Zotac 5070ti güzelmiş ama tek bir şey diyeceğim Quicksilver'a yapışın 34bine bedava sapphire pulse kullanıyorum keşke şuan olsa Quicksilver magnetic air alsam şaka fiyat gözüm kaldı inan 😀
Ya kaçırdım konuyu bugün gaming gecesi olduğunu unuttum.Herkes fazla fazla çekmiş haftaya gelir mi acaba aldığı fiyattan verebilecek babayiğit var mı ?
1771633906
Kargo yapabilir misin hocam?
Raijintek cratos 850w ve sapphire pulse 9070xt kullanıyorum 2x8 pin direkt bağladım
1770716573
Nitro almana gerek yok arada 5k var bence değmez sıcaklık olarak pulsenin performansı gayet sağlam bendeki buz gibi çalışıyor
Konudan bağımsız mag pano kasayı alsam sıcaklıklar şuanki kasama göre artar mı havalandırması nasıldır? Bu aralar çok görüyorum akvaryuma geçesim geldi. 9070xt var boşta 28 derece rdr 2 de 2k ne varsa ultra da gpu 48 derece üstüne çıkmıyor bu kasayı alsam nasıl olur sizce ? Şuanki kasa...
9070xt kullanıyorum aradaki farka değmez büyük oranda oyun için alacaksın yapıştır geç 9070xt bu aralar fazla arttı 32 33 e bulsan güzel olur veya sıfır kapalı kutu 9070xt leri sarı sitede 30k civarına satıyorlar onlara da bak