Arama sonuçları: *

1. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow Ön İzlenim

Soğutma olarak nasıl bir mesh kasaya göre test ettiniz mi hiç ?
  2. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow Ön İzlenim

Hocam kasayı ne kadara aldınız fiyatlar artmış galiba.Birde uzun gpu lar için destek koyacak yeri yok galiba
  3. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

Motoru satıp sistem toplamak mantıklı mı?

Bende sistemi satıp motor almayı düşünüyorum hepsini tek yere yatırma
  4. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

WİNDOWS 10 DAN 11 E GEÇME

istersen de geç 11e leş değil ama sorun çıkıyor ara ara ben takmıyorum günde 2 saat ancak kullanabildiğim için
  5. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

yani 11 de stabil değil onu bil.Sıfırdan 10pro kur istersen 11e değmez
  6. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

win 11 pro kullanıyorum stabil değil leş de değil ama ara ara sorun yaşıyorum stabilse hiç geçme gerek yok win10 kurmayı düşünüyorum ben
  7. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

❌İndirim Bitti! Segotep Lumos G6 Siyah 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu 599TL (DİBİN DİBİ FİYAT)

Ya kaçırdım konuyu bugün gaming gecesi olduğunu unuttum.Herkes fazla fazla çekmiş haftaya gelir mi acaba aldığı fiyattan verebilecek babayiğit var mı ? 1771633906 Kargo yapabilir misin hocam?
  8. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

PROMOSYON Belirli AMD ürünleri alımına crimson desert oyunu hediye.

2025in 9. Ayında aldım 9070xt yi alabiliyor muyum?
  9. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

Rtx 3070 v2 den 9070 xt, 5070ti hangisine geçmek mantıklı

Raijintek cratos 850w ve sapphire pulse 9070xt kullanıyorum 2x8 pin direkt bağladım 1770716573 Nitro almana gerek yok arada 5k var bence değmez sıcaklık olarak pulsenin performansı gayet sağlam bendeki buz gibi çalışıyor
  10. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

Akvaryum kasa ve sıvı soğutma önerisi

Şuankinin Hava akışı çok iyi görselde güzelde bilmiyorum herkeste görüyorum alasım geldi meshe göre kaç derece oynar arasında acaba
  11. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

Akvaryum kasa ve sıvı soğutma önerisi

Konudan bağımsız mag pano kasayı alsam sıcaklıklar şuanki kasama göre artar mı havalandırması nasıldır? Bu aralar çok görüyorum akvaryuma geçesim geldi. 9070xt var boşta 28 derece rdr 2 de 2k ne varsa ultra da gpu 48 derece üstüne çıkmıyor bu kasayı alsam nasıl olur sizce ? Şuanki kasa...
  12. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

Sistemim ne kadar eder ? Beyaz 5070 ti

Herkes mi aynı bende 9070xt sistem dizdim inan youtube foruma vs giriyorum bu ne ya :(
  13. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

Rtx 3070 v2 den 9070 xt, 5070ti hangisine geçmek mantıklı

9070xt kullanıyorum aradaki farka değmez büyük oranda oyun için alacaksın yapıştır geç 9070xt bu aralar fazla arttı 32 33 e bulsan güzel olur veya sıfır kapalı kutu 9070xt leri sarı sitede 30k civarına satıyorlar onlara da bak
  14. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

Ekran kartı yatırımı sonrası nası satılır

Aynen 5070 al 30dan 60a çıkarsa sen 70e sat çabuk satasın
  15. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

❌İndirim Bitti! Secuzi LIG-3601 Gamepad | 1099₺ (3 taksit)

Cyclone 2 var iade edip alsammı diye düsündüm 3700e aldım 2 hafta oldu :ROFLMAO:
  16. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

YURTDIŞI TELEFON ÖNERİSİ

Yasak olabilir ss aldım bunu ben samsundayım parayı önden atıp almak istemiyorum ne olacağı belirsiz cihazda hata bile çıkabilir.Server kayıtlı olarak kendi ilimden alayım.Bulamazsam yd alıp kayıt yaptırırım dediğin gibi.
  17. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

YURTDIŞI TELEFON ÖNERİSİ

Tamamdır eyvallah hocam yazın emektar s20fe satıp geçmeyi düşünüyorum.Senin dediklerine nasıl ulaşabilirim şu telefoncu ve kayıt yapan kişiye
  18. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

YURTDIŞI TELEFON ÖNERİSİ

Yani alıncak en iyisi server kayıt mı ? Kendim imei çaksam daha mı güvenilir olur sıfırlama güncelleme vs açısından.
  19. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

YURTDIŞI TELEFON ÖNERİSİ

Server kayıt patlarsa daha açılmıyormuş diye duydum.Sence kayıtsız alıp imei atmak mı, server kaydı mı yoksa hiç ellemeden mi kullanmak mı 3ünden hangisi daha iyi olur bende almayı düşünüyorum.
  20. 𝙋𝙊𝙇𝙊_𝙍

Yardım Yeni toplanacak sistem için psu tavsiyesi

Gayet sağlam model 5k ya almıştım 4 ay önce çok memnunum
Geri