Kusura bakma geç cevap veriyorum. Ben kabloyu ekran kartının hdmi-dp olan tarafindaki kasaya ait cikarilabilir braketlerin arasından geçirdim, gayet rahat...
Yaratıcılığına kalmış nereye takacağın, arka tarafının ortasında manyetik bir kısım var, metale tutturabiliyorsun, onun dışında bir yere takma braketi falan...
2 aydır kullanıyorum sorunsuz. Yaşanan problemlerin anakartın usb portuna bağlanmasından kaynaklandığını gördüm araştırırken, o yüzden type-c den tpye-c ye...
Tamam da kablosuz ürünün fiyatı farklı kablolu fiyatı farklı . Halen neyi anlamadınız ? Siz klavye de tercih ediyor olabilirsiniz ancak Kablosuz fiyatının...
Kablolu olsun ne olacak ki? Biri full aluminyum ve knobu, pcbsi de daha iyi. Çok daha premium bir ürün leobog bu klavyeye göre. Fiyat farkı bu kadar azken...
Sesin sıvı soğutucudan dolayı çıktığını düşünüyorsan diye soruyorum, öndeki küçük fan, pompa ve radyatör üzerindeki 3 fanı tek kablodan mı bağladın? O...
Ben pis boğaz birisiyim, ben bile yiyemedim o çiğköfteyi. Çokça markasının çiğ köftesinde motorin gibi bir yağ kullanıyorlar tadı ve kokusu inanılmaz kötü...