Arama sonuçları: *

1. R

❌İndirim Bitti! Oled 14500tl (ÜRÜN GÖRSELİ YANLIŞTIR KONU HATALI)

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-g65b-ls27bg652euxuf-27-1-ms-qhd-pivot-curved-oyuncu-u-fiyati,650296406.html Aratınca çıkıyor. Kod değil de görsel hatalı🙂
  2. R

🔥İndirim Turkcell Mağazalarında 5555 adet 5G telefon %50 indirimle satılacak!

Ya zaten %50 indirim yapmayacaksınız da bari %55 indirim yapacağınızı söyleseydiniz😀. Hani "5555 telefonda %55 indirim" gibi😀.
  3. R

🔥İndirim 8bitdo Ultimate 2 Black Wunchang Controller 5837₺!

https://www.gizala.com.tr/gamesir-g7-pro-3-mod-kablosuz-tmr-sticks-hall-effect-analog-controller-xbox-series-x-s-xbox-one-android-ve-windows-wuchang-fallen-feathers-edition-urun8395.html Fanları böyle alalım😀. Beyaz g7 pro Xbox'ta kablolu çalışıyor ama bu modelinde kablosuz da çalıştığı yazılmış.
  4. R

🔥İndirim GamePower Suki Mekanik Mavi Switch Puding Keycaps Türkçe Q 🔥 1739 TL 🔥

Çok para. Dün 249'a aldım 🤣. Satıcı muhtemelen bir 9 eksik girmişti ve yine muhtemelen iptal edecek ama daha önce hiç görmediğim bir klavyeyi iki gündür tesadüfen görmem ilginç ya🙂. Bence 1750 etmez gibi ama tam boy kırmızı/mavi switch ve ışık geçiren tuşlar güzel özellikler. Kablosuz olsa...
  5. R

🔥İndirim Gamepower Nexa HE60 Rgb Hall-Effect Manyetik Switch Kablolu Gaming Klavye 🔥 1399 TL 🔥

Maalesef başlıkta kablolu yazmayanı bile var. Kablosuz arıyorsanız ve başlıkta özellikle kablosuz yazmıyorsa hiç bakmayın bile yani.
  6. R

5 L SIZMA ZEYTİNYAĞI 788 Tl🔥🔥

Konudaki saıcıya ait değil🙂. Bu satıcıdan alanlar hiç test etmemiş. Beğendim deyip geçmiş.
  7. R

Doğrusunuz. Satıcı kısmını atlamışım. Satıcının 70 yorumu var. 9 u kötü yorum ama iyi yorumlar da test edip yorumlayan yok🙂. Risk sizin tabi.
  8. R

Kötü yorumlara bakın. İyiler yanıltıcı🙂.
  9. R

🔥İndirim Rampage OCTAGON ARGB Sıcaklık Göstergeli Kule Tipi Hava Soğutucu 🔥 999₺

Küçük görsel oyunlarla milletin aklını çeliyorlar🙂. Ne yapayım soğutucunun üstündeki sıcaklık göstergesini? 🙂
  10. R

🔥İndirim 🔥Belkin Boost Charge Örgülü Şarj Kablosu 129 TL🔥

Aruba gibi şahane bir markası olan firmanın laptopları sorunlu olabiliyorsa kabloları da sorunlu olabilir🙂(Kablo hakkında bilgim yok🙂).
  11. R

🔥İndirim 🔥Belkin Boost Charge Örgülü Şarj Kablosu 129 TL🔥

Sizin attığınız yorum başka bir modele ait. Konudaki 60w.
  12. R

Spigen USB-C 1.2 Metre Kablo 240W-USB4 Gen3-40Gbps-8K Prime'a Özel 316,39₺

Hocam bu kablo muhtemelen çok kalın. Bence başka bakın. Ama siz bilirsiniz.
  13. R

Spigen USB-C 1.2 Metre Kablo 240W-USB4 Gen3-40Gbps-8K Prime'a Özel 316,39₺

Hiç ihtiyacım yok ama normalden ucuza satılıyor( kuponsuz fiyatı için konuşuyorum. Kupon muhtemelen ilk alışveriş için olan kupon). Bitirin de alamayayım 🙂. Ekleme: Yok ya. Kupon normal kupondu sanırım bitmiş. Bütün isteğim gitti🙂. Ama kuponlu yakalasam alırdım muhtemelen.
  14. R

Öneri Xiaomi Pad 8 pro kısa inceleme

Xiaomi Pad 8 pro hakkında olumsuz düşüncelerim: Xiaomi pad 8 pro eylül-ekim gibi Çin'de çıkış yaptı. Mart ayında küresel çıkışını yaptı. Çıkış yaptığı sürüm 3.0.2.0. Sonrasında 6-7 tane güncelleme almış. Güncelleme içerikleri belli değil. Türkiye'ye 3.0.2.0 sürümüyle gelmiş ( Türkiye rom'u) 😡...
  15. R

Yardım Dikey uygulamaların yatay açılması Xiaomi Pad

Xiaomi Pad 8 pro bugün geldi. Ben tableti yatay şekilde kullanıyorum ve otomatik döndürme kapalı. Böyle olunca normalde dikey bir uygulama olan Survivor io yatay olarak açılıyor. Oto döndürmeyi açıp tableti dik döndürürsem uygulama olması gerektiği gibi açılıyor. Snapchat uygulaması dikey...
  16. R

❌İndirim Bitti! Acer Nitro 18 5070ti 81.700₺

İhtiyaç var ama para yok🙂. Fiyat güzel👍.
  17. R

❌İndirim Bitti! Hepsiburada Yayına Özel Kod Dağıtılıyor Koşun!!

Ürünler leş zaten ya. Daha önce 2 kere altlimitsiz 1000 lira yakaladım(biri yayına özeldi. Burada paylaşılmıştı). Her üründe geçiyordu. Hem bu adamın dırdırını dinleyeceğim hem onun seçtiği ürünlerde kupon kullanabileceğim hem de ultra hızlı olacağım🤣. Kalsın.
  18. R

Ürünü önceden sepete ekleyip çok hızlı davranırsak sonraki yayınlarda yakalayabilirmişiz🤣. Ya adam ....lar.
  19. R

https://hepsiburada.streamerce.live/stream/8993558 Burada paylaşacak da alacağız da... Altlimitsiz 1000 dağıtılmıştı geçen.
Geri