Arama sonuçları: *

1. Dorske

Termal macun konusunda yardım.

Hocam birde sizi bulmuşken sorayım, sizce 9070xt yanına işlemci olarak 7800x3d yakışır mı yoksa x3d'ye takılmadan başka bir işlemci mi bakayım? bu aralar işlemciye çok takılan oyunlar oynuyorum gücü yetmiyor r5 7500f'in
  2. Dorske

söylediğiniz bu değil mi? https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-thermalright-tf7-12-8-w-mk-2g-fiyati,1241130298.html ben bunu almayı düşünüyordum hangisi daha iyidir kalite vb, olarak...
  3. Dorske

ekran kartının garantisi varken onu değiştirmek mantıklı değil demişlerdi ondan dokunmayı düşünmüyorum, saedce işlemci için termal macun almayı düşünüyorum.
  4. Dorske

yani öyle aşırı fark etmiyorsa sıkıntı yok mx6 vb alabilirim, sadece oyun için kullanıyorum pcyi
  5. Dorske

tf7 dedikleriniz ne oluyor? peki işlemciden işlemciye değişiyormu mx mantığı? r5 7500f var şuanda
  6. Dorske

Termal macunlarda mx-4, mx-6, mx-7 gördüm tam anlamıyla ne fark ediyor bunlar, birde hangi markanın termal macunları alınır?
  7. Dorske

❌İndirim Bitti! Aula Win60 HE 1.362 TL

son membranım logitech'di ondan sonra aula aldım 500'e bir daha da yüzüne bakmadım valla ndjkgndfkljdfg
  8. Dorske

❌İndirim Bitti! Aula Win60 HE 1.362 TL

tek tekerlekli bisiklet vs f18 misali
  9. Dorske

Kulaklığı nasıl iade edebilirim?

yani yinede giyilen kıyafetin bile böyle bir ambalaj olayına takılmadan iade olabilmesi ama bir kulaklığın iade olmaması çok garibime gitti, dediğim gibi teknik servis vatanın ki gibi rezillik değilse iade onayını verirler iademi alırım. yoksa sarı siteye koyarım satılmazsa çürür gider yani.
  10. Dorske

hocam göndermeden önce temizledim, öyle bozmak etmek gibi değil narin bir şekilde temizledim hatta parmak izi bile bırakmadım. yani gönderdikleri gibi iade ettim nerdeyse.
  11. Dorske

bittik desene, neyse bakalım artık teknik servise gönderir merhamet dileniriz. diğer türlü para gg.
  12. Dorske

hocam peki hem thh'ye hemde teknik servise başvursam? ikisi de 1 ay gibi sürüyor hangisinden pozitif gelirse ona yönelsem oluyor mu?
  13. Dorske

hocam o zaman bu cayma hakkı ne işe yarıyor ki? kıyafet bile giyildikten sonra iade edilebiliyor kulaklık monitör edilmiyor çok garip.
  14. Dorske

aynı şekilde teknik servisten iade raporu alıp öyle göndermemi istediler, artık teknik servisin merhametindeyim. 1774464730 Superlux markası kulaklığın, daha çok denemek için almıştım bu markadan iyi dedikleri içinde kulaklığın sorunu vardı. teknik servislere 0 güvenim var valla. monitörümde...
  15. Dorske

servis iade raporu vermezse elimde kalacak gibi artık, sarı siteye koyarım alan olursa satarım yani. başka seçenek kalmadı gibi.
  16. Dorske

Hocam almadılar geri gönderdiler valla, gelince bir daha iade edip cayma hakkımı kullanmak istiyorum diye sebep sunucam. Trendyol, satıcıyı söylemek ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama musiclightmarket.
  17. Dorske

adamlar aşağıya koruyucu ambalajı çıkarılmışsa iade yok yazmışlar, ben nasıl denemem gerek o zaman bu ürünü? çok saçma giderim thhye başvururum en sonunda diye düşünüyorum. 1774437549 hocam az önce müşteri hizmetlerini aradım, bana dediler ki ambalajı açıldığı için iade kabul edemiyoruz ama...
  18. Dorske

daha gönderim sağlamadılar galiba, direk trendyolu arayıp şikayet etsem? annem tek sorun kafama uymaması dediği için düzeltme yapmak için arasam sıkıntı olur mu ki?
  19. Dorske

geçenlerde trendyoldan bir kulaklık aldım, geldiğinde 15-20 dakika boyunca test ettim ve sonuç gerekenden boğuk bir ses ve sol tarafın verdiği ses ile sağ taraf farklıydı. söylenen ohm değeride yanlıştı galiba, 56 demesine rağmen 32 verebildi. birde kafamı aşırı sıktığı ve küçük geldiği için...
  20. Dorske

Max 3.5k mikrofon önerisi

arkadaşımda var a6t modeli, sesi bayağı iyide sandalyede değil koltukta oturduğumdan bir de sürekli farklı farklı şekillere girdiğimden ona göre kol lazım olabilir. uyandığında kamera açtırıp test edicem sesini ona göre fifine alıcam gibi, fiyatına göre bence güzel.
Geri