Ben 217'nin küçük kardeşi 207'yi kullanıyorum, arctic lf iii 360 ile. Buna hayli hayli sığar. Harika bir seri lancool serisi, inanılmaz serin tutuyor parçaları. Örnek olması için fotoğraf atıyorum
1500 nite fırlayıp pikselleri mi yakıyor :D 4 yıldır oled tv, 2 yıldır da monitör kullanıyorum. Hem tv'de hem montiörde saatlerce statik görüntü olmasına rağmen 0 oled burn var ikisindede. Özellikle monitörde sabit pikseller yer değiştiriyor, bu şekilde kendini koruyor. Bilgin olmayan konularda...
Lianli Lancool 207 kasada kullanıyorum, hava akışı mükemmel bir kasa. Kart güzel, 3 slot, sff olanlara göre daha kalın daha serin çalışıyor. Fanları sessiz, 0 rpm modu var, masaüstündeyken falan fan dahi açmıyor. Grafikleri çok iyi olan, kartı tam yüke sokabilen oyunlarda 70 derece\%55 fan...
Konudaki kolu bilmiyorum fakat birebir xbox tasarımı olan flydigi direwolf 4 kullanıyorum, xbox 9. Nesil koldan geçtim pcde. Direwolf 4 fersah fersah daha iyi kol. Xboxda tuşlarında gecikme var, kolu açarsın geç bağlanır, trigger ve sticklerde çok fazla deadzone var ve tuş kalitesi nerdeyse berbat.