Arama sonuçları: *

1. R

❌İndirim Bitti! Gamebooster G23B Enigma Red Switch Mekanik Oyun Klavyesi 259,35TL

Gamepad işi biraz farklı. Klavyeyi tak çalışsın. Orada sıkıntı yok🙂. Gamepad'de ise muhtemelen aldığınız cihaz dinput. Ucuz gamepad'lerin çoğunluğu öyle. Dinput'u Xinput'a çevirmelisiniz. Onun için de karışık işler var🙂.
  2. R

❌İndirim Bitti! Gamebooster G23B Enigma Red Switch Mekanik Oyun Klavyesi 259,35TL

Kablosuz ve ışıklı klavye bakıyordum ama gönderirlerse bir şekil kullanırım gibi. Aksi halde klavyelere baktıkça fiyat olarak çıktıkça çıkıyordum🤣(Oyunu klavye ile oynamıyorum. Sadece yazı yazıyorum. Boşa para vereceğim yoksa🙂. ). Konu için teşekkürler.
  3. R

Vatan'da RTX 5070 Ti'li Sistem 68 Bin TL

İşlemci çöp olabilir 🙂. Bir ara bu 13-14. nesildeki k takılı işlemciler voltaj meselesinden mi bir şeyden sapır sapır bozuluyordu( Garantiden değişiyordu ama sonra yine bozulan var mıydı takip etmedim). Seçeneğiniz varsa veya uğraşmak istemiyorsanız uzak durmakta fayda var.
  4. R

Şok Marketler Mr. Beast Feastables Çikolata 150 Lira

Migros'da 259 TL'ye satılıyor🙂. Carrefour 229 TL'ye satıyor. Trendyol'da bilnmedik satıcılar 180 küsüre satıyor(kargo ücreti var). Ha 60gr çikolataya ben 149 TL vermem ama hayranı olan, alacak olan için sıcak fırsat🙂.
  5. R

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Yuh. 13 taneyi iyi almış🙂. İnsaflı fiyata koymuş yine. Ama dolandırıcı da olabilir. Elden alışveriş yapın. Bir tanesi 14k'dan satışa koymuş. Ölücüler yazmasın diye de eklemiş🤣.
  6. R

🔥İndirim GameSir Tegenaria Lite 850 TL

F310 bunun getir götürünü yapar🙂. Aman diyim bu varken f310'a bulaşmayın. https://gamepadla.com/gamesir-tegenaria-lite.html
  7. R

🔥İndirim Ateşler soslu fıstık 40 gram - 9,77Tl

https://www.hepsiburada.com/haluk-aydin-kuruyemis-soslu-cips-fistik-1000-gr-pm-HB00000KDI16 -157 TL Kilitli poşet ile geliyor. Dolapta saklayın. Bir şey olmaz🙂.
  8. R

O hatayı stok bittiğinde veriyor. Ürün halen var gözüküyor. Sepete bile eklenebiliyor ama aslında yok. Amazon'da en son dün sabah gördüm(Telegram indirim gruplarındN biri bildirim attı). Satın alınabiliyordu ama perşembe bir taneyi zaten tereddüt ederek almıştım. Henüz o elime ulaşmadı😢.
  9. R

Masaüstü siteden siparişlerim kısmında faturayı indirebiliyorsunuz.
  10. R

Dün akşam ben de aldım. Arkadaşların "Outlet ürün mü? Başka ürün mü gelecek?" şüphesine ben de sahibim🙂. Bana en erken pazartesi-salı anca gelir. Daha yakındakiler kargoyu alınca buradan bilgilendirirse güzel olur.
  11. R

Samsung tab s11 oled 12gb premium tablet25000

S9 ve 10 serisinde batarya konusunda ağır saçmalamış. Lakin bendeki tab s7 ve bir sonraki nesil tab s8'in batarya sürelerini atıyorum. Bu şöyle bir şey. Bir adım öndeyken 2 adım geri atıyorsunuz. Sonra bir adım öne atıyorsunuz. Yani şu anki halinizde 1 adım geridesiniz demek oluyor. Micro sd...
  12. R

Samsung tab s11 oled 12gb premium tablet25000

Bence etmez:). Hele 128 olanı hiç etmez. Samsung micro sd kart yuvası koymuş ama ortalama 40 mb/sn yazma hızı 65mb/sn okuma hızı var. Senelerdir aynı. Bir micro sd express koysun demiyorum ama hiç değil giriş seviyesi evo plus'ın hızlarını versin. Pahalı bir şey değil ya bu meret! Ekran amoled...
  13. R

🔥İndirim Koorui G2421V 2k 180hz IPS Monitör 5.794 TL!

Alacaktım aslında da incelemeyi izleyince vazgeçtim ya. Gerçi bu fiyata ne bekliyorsam🙂.
  14. R

🔥İndirim Poco F8 Serisi Ön Sipariş İle Satışta! (Hoparlör Hediyeli )

Konusu açıldı. Kendi sitesinde daha ucuz ve hediye seçenekleri var. https://forum.donanimarsivi.com/konu/poco-f8-pro-12-512gb-46-999tl-poco-f8-ultra-12-256gb-59-999tl.1183638/page-2#post-10650875
  15. R

🔥İndirim POCO F8 PRO 12/512GB 46.999₺ - POCO F8 ULTRA 12/256GB 59.999₺

Kendi sitesinde 2500 TL kupon da var(Giriş yapmanız lazım). Hediye seçenekleri de epey çok. https://www.mi.com/tr/product/poco-f8-ultra/buy/?gid=4223722392 Örnek:
  16. R

🔥İndirim Spigen 67W USB-C USB-A 3 Port Hızlı Şarj Aleti 559 TL

Çok büyük ya. Onu bilerek alın. Kocaman😀. Yanında gelen kablo güzel. Benim 140w cihazım yok. 45w Samsung tablet ve diğer cihazları bazen aynı anda şarj etmek gerekiyor. Spigen'ler malum iki cihaz takınca o hızı veremiyor. Bir de Spigen'ler Ugreen'e göre fazla ısınıyorlar. Gerçi Ugreen az...
  17. R

Konusunu ben açtım bee🤣. 47w spigen'i de 240 TL'ye almıştım. 25w Samsung'u 90 TL'ye almıştım vs.
  18. R

İyi fiyat. Ev şarj aleti dolmasa alırdım bir tane😀.
  19. R

🔥İndirim Windows 11 Pro OEM Lisans Key 91 TL

Çok bir güvenmeyin deniyor ama bilmiyorum yani🙂. Mak atıyorum 1000 etkinleştirme limiti olan bir kod. Ondan sonra etkinleştirilmiyor. Yine tekrar windows kurulumunda etkinleştirilemiyor. Durduk yere geçersiz olabiliyor diyenler de var vs.(Gerçek oem key alırsanız anakarta işleniyor. Tekrar...
Geri