Kusura bakma geç cevap veriyorum. Ben kabloyu ekran kartının hdmi-dp olan tarafindaki kasaya ait cikarilabilir braketlerin arasından geçirdim, gayet rahat oldu. Tabi sen baska bir yere de takmak isteyebilirsin ekrani, o durumda bir şekilde uyduruyorsun, en kötü kasanın arka kapağına küçük bir...
Yaratıcılığına kalmış nereye takacağın, arka tarafının ortasında manyetik bir kısım var, metale tutturabiliyorsun, onun dışında bir yere takma braketi falan çıkmıyor. Ben alttaki fanlar ile ekran kartının arasına koydum, hem ekran kartı desteği oldu hemde şık duruyor. Tek bir kablo var, birini...
2 aydır kullanıyorum sorunsuz. Yaşanan problemlerin anakartın usb portuna bağlanmasından kaynaklandığını gördüm araştırırken, o yüzden type-c den tpye-c ye bağlamak en iyisi çünkü daha iyi güç sağlıyor.
Kablolu olsun ne olacak ki? Biri full aluminyum ve knobu, pcbsi de daha iyi. Çok daha premium bir ürün leobog bu klavyeye göre. Fiyat farkı bu kadar azken rakip olamazlar birbirine. Kablosuz olması tek gerek görmediğim ekipman klavye benim için. Sabit masada kullanılacaksa leobog tek tercih...
600-700 fazla verip leobog hi71c alınabilir. Aluminyum kasa çok daha güzel hissettiriyor. Aula F75'in hem greywood hem reaper switchli modelini kullanmıştım. Reaper kesinlikle daha güzel hissettiriyor ve sesi de daha güzel.
Sesin sıvı soğutucudan dolayı çıktığını düşünüyorsan diye soruyorum, öndeki küçük fan, pompa ve radyatör üzerindeki 3 fanı tek kablodan mı bağladın? O şekilde yaptıysan sesi fazla geliyor özellikle küçük fanın. Ayrı ayrı takmanı öneririm çünkü bende ölü gibi sessiz çalışıyor sıvı soğutucu.
Ben pis boğaz birisiyim, ben bile yiyemedim o çiğköfteyi. Çokça markasının çiğ köftesinde motorin gibi bir yağ kullanıyorlar tadı ve kokusu inanılmaz kötü. Komagene yine yenilir düzeyde, koydukları yağ ayçiçek yağı. Şoktaki çiğ köfte de daha iyi a101'dekinden. Valla hatırladıkça midemi...