🔥İndirim Ktc 24.5'' H25t7 Fhd Ips 200hz 3.639 TL

MSI Asus diye övdüğü markalardan çok arge yapmış firmayı adam Fazeon ile rakip dedi yardı. Bi de panel özekliklerinden bi haber ağzı olan konuşuyor
bu forumda monitör araştırıp alırken 75 kere daha düşünüp tekrar onaylayıp almak lazım :ROFLMAO:

2. elde nasıl fiyatlar nasıl modeller olduğuna bağlı değişir de gayet ucuz, bence sıfır daha mantıklı
1440p monitör 6k ya var pazarlıkla 5000-5500 yapılır nakdim var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

belli kişiler var onun haricinde lafına inanma hocam millet hala markalara tapıyor ne yazık ki
Marka fanboyluğu kadar aşağılık bir şey olamaz bu firmaların hepsi bizden koparabildiğini koparmaya çalışan kâr odaklı şirketler onlara fanboyluk yapmak ucubelikten başka bir şey değil

Ekler

• 1000037533.webp
    1000037533.webp
    157.7 KB · Hit: 59
1440p monitör 6k ya var pazarlıkla 5000-5500 yapılır nakdim var

Marka fanboyluğu kadar aşağılık bir şey olamaz bu firmaların hepsi bizden koparabildiğini koparmaya çalışan kâr odaklı şirketler onlara fanboyluk yapmak ucubelikten başka bir şey değil
test etmeden alınmaz, bayağı kullanmış sonuçta

test etmeden alınmaz, bayağı kullanmış sonuçta
Ölü piksel testi IPS glow testi fln yapacağım ama sence benim arc b580 ile bu ktc yi mi alayım yoksa biraz daha fiyatı artırıp 2. Elden bunu mu alayım fiyat önemli değil param var ama hikayeli oyunlarda ekran kartı kaldıracak mı ondan korkuyorum biraz paramız ile rezil olmayalım sonra

ana monitör olarak alınır mı
Ekran kartın ne

Ölü piksel testi IPS glow testi fln yapacağım ama sence benim arc b580 ile bu ktc yi mi alayım yoksa biraz daha fiyatı artırıp 2. Elden bunu mu alayım fiyat önemli değil param var ama hikayeli oyunlarda ekran kartı kaldıracak mı ondan korkuyorum biraz paramız ile rezil olmayalım sonra

Ekran kartın ne
9060xt 16gb

cs2, pragmata,Cronos - The New Dawn, expedition 33 vs. işte
Bütçen ne kadar eğer iyi paran(20k bandında) varsa indirimden oled bekle yok ben Max 12-13 var diyorsan mini LED var TCL 27g64 hiç fena monitör değil yoksa git fast IPS 1440p monitör bak sen 9060xt ufak bir fsr(quality) ile Frame gen olmadan 1440p de en ağır oyunlarda dahi high veya normal ayarlada 60+ FPS veriyor ben her zaman ultra ayarlar açacağım veya ben ray traycing fulleyecegim demiyorsan git sen 1440p monitör bak 9060 XT 16gb modelin var gidip bunu almak ekran kartına hakaret olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,079
Üyeler
204,607
Son üye
bigbang75
Geri