𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍 isimli üyenin son içerikleri

1. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

Çözüldü✓ Lian Li V100r ve Enermax Liqmaxflo 360mm Uyum Problemi

Bu mini modeli hocam normal modeli zaten gayet ferah büyük ama miniye de 360 sığması lazım aslında
  2. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

Yani soğutucuyu iade etmeye çalışın deneyin şansınızı 14 gün olmadi ise sorunuda belirterek. Bende de 360mm ocypus delta l36 var ama onu kullanmadım ben hava soğutma fz6 pro kullandım hatta merak ettim takmayı deneyeceğim akşam 360 giriyor çarpıyor mu diye.Kasada 360 desteği var çünkü üstte...
  3. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

Arkadaşın dediği gibi soğutucunu değiş kasa çok iyi bence herşeyi düşünmüşler kablolama kasaya monte gpu tutucu camların çok kolay sökülmesi figür kısmı tozluklar vs ve çok sessiz hava akışı da mesh ile aynı bildiğin foto koydum sana kalmış
  4. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

Bende de aynı kasa var Ram e nasıl temas ediyor anakartınız ne baktımda arada rahat yer var çarpmaması lazım aslında 1785341118 Soğutucunuz ne birde 1785341197 Biraz daha genişten atabilir misiniz fotoğraf
  5. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

Enermax Revolution Iıı 1000w Almıştım Çok Mu Kötü ?

Cratos 850w kullanıyorum öneririm 1000w olanı al hatta fiyat farkı az. Çok sessiz psu yükte dahi ses çıkarmıyor cw yok bazen fan kendini açıyor 20 30 saniye sonra geri duruyor ama masa üstünde çok sessizken anlıyorsun oyunda vs anlamazsın
  6. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

Bu Bilgisayar Alınır mı ? Öneri Yapılabilir

Leşin leşi eline sağlık
  7. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

❌İndirim Bitti! Xfx Swıft Radeon RX 9070 XT 30.119₺

1 kişinin sipariş gözükmüyormuş iptal yemiş galiba başka konuda diğerlerine göndereceklermi merak ediyorum gönderirler umarım
  8. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

❌İndirim Bitti! Xfx Swıft Radeon RX 9070 XT 30.119₺

Efsane düşmüş de iptal olabilir alanlar son durumu geçerse güzel olur
  9. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

🔥İndirim Kumtel Ktf-355 50 Watt 16’ 5 Pervaneli 3 Kademeli Ayaklı Beyaz Vantilatör 699 TL

https://www.akakce.com/vantilator/en-ucuz-kumtel-ktf-290-beyaz-16-3p-fiyati,630033792.html Bunu öneririm akşama kadar açık duruyor bakır motor ısınma da yapmıyor mis gibi pervane daha kalın olduğu için havayı daha sert atıyor .Alınacaksa en alınabilir model bana göre öyle titreme sallantı ses...
  10. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

Çözüldü✓ Segotep Fz6 Pro Pin Yuvası Girmiyor.

Aynı soğutucuyu aldım geçen orayı iyice bastırman lazım pinleri iyi düz ayarlarsan gayet iyi geçiyor
  11. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

Psu Kapalı İken Kulaklık Ledi Yanıyor

@theGladyator01 Gerçekten işe yaradı eline koluna sağlık reis hiç bisey yanıp sönmüyor şimdi çok iyi oldu 😀
  12. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

Bende akım korumalı 6lı belkin var gayet kaliteli pc yi kapattıktan sonra deneyeceğim umarım olur.Bende bu durum şu sıralar gözüme battı önceden kulaklığı da çekiyordum pc den artık çekmediğim için gördüm led yanmasını bakalım deneyeceğim yazarım buraya
  13. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

Deneyeceğim erp aktif psu açıkken zaten olmuyor anakart beyni aktif olduğu için psu kapalı iken oluyor durum.Yapay zeka başlıkta yazdığım gibi cevap verdi banada.
  14. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

Tam okumadınız sanırım erp zaten s5 de bu sayede psu tuşu açıkken bu durum yaşanmıyor ama psu tuşunu kapatınca oluyor ve bios ayarının da bir önemi kalmıyor psu tuşu kapanınca beyni gidiyor anakartın 1783285023 O açık zaten 1783285097 Yaşayan var mı onu sormak için yazdım psu tuşu kapalı olursa...
  15. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

Ayarlarım öyle baktım şimdi
Geri