Aynen öyle ben alırken siyah beyaz parası aynı olduğu için kasayı beyaz aldım daha açık içindeki parçalar ile soft duruyor.Beyaz olması için binlerce tl her parçaya fazladan vermek enayilik zenginim param çok dersen ona kalmış
Aynen ama görselliği de önemseyen var o yüzden dedim siyah beyaz yapabilir tavsiyem kasa beyaz olacak şekilde yapılması kasa siyah bileşenler beyaz olursa hem mantıksız fiyat olarak hem güzel durmayabilir.
Hocam aerocool d501a alabilirsin hava akışı çok iyi hic fan almana gerek yok orjinal fanları aşırı sessiz minumum 500rpm max 1600rpm dönebiliyor.500 rpm de sesi hiç çıkmıyor bazen pc kapalı sanıyorum o derece sessiz 1000rpmde tatlı az bisey hava sesi çıkıyor ve üstüne gerek kalmıyor 1000rpmde...
Sadece beyaz veya siyah olacak diyenleri takma bende ekran kartı 9070xt pulse siyah, kasa beyaz, sıvı soğutucu beyaz ,anakart siyah, ram ler rgb ve siyah,psu da siyah ve ekipmanlar beyaz şuan sistem epey güzel sade duruyor takma al gitsin arada soğutma farkı yok veya güç farkı yok sadece beyaz...
Hocam dinledim aynı kart aynı model bende de var bence yollama zaten ses kasa fanları ile arada karışıyor bırak gitsin Aynı konuyu bende açmıştım bendeki daha da fazla ses çıkarıyordu 8 ay geçti şuan epey azaldı üstüne undervolt olunca fps oyunlarında vs cok az bir ses çıkıyor zaten kulaklık...
Pulse de fan aşırı kısılmış kart çok ısınsa dahi fan kendini pek artırmıyor kendi fan ayarim var üstüne 230w limitli uv var oyunlarda mesela rdr2 de fan 1400 ile 1600 rpm arası dönüyor saatlerce oynamama rağmen bellek 70 ile 74 arası sabit duruyor 75 dahi olmuyor gpu da sabit 48 50 derecede...