Kendi turzx programı dışında infopanel ile istediğin gibi tasarlayıp istediğin şeyi koyabiliyorsun. Gif, foto, çektiği watt vs..
1781811574
Ben aliexpressten almıştım, kasasında çizik var diye ücret iadesi yapmıştı satıcı, 6 aydır kullanıyorum. Görüntüsü bu şekilde, fotoğraftaki gibi bir...
Yani 5080 5070ti'dan hemen hemen %15 güçlü kart, aralarında 12-13 bin fark var fiyat olarak. Değebilir de değmeyebilirde, 4k geçeceksen o %15 işine yarayabilir mfg ile.
Anakartın qvl list'inde olmayan ramlerin %95i sorunsuz çalışır. Ben son 3 anakartımıda kendi qvl listinde yer almayan ram ile sorunsuz kullanabildim expo açarak.
1781046468
Anakartin biosunu guncellediysen zaten bir sorun olmaz
https://atomofis.com/atom-160x80-mdf-calisma-masasi-t1916 bu güzele benziyor, tablanın genişliğini yazmamışlar am 1.8 ve üstü ise alabilirsin, iletişime geçip bir sor
Sallanma olayı ayağa bağlı, ayak sağlamsa, iki tarafi birbirine birleştirecek profilde varsa sallanmaz. Suntalem özellikle monitor kolu ile kullanacaklara önermiyorum, esneme yapar 140 ve üstü ölçülerde. Hatta ikeanin kalın suntalemlerini kırdığını, monitörleri parçaladigi ile baya bir konu...