Yanlış bilmiyorsam avrupa dışı gelen kulaklıklarda %60 gümrük vergisine ilave %20 ötv olan igv alıyorlar o yüzden bizde ucuz kulaklık hiç görmedim, anca...
2017 de logitech satın aldı hocam işte teknolojilerini vs kendi markasindada kullaniyor bende a50 gen4 var memnunum üründen mikrofon sesi kalitesi çok üstün...
https://www.itopya.com/fsp-nc5-siyah-12cm-argb-6-bakir-borulu-hava-sogutucu_u28271
979tl 6 bakir borulu kanatlar biraz ince görünüyor resimde ama iyi gibi
Kullanabilirsin hocam u3 ve v30 ibaresi olan hafıza kartları 30mb sn garanti ediyor. Hafıza kartı ömrü kısa oluyor bu tarz ürünlerde endurance serisi...
Hocam yarım saatten fazla bf6 oynadım 0.2 de normalde 0.8 oynuyordum bir takılma olmadı bende 0.2 hatta elim yanlışlıkla çarpıyor hatta tuşa basılıyor 0.8e...
Kötü bir marka degil hocam bunun (COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14) serisini 2 tanıdıkta kullandik biri 7800x3d kullaniyor diğeri 7500f 7800x3d kullanan...
Aradaki fark değmezmiş hocam 400tl icin
Su ürün güzel usb 4 ihtiyaciniz yok ise 2 tane m2 soketi yetiyor ise incehesap cuma günü 6bintl sattı belki cuma...
Fiyat iyiyse tak kullan hocam iade etme boşuna iade eden kişi arka plakayı kendi soğutucusunu takmak için sökmüştür. Bu tarz durumları genelde kendi...