İnternet ve yine internet üzerinden video izlemede 6 saati rahat görür(ortalama saatte %14-15 gidiyor. Dengeli...
uğraşmaya üşeniyorum ya zaten omen 16 herşeyi istediğim performansta oynatıyor gibi boşu boşuna cebimden ekstra 10 15 bin çıkmasına gerek yok almamış...
18 inc hocam o😀. Taşınabilirlik ön planda değilse boş verin notebook'u ya😀. Masaüstü toplayın. 5070ti'ye darboğaz yapar gibi geliyor ki yorumlarda da öyle...