Suntalem alınmaz, masa belki 10-20 yıl kullanılan bir şey. Masif, Mdf ve suntalem kullanmış biri olarak söylüyorum ya masif ya da mdf alın. Ikea diye iyi...
Bazı anakartlara kablolar anakartin arka kısmından takılıyor, bu o anakartları da destekliyor, kasanın anakart tepsisinde delikler var bunun için ekstra
Kaldırmışlar kimsede gözükmüyor
1780599011
Modeli düşünenler için söylüyorum, bugün elime geldi, deneme fırsatım oldu. Kasa kalitesi fena değil, plastiği...
Ben ürün aldım, ürün uygun fiyataydı, sıkıntılıydı satarak kurtulabildim, maile falan hiç dönüş yapmıyorlar :D komedi yani. Ama bu klavyeyi yinede sipariş...
En çok içi dolu olan b850 yazmışsın, en çok içi dolu olan b850 8 katmana sahiptir, alt sınıf x870'den daha iyidir. Daha iyi kılan şey port sayısı, vram...
Tamamı yanlış bir yorum. Dolu b850'de 4 m2 ssd slotu olabilirken x870 de 3 m2 slotlusu olabilir, usb sayısı olarakda dolu b850 x870 ile aynı yada daha fazla...
Bu klavye manyetik switch değil, tek eksisi bu fakat fun 60 pro ile arasındaki fark şöyle, çok daha iyi ve dolu kasa, çok daha iyi keycapsler, çok daha iyi...
Özellikle 12 pin konektörüne ek yapmak riskli. Anakart, cpu pek bir risk olacağını sanmıyorum, ama gpu kısmı sıkıntı. Kesinlikle güç kaynağı ile gelen...