Root61 isimli üyenin son içerikleri

1. R

❌İndirim Bitti! AJAZZ AK980 V2 KLAVYE 🔥 2.599₺ ( DİP FİYAT)

Vallahi hangisine benzer bilmem ama blue switch değil yani🙂.
  2. R

❌İndirim Bitti! AJAZZ AK980 V2 KLAVYE 🔥 2.599₺ ( DİP FİYAT)

"O nassı bir switch rengidir?" diye geldim ( Hani kırmızı switch, blue switch falan gibi sandım). Meğerse klavyenin renkleriymiş😀. Tuşları da ışık geçirseymiş çok güzel olacakmış. 1775227730 Gift switch v2 hocam. Blue switch değil.
  3. R

❌İndirim Bitti! Oled 14500tl (ÜRÜN GÖRSELİ YANLIŞTIR KONU HATALI)

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-g65b-ls27bg652euxuf-27-1-ms-qhd-pivot-curved-oyuncu-u-fiyati,650296406.html Aratınca çıkıyor. Kod değil de görsel hatalı🙂
  4. R

🔥İndirim Turkcell Mağazalarında 5555 adet 5G telefon %50 indirimle satılacak!

Ya zaten %50 indirim yapmayacaksınız da bari %55 indirim yapacağınızı söyleseydiniz😀. Hani "5555 telefonda %55 indirim" gibi😀.
  5. R

🔥İndirim 8bitdo Ultimate 2 Black Wunchang Controller 5837₺!

https://www.gizala.com.tr/gamesir-g7-pro-3-mod-kablosuz-tmr-sticks-hall-effect-analog-controller-xbox-series-x-s-xbox-one-android-ve-windows-wuchang-fallen-feathers-edition-urun8395.html Fanları böyle alalım😀. Beyaz g7 pro Xbox'ta kablolu çalışıyor ama bu modelinde kablosuz da çalıştığı yazılmış.
  6. R

🔥İndirim GamePower Suki Mekanik Mavi Switch Puding Keycaps Türkçe Q 🔥 1739 TL 🔥

Çok para. Dün 249'a aldım 🤣. Satıcı muhtemelen bir 9 eksik girmişti ve yine muhtemelen iptal edecek ama daha önce hiç görmediğim bir klavyeyi iki gündür tesadüfen görmem ilginç ya🙂. Bence 1750 etmez gibi ama tam boy kırmızı/mavi switch ve ışık geçiren tuşlar güzel özellikler. Kablosuz olsa...
  7. R

🔥İndirim Gamepower Nexa HE60 Rgb Hall-Effect Manyetik Switch Kablolu Gaming Klavye 🔥 1399 TL 🔥

Maalesef başlıkta kablolu yazmayanı bile var. Kablosuz arıyorsanız ve başlıkta özellikle kablosuz yazmıyorsa hiç bakmayın bile yani.
  8. R

5 L SIZMA ZEYTİNYAĞI 788 Tl🔥🔥

Konudaki saıcıya ait değil🙂. Bu satıcıdan alanlar hiç test etmemiş. Beğendim deyip geçmiş.
  9. R

Doğrusunuz. Satıcı kısmını atlamışım. Satıcının 70 yorumu var. 9 u kötü yorum ama iyi yorumlar da test edip yorumlayan yok🙂. Risk sizin tabi.
  10. R

Kötü yorumlara bakın. İyiler yanıltıcı🙂.
  11. R

🔥İndirim Rampage OCTAGON ARGB Sıcaklık Göstergeli Kule Tipi Hava Soğutucu 🔥 999₺

Küçük görsel oyunlarla milletin aklını çeliyorlar🙂. Ne yapayım soğutucunun üstündeki sıcaklık göstergesini? 🙂
  12. R

🔥İndirim 🔥Belkin Boost Charge Örgülü Şarj Kablosu 129 TL🔥

Aruba gibi şahane bir markası olan firmanın laptopları sorunlu olabiliyorsa kabloları da sorunlu olabilir🙂(Kablo hakkında bilgim yok🙂).
  13. R

🔥İndirim 🔥Belkin Boost Charge Örgülü Şarj Kablosu 129 TL🔥

Sizin attığınız yorum başka bir modele ait. Konudaki 60w.
  14. R

Spigen USB-C 1.2 Metre Kablo 240W-USB4 Gen3-40Gbps-8K Prime'a Özel 316,39₺

Hocam bu kablo muhtemelen çok kalın. Bence başka bakın. Ama siz bilirsiniz.
  15. R

Spigen USB-C 1.2 Metre Kablo 240W-USB4 Gen3-40Gbps-8K Prime'a Özel 316,39₺

Hiç ihtiyacım yok ama normalden ucuza satılıyor( kuponsuz fiyatı için konuşuyorum. Kupon muhtemelen ilk alışveriş için olan kupon). Bitirin de alamayayım 🙂. Ekleme: Yok ya. Kupon normal kupondu sanırım bitmiş. Bütün isteğim gitti🙂. Ama kuponlu yakalasam alırdım muhtemelen.
Geri