Forumda ve diğer forumlarda daha birkaç hafta evvel çok daha fazla nvidia ile ilgili oyunda çökme atma kitlenme siyah ekran mavi ekran problemleri okuyordum...
Benim soğutma gibi hiçbir sorunum yoktu. Ki zaten çokta kafaya takmam. Furmark testinde bile 55 derece ulaşmıyordu ve neredeyse hiç sesi yoktu kartın hatta...
Fazla kurcalıyorum ben arada nadir çökme vs oluyor ama uv kaynaklı oluyor hatta bu ara hiç olmuyor onun haricinde uv ayarını bulduktan sonra birkaç aydır...
9 aydır kullanıyorum yaptığım undervolt harici 1 hata çökme vs olmadı birton oyunda denedim vs bendeki samsung vramli dediğin gibi olabilir ve samsung...
Aşırı ses duymuyorum beni rahatsız etmedi şahsen kasa fanlarımda o civarda dönüyor zaten kulaklık takıyorum uv yapacağım müsait bi zamanımda fps kısıtlaması...
Benim odada vantilatörü açmadan duramıyorum çok nem var dışarısı da 29 derece gösteriyor sabahları.Uv var evet de uv olmadan da aman aman ısınmıyor 5 6...
Asus tuf nasıl o kadar anlamıyorum sapphire pulse 9070xt kullanıyorum samsung vram var uv ile kullanıyorum oyun farketmeksizin oynadığım her oyunda maximum...
Kesinlikle dar değil 32cm 9070xt kullanıyorum rahat rahat sığıyor daha da çok boşluk kalıyor 40cm diye biliyorum uzun büyük bir kasa güzel sade duruyor
9 aydır kullanıyorum kasa çok iyi pwm fan ile geliyor 500 ile 1600rpm arası ayarlanıyor fanlar aşırı sessiz 500 600 700de iken pc nin çalışıldığını dahi...