Oyunun %90'u at sürmeden ibaret. 1-2 görev hariç tüm görevler aşırı sıkıcı kontroller berbat. Eğer at koşturmayı yada kovboy olmayı sevmiyorsanız onun...
Oyun için alacaksan nvidia ya 1k bile fazla vermenin lüzumu yok 30k civarından 9070xt bul hep düşüyor o civarlara vatanda vs.10k 12k paran cebinde kalır
O kasa hakkında bigim yok ayrı konu aç istersen ve o kasa bana fazla kapalı dar geldi tasarımından dolayı ve 2 fan içeri 1 fan dışarı hava akışının pek iyi...
Nadiren 3000e düşüyor dediğim kasa.İç hacmi vs geniş kaliteli kasa matx ve atx destekliytor 360mm soğutucu desteği 40cm gpu desteği ekstra 4 adet daha fan...
O lianlinin attığım mesh kadar havalandırması iyi değil bu bütçede mesh alınmalı
1773330416
Hatta bütçe olsa da full mesh alınmalı çoğu akvaryumdan hava...
https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-aerocool-d501a-argb-fanli-siyah-atx-fiyati,1060687415.html
az bişey çıkarsan bu var beyazını kullanıyorum...
kartını 30dan yukarı satamazsın. 5070ti da en iyi ihtimalle indirimle 45e düşse bile bence aradaki 15kyı hak etmiyor. o bütçeyle işlemci 2 level upgrade edilir
Zotac 5070ti güzelmiş ama tek bir şey diyeceğim Quicksilver'a yapışın 34bine bedava sapphire pulse kullanıyorum keşke şuan olsa Quicksilver magnetic air...