Yani soğutucuyu iade etmeye çalışın deneyin şansınızı 14 gün olmadi ise sorunuda belirterek. Bende de 360mm ocypus delta l36 var ama onu kullanmadım ben hava soğutma fz6 pro kullandım hatta merak ettim takmayı deneyeceğim akşam 360 giriyor çarpıyor mu diye.Kasada 360 desteği var çünkü üstte...
Arkadaşın dediği gibi soğutucunu değiş kasa çok iyi bence herşeyi düşünmüşler kablolama kasaya monte gpu tutucu camların çok kolay sökülmesi figür kısmı tozluklar vs ve çok sessiz hava akışı da mesh ile aynı bildiğin foto koydum sana kalmış
Bende de aynı kasa var Ram e nasıl temas ediyor anakartınız ne baktımda arada rahat yer var çarpmaması lazım aslında
1785341118
Soğutucunuz ne birde
1785341197
Biraz daha genişten atabilir misiniz fotoğraf
Cratos 850w kullanıyorum öneririm 1000w olanı al hatta fiyat farkı az.
Çok sessiz psu yükte dahi ses çıkarmıyor cw yok bazen fan kendini açıyor 20 30 saniye sonra geri duruyor ama masa üstünde çok sessizken anlıyorsun oyunda vs anlamazsın
https://www.akakce.com/vantilator/en-ucuz-kumtel-ktf-290-beyaz-16-3p-fiyati,630033792.html
Bunu öneririm akşama kadar açık duruyor bakır motor ısınma da yapmıyor mis gibi pervane daha kalın olduğu için havayı daha sert atıyor .Alınacaksa en alınabilir model bana göre öyle titreme sallantı ses...
Bende akım korumalı 6lı belkin var gayet kaliteli pc yi kapattıktan sonra deneyeceğim umarım olur.Bende bu durum şu sıralar gözüme battı önceden kulaklığı da çekiyordum pc den artık çekmediğim için gördüm led yanmasını bakalım deneyeceğim yazarım buraya
Deneyeceğim erp aktif psu açıkken zaten olmuyor anakart beyni aktif olduğu için psu kapalı iken oluyor durum.Yapay zeka başlıkta yazdığım gibi cevap verdi banada.
Tam okumadınız sanırım erp zaten s5 de bu sayede psu tuşu açıkken bu durum yaşanmıyor ama psu tuşunu kapatınca oluyor ve bios ayarının da bir önemi kalmıyor psu tuşu kapanınca beyni gidiyor anakartın
1783285023
O açık zaten
1783285097
Yaşayan var mı onu sormak için yazdım psu tuşu kapalı olursa...