Linkteki gaming.gen.tr videosunda görünenBitfenix MH100 kasada görünen, kasa ile birlikte gelen BFG Gold 1000W güç kaynağı ile incehesap ve gaming,gen,tr...
Çok sağlam fiyat. Sadece PSU'dan daha ucuza kasa + PSU veriyorlar. İçinde ki PSU A seviyesi. 7.699 TL'ye satılan 1ST Player NGDP 1000W'den daha iyi bir...
Cooler Master MasterBox 600 modeli şu an son 1 yılın en düşük fiyatına inmiş durumda, TechPowerUp incelemesine baktığımızda kasanın özellikle termal...
bende tab s9 ultra var ilk aldığımda elimde s20 fe vardı güncellemesi bitmişti yazılımları aynı olsun diye tableti güncellemiyordum. şuan elimde s25 var...
Tamam kardeşim senin aynı kulvarda olmayan tabletleri karşılaştırıyoruz sen ne olsun istiyorsun sen gidip o Astran ile ders çalışabilirmisin film dizi...
Hocam bu marka çok az stok getiriyor değil stok bitince direk getirmiyor denicek kadar az ondan dolayı karaborsaya düşüyo tabi bir istisna yaşanabilir...
Niye gömdünüz? Nerede gömdünüz? Görmek isterim🙂. Isınıyor( O anlatılan soğutma sistemine rağmen). Bir de ilk nesildeki gibi 120hz pwm varsa baştan alınmaz🙂.
Salaklık. Başka bir şey değil. Ben de baktım biraz.
https://www.acer.com/si-en/predator/laptops/helios/helios-neo-14/pdp/NH.QRPEX.001
Şu modelin içinin...
Çok yanlış bilgiler var burada ya. Ekrana Oled denmiş. Ram hızlarına 8400 Mhz denmiş vs. Ben olsam güvenmezdim. Beni de şüpheye düşürdünüz ama "maksimum...
Forumun yaş ortalaması düşük ne yaparsan yap anlatamazsın. Kendini yormana gerek yok. Tablet ile laptop aynı kitleye hitap ediyor diye cevap vermiş herif...
Gençler her şey ekran kartı değil ısrarla 5060 için verilmez diye yazıp durmuşsunuz. Ekran kalitesi ayrı kasa kalitesi ayrı tasarım bile ayrı kriter. Dümdüz...