Arama sonuçları: *

1. SilverPendant

🔥İndirim İkea 160x80 Beyaz Masa Tablası

https://ty.gl/wfgekd1aciaxs 2 dakika bakıp bunu buldum mesela. Daha iyisi daha ucuza da bulunabilir. Özellik kısmından mdf veya masif olmasına dikkat edin yeter. Suntalem esner, eline aldığında hafiftir, mdf ve masif ağır ve asla esnemez. Suntaleme vida atayım desen vida bile zor tutar çünkü...
  2. SilverPendant

🔥İndirim İkea 160x80 Beyaz Masa Tablası

Suntalem alınmaz, masa belki 10-20 yıl kullanılan bir şey. Masif, Mdf ve suntalem kullanmış biri olarak söylüyorum ya masif ya da mdf alın. Ikea diye iyi bir şey beklemeyin. 50k lık sisteminiz varsa 5-6 bini çok görmeyin masaya
  3. SilverPendant

🔥İndirim Vatan Bilgisayar OEM Bileşen İndirimleri

2 ay önce anakartlarda piyasanın %20 falan altına düşürmüşlerdi, yine gelebilir
  4. SilverPendant

❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool 217 Beyaz E-Atx Mid-Tower Kasa - 4499 TL

Bazı anakartlara kablolar anakartin arka kısmından takılıyor, bu o anakartları da destekliyor, kasanın anakart tepsisinde delikler var bunun için ekstra
  5. SilverPendant

🔥İndirim Ek75rt Manyetik Klavye 1500tl

Mouse satacaktım, klavyede var mı dedi birlikte sattım. 1.5'a bedava klavye, 3 üstü etmez. Switchleri daha kaliteli bir klavye almak daha mantıklı, kullanmadım fakat akko fun 60'in switchleri kesin daha iyidir bundan
  6. SilverPendant

Kaldırmışlar kimsede gözükmüyor 1780599011 Modeli düşünenler için söylüyorum, bugün elime geldi, deneme fırsatım oldu. Kasa kalitesi fena değil, plastiği ucuz, ince değil esneme yapmıyor. Knobu pek beğenmedim, çok sert, bastırınca da sürtünme yapıyor gibi. Switchler kup kuru, full sürtünmeyi...
  7. SilverPendant

Sipariş veren bir arkadaşımın siparişi iptal edilmiş, benim siparişimde bir problem yok şuanlık
  8. SilverPendant

Ikisinide kullanmadım, kağıt üzerinde fun 60 pro nun yazılımı ve switchi daha iyidir, bu klavyenin kasa, tasarım, keycapsleri daha iyidir
  9. SilverPendant

Switchleri yağlı mı? Pürüz hissediliyor mu? Sesi nasıl tok, clacky, clicky vs
  10. SilverPendant

❌İndirim Bitti! Connectgame Gamepad İndirimleri

Ben ürün aldım, ürün uygun fiyataydı, sıkıntılıydı satarak kurtulabildim, maile falan hiç dönüş yapmıyorlar :D komedi yani. Ama bu klavyeyi yinede sipariş verdim, keycaps parasına satıyorlar klavyeyi, yedek parçaya bölerim
  11. SilverPendant

🔥İndirim Gigabyte X870 Gaming Wıfı 6 - 10.494 TL (Tt Kuponu Varsa 10.194 TL)

En çok içi dolu olan b850 yazmışsın, en çok içi dolu olan b850 8 katmana sahiptir, alt sınıf x870'den daha iyidir. Daha iyi kılan şey port sayısı, vram, mosfet, çipset soğutmasıdır. GPU ve M2 kurulum kolay olsun diye konulan ekstra mekanizmalardır. X870 veya x870e'ye ihtiyacı olan kullanıcı...
  12. SilverPendant

🔥İndirim Gigabyte X870 Gaming Wıfı 6 - 10.494 TL (Tt Kuponu Varsa 10.194 TL)

Tamamı yanlış bir yorum. Dolu b850'de 4 m2 ssd slotu olabilirken x870 de 3 m2 slotlusu olabilir, usb sayısı olarakda dolu b850 x870 ile aynı yada daha fazla olabilir. Dolu b850'de daha fazla fan veya argb portu olabilirken x870'de daha az olabilir. Katman sayısı anakarta konulan veri yolu ile...
  13. SilverPendant

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Bu klavye manyetik switch değil, tek eksisi bu fakat fun 60 pro ile arasındaki fark şöyle, çok daha iyi ve dolu kasa, çok daha iyi keycapsler, çok daha iyi yazım hissiyatı. Biri toros diğeri mercedes desem abartmış olmam. Bununla yazı yazsan fun 60 proya dönüp bakamazsın muhtemelen :)
  14. SilverPendant

🔥İndirim Msı Mag A850gls Anime Kızlı Psu Koş Koş ! - 5.935 Tl

Özellikle 12 pin konektörüne ek yapmak riskli. Anakart, cpu pek bir risk olacağını sanmıyorum, ama gpu kısmı sıkıntı. Kesinlikle güç kaynağı ile gelen kablonun takılması taraftarıyım 1779571798 Bu psu'nun en büyük eksisi, mlg edition olmasına rağmen kablosunun dümdüz siyah olması. MLG edition...
  15. SilverPendant

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Harika fiyat. Eğer düzgün keycapsli modeli kalsaydı bende alırdım bir tane
  16. SilverPendant

🔥İndirim Rampage Octagon B70 Beyaz 12cm Argb Sıcaklık Göstergeli Hava Soğutucu 699tl

Ha bide bunun reklamına da ücret veriyorlardır bunlar, olm kaça üretiyo bu adamlar valla anlamak mümkün değil, çinle savaşılmaz
  17. SilverPendant

🔥İndirim Rampage Octagon B70 Beyaz 12cm Argb Sıcaklık Göstergeli Hava Soğutucu 699tl

Adamlar 4 bakır borulu, aliminyum soğutma bloğu koyuyor, o da yetmiyor sıcaklık göstergeli ekran koyuyor, o da yetmiyor argb fan koyuyor. Bunu paketleyip karton kutuya koyuyorlar, am4-5, intel braketlerini koyuyorlar. Bunu çinden gönderiyorlar, vergiler ülkesi Türkiyede 800 tl'ye satıp hem çinde...
  18. SilverPendant

❌İndirim Bitti! Ryzen 7800X3D 13.599 TL

Güzel fiyat fakat fanları zart zort uçuruyor bu işlemci :D 9800x3d de alınabilir daha serin çalışıyor, fps drop olarakda daha iyi.
  19. SilverPendant

❌İndirim Bitti! VATAN BİLEŞENLER İNDİRİMİ YÜZDE 15'e döndü

Attığım corsair psu her liste ve incelemede hep tam puan almış bir psu, rm-x serisi yaklaşık 10 yıldır güncellenen bir seri ve hemen hemen her serisi harika. Arkadaşın dediği gibi lian li de 6-7 bin bandına düşüyor, ben aradaki 1000 tl farkı seve seve verirdim bu psuya.
Geri