Mis gibi sistem dizmişsin oğlum ama sırf beyaz olsun diye fazladan iyi para veriyor haberin olsun veririm diyorsan okey ama en ucuza satandan almak(beyaz...
Yurt dışında çok görüyorum övüp övüp duruyorlar piyasadaki en iyi mini LEDlerde sahipler aoc diye G3xmn olsun g40xmn olsun g41xmn olsun hepsi tam olarak en...
Gddr7 kullanmak zorunda yeni nesil kullanacaksa ve bunu yapamaz aşırı pahalı olur şuan Intel F/P kralı olup Pazar payını öyle artırmayı planladı çıkarsa...
Hiç bilmiyorum vallahi MMO RPG oyun oynamadım bu kartla ama bazı çok eski oyunlarda sorun çıkartıyor o zaman iGPU ya geçiyorum hangi API kullanıyor ona...
Abim nasıl ya Nvidia neden satıyordu Frame gen ve upscalingi iyi olması ve profesyonel grafik işi yapıyorsan AMD nin orada çok zayıf kalması olayları...
Tr de Intel arc kıtlığı başladı itopyadan daha yeni 3-4 hafta önce 13 bine almıştım bugün tekrar baktım 18 bine çıkmış üstüne itopyada kalmamış dünyada...
Vallaha yaa ama benim kafam rahat öbür yaza kadar bekleyebilirim eğer gelmezse oledin fiyatlar 15-16k bandına düşerse oled alırım yoksa fast IPS alırım ama...
Şunun G3xmn yada g40xmn yada g41xmn mini LED modellerini getirmediler dandik dinamiki bozuk ktc ye bıraktılar ya bizi mq yurt dışında perakendede 280 dolar...
IPS daha iyi adamlar aynısının IPS i ile VA karşılaştırmış parlaklıkta 600 nit veriyor gözüküyor birde VA kontrastı doğası gereği daha iyi ama bence aynı...