Arama sonuçları: *

1. R

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion M410 Mouse 400 TL

Dün kargoya verildi ama ups'in sitesinden takip edilemiyor. Sizde de böyle miydi?
  2. R

Öneri Hafif Kullanımda Şarjı Uzun Giden Harici Ekran Kartlı Dizüstü Önerisi

18 inc hocam o😀. Taşınabilirlik ön planda değilse boş verin notebook'u ya😀. Masaüstü toplayın. 5070ti'ye darboğaz yapar gibi geliyor ki yorumlarda da öyle söyleyen var.
  3. R

🔥İndirim Tp-Link Ub600 Nano | Bluetooth 6.0 Usb Adaptör - 328,85 TL

Ub500'den daha ucuz ki🙂. Ben bundan daha ucuz ub500 bulamadım. Fiyatlar yakınsa ub600 alın gitsin. Bluetooth 6 kulaklığınız varsa veya 3-4 tane veya daha fazla cihaz bağlıyorsanız ub600 daha iyi seçenek.
  4. R

Şükür ki bana 50 TL hepsipay vermemiş😀. Yoksa bu 4. Bluetooth adaptörüm olurdu herhalde😀. Geçen Kasım'da da Asus Bluetooth 5.4 adaptör paylaşmıştım. Onu da almamak için kendimi zor tutmuştum.
  5. R

🔥İndirim Claw's Orvia Compact Kablosuz 3 Modlu & Sessiz Tuş Klavye - 381,85

Senin iade ettiklerini 'indirimli' diye mi satıyorlar acaba 😀. 1 ve 2 yıldızlı yorumlar baktım. Benzer sorunlardan iade edenler var. Olumlu yorumlar da var ama sorunsuz ürün gelir mi bilemedim🙂.
  6. R

Amazon da kargo kitliyor ama Prime var. Şu an bakamıyorum ne kadar diye🙂. Amazon'da 1 tane kalmış.
  7. R

🔥İndirim Claw's Orvia Compact Kablosuz 3 Modlu & Sessiz Tuş Klavye - 381,85

https://www.hepsiburada.com/claw-s-orvia-compact-kablosuz-3-modlu-sessiz-tus-takimli-windows-macos-uyumlu-6-aya-kadar-pil-omurlu-kablosuz-ofis-klavyesi-cift-bluetooth-profili-2-4g-wifi-destegi-pm-HBC0000B1UE5H?magaza=Hepsiburada Kalitesi nasıldır bilmiyorum ama epey ucuz.
  8. R

Tp link Bluetooth 6.0'lı nano adaptör çıkarmış. Fiyatı da uygun. Vatan Bilgisayar 600 küsüre satıyor. Başka yerde rastlamadım...
  9. R

Uyku modunda 1 saatte %1 şarj azaldı. Cihaz kapalıyken 7.5 saatte %1 azalmıştı. Şimdilik çok kurcaladığım için daha fazla bekletemedim🙂. Ya ben normal kullanırken(internet-ofis-video izleme) bile şarjı o kadar azalmıyordu. Cihaz entegre grafik modundaydı bir de. Harici ekran kartını arka...
  10. R

İnceleme Hp Omen 16 (Cj8t8ea) Laptop İncelemesi

Bu yapmayın. Yapmayın bunu😀. Laptop uykudan uyanırken siyah ekranda kalıyordu. Tekrar açınca düzeldi.
  11. R

Uyku modu sıkıntısı bende de oldu. Bir haftadır test ediyorum. Kapağı hiç kapatmamıştım. Neyse. Dizüstü bilgisayarda bir kaç bir şey gösterip sonra kardeşime verdim. Sadece kapağı kapatıp odasına götürdü. 1 saat sonra açmaya çalışmış ama siyah ekran. Açma kapama tuşuna uzun basıp kapattım. Sonra...
  12. R

🔥İndirim Logitech Mk250 Bluetooth Klavye Mouse Seti 705₺

Aynı isimli seti 15 sene önce aldım😀. Sanırım model ismi zaman aşımına uğradı. Hayır MK'nın sonuna döşe rakamları işte😀. Model ismi bulmakta mı zorluk çekiyorsunuz ya. 15 sene önce aldığım: https://www.amazon.com.tr/Logitech-MK250-klavye-kablosuz-QWERTY/dp/B0055LGN8W
  13. R

Corsair Ddr4 32gb Ram 9999tl !!Ddr5 Değil!!

Benim de elim ayağıma dolaştı🙂.
  14. R

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion M410 Mouse 400 TL

Senin yazdığını görüp ben de aldım😀. Sana daa konuyu açana daaa teşekkür ederim 😀.
  15. R

Claw's Rajin Blaze Mouse İlk Siparişe Özel 400tl

Koşullara tıklayın hocam. Uygulanıp/uygulanmadığını görmek için sepete ekleyip uygulamadan ödeme adımına kadar da gidebilirsiniz
  16. R

Claw's Rajin Blaze Mouse İlk Siparişe Özel 400tl

İlk alışverişe özel kuponun alt limiti 750 TL.
  17. R

İnceleme Hp Omen 16 (Cj8t8ea) Laptop İncelemesi

Bu yazacaklarım bu laptopa özel değil. Modern standby ve windows güç seçenekleriyle alakalı. Laptop'ta windows güç seçenekleri için yalnızca dengeli modu var. Bunun sebebi modern standby imiş. Kapatmak için: Komut İstemi uygulamasına sağ tıklayıp Yönetici olarak çalıştır seçeneğine...
  18. R

Güncelledim mesajı hocam. Oradan bir şey olmuyor😀.
Geri