Üretici sizde olan model üretimini durdurdu ise karşılığı için farklı model belirliyor onu talep ediyor, örnek tanıdık birinde msi marka ips bir model...
Ayrıca insanlar bir lian li fana sırf ekranı var diye 3.000TL,boş kasasına 7.000 verirken veya ROG ismi uğruna +6.000TL verirken gidip Noctua'ya bu kadar...
Gamepower voldon kıyaslarsam daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
200tl kargo, çok ama 600'e yine iyi geldi
Keşke kayıt alabilsem ama iyi bence
Bir tek bu...
Ben iyi olacağını düşünüyorum 1 tane alayim dursun kenarda 400tl anca kablosunu aliyoruz zaten xlr 3.5mm kabloyu
1787392375
Kargo ücreti ne kadar aldılar...
Braun saçmalığına hosgeldiniz, aldığınız sonraki ürünlerde soket ve adaptor değiştiriyorlar seri 7 tras makinede lion braun seri 7 saç sakal düzeltici de...
Kumaş mousepad yıllarca kullanılmaz zamanla üzeri aşınmaya başlar, toz ve kir ve ter ipteki liglerin yapısını değiştirir, qck alıp 4,5 sene kullanım ömrü...
Malın hayrını gör kardeşim, amazonun yapısını biliyorum o yüzden mağdur olan görürsem bilgilerimi aktarıyorum, ülkede çok karaktersiz var amazonu suistimal...
https://www.n11.com/urun/trakmobil-demmon-arac-ici-buzdolabi-18-lt-126877975-yorumlari
Bunu alın en azından küçük lazımsa gecen sene beyaz rengini kuponla...
Amazonun depoda farklı işlem yapıyor her bir stoga ayrı bir lpn ile başlayan etiket vuruyorlar senin aldığın sistemde görünüp depoda bulamazsalar iptal...
Benim gözlemlediğim firma ismi suntadan ayaklar ahşap suntalem malzemeden şezlong yapamazlar, kullandıkları ağaç malzemesinide yazsalar malın kalitesini...