Hocam yarım saatten fazla bf6 oynadım 0.2 de normalde 0.8 oynuyordum bir takılma olmadı bende 0.2 hatta elim yanlışlıkla çarpıyor hatta tuşa basılıyor 0.8e...
Kötü bir marka degil hocam bunun (COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14) serisini 2 tanıdıkta kullandik biri 7800x3d kullaniyor diğeri 7500f 7800x3d kullanan...
Aradaki fark değmezmiş hocam 400tl icin
Su ürün güzel usb 4 ihtiyaciniz yok ise 2 tane m2 soketi yetiyor ise incehesap cuma günü 6bintl sattı belki cuma...
Fiyat iyiyse tak kullan hocam iade etme boşuna iade eden kişi arka plakayı kendi soğutucusunu takmak için sökmüştür. Bu tarz durumları genelde kendi...
Çok şaşırdım tam bir mikrop yuvası kullanan, deponun özensiz olduğunu tekrar kanıtlamış oldunuz böyle ürün satışa sunulacak vaziyette değil koşulsuz iade...
Satın alan kişi herhalde mouse yeniledi elindeki eski sıkıntılıyı paketleyip geri iade etmiştir yoksa amazon iade süresinde altındaki etiket falan böyle...
Neye göre maks ederini 2000tl olarak belirlediniz, nickiniz razersever fakat ne bir kullanıcı deneyimizi nede bir özelliklerinden bahsetmişsiniz , sensa hd...
Yedek aldım 1 tane siyah rengini kullanıyorum baya memnunum klavye güzel bana çok rahat geldiği tekrar aldım. Bu fiyat bedava aldığımın yanında bana 2024'de...
Bir sıkıntı mı yaşadınız hocam, ben sahsen tray islemci alırken ilk magic tercih ediyorum sonra incehesap itopya sinerji dfsbilgisayar gibi hangisi daha...