Oyun yok. İş için kullanacak. Arena ve Qgis diye iki tane uygulama dedi. Biri harici ekran kartı istiyormuş. Ama rtx 5060 ile 5070 arasındaki farkı hissetmez gibi. Uzun ömürlü olsun diye sanırım daha performanslı olanı seçti(İşlemci ve ekran kartlarının performans testlerini ona attım). Ekranı...
Ben sadece intel ekran kartına ayarladım. İnternet ve yine internet üzerinden video izlemede 6 saati rahat görür(ortalama saatte %14-15 gidiyor. Dengeli, 240hz yenileme hızı ve %50 parlaklık). Omen hub'un harici kartı kullandığına dair teoriler de var ama uğraşmadım. Kardeşime vereceğim ve çok...
18 inc hocam o😀. Taşınabilirlik ön planda değilse boş verin notebook'u ya😀. Masaüstü toplayın. 5070ti'ye darboğaz yapar gibi geliyor ki yorumlarda da öyle söyleyen var.
Ub500'den daha ucuz ki🙂. Ben bundan daha ucuz ub500 bulamadım. Fiyatlar yakınsa ub600 alın gitsin. Bluetooth 6 kulaklığınız varsa veya 3-4 tane veya daha fazla cihaz bağlıyorsanız ub600 daha iyi seçenek.
Şükür ki bana 50 TL hepsipay vermemiş😀. Yoksa bu 4. Bluetooth adaptörüm olurdu herhalde😀. Geçen Kasım'da da Asus Bluetooth 5.4 adaptör paylaşmıştım. Onu da almamak için kendimi zor tutmuştum.
Senin iade ettiklerini 'indirimli' diye mi satıyorlar acaba 😀. 1 ve 2 yıldızlı yorumlar baktım. Benzer sorunlardan iade edenler var. Olumlu yorumlar da var ama sorunsuz ürün gelir mi bilemedim🙂.
Uyku modunda 1 saatte %1 şarj azaldı. Cihaz kapalıyken 7.5 saatte %1 azalmıştı. Şimdilik çok kurcaladığım için daha fazla bekletemedim🙂.
Ya ben normal kullanırken(internet-ofis-video izleme) bile şarjı o kadar azalmıyordu. Cihaz entegre grafik modundaydı bir de.
Harici ekran kartını arka...