bulkorion isimli üyenin son içerikleri

1. B

❌İndirim Bitti! Steep Fren Balata Temizleyici Sprey 500ml 2 Adet 155 TL

165 olmus ama aldım yinede kaliteli çıkarsa is görür
  2. B

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Bende ekleme yapayım hocam, kulağında mantar olan biri iade ettiyse alkolle temizse bile sıkıntı yaşayabilir, mantarın düşmanı borik asit bilinçsiz kullanmakta uygun değil
  3. B

🔥İndirim Dell Alienware Aw2726dm 2k 240hz OLED 22.899 TL

Üretici sizde olan model üretimini durdurdu ise karşılığı için farklı model belirliyor onu talep ediyor, örnek tanıdık birinde msi marka ips bir model yerine msi oled verdiğini biliyorum, fiyat farkı kısmını yetkili servisler yapmıyor satın aldığınız fiyat üzerinden iade ederler, bazı...
  4. B

Tıe Products Mikrofon İndirimleri

Kargo 199 mantıksız geldiği için ilave bunu ekledim https://www.sescibaba.com/hc-2000b-bluetooth-studyo-monitor-kulakligi
  5. B

Tıe Products Mikrofon İndirimleri

Ben iyi olacağını düşünüyorum 1 tane alayim dursun kenarda 400tl anca kablosunu aliyoruz zaten xlr 3.5mm kabloyu 1787392375 Kargo ücreti ne kadar aldılar hocam 1000tl üstü ücretsiz demişler
  6. B

🔥İndirim 1.199 TL - Braun Sakal Düzeltici Series 3, +5 Aksesuar, 40 Uzunluk, Keskin Bıçak

Braun saçmalığına hosgeldiniz, aldığınız sonraki ürünlerde soket ve adaptor değiştiriyorlar seri 7 tras makinede lion braun seri 7 saç sakal düzeltici de lion fakat aynı adaptörle şarj edemiyorsun, plastik yüzlü bıçaklı ürünleri ince saç ve tüy kesiminden verim alamazsınız alırken dikkat edin...
  7. B

🔥İndirim Klassegear Zen Poron Gaming Mouse Pad Satori Modeli ₺1350

Kumaş mousepad yıllarca kullanılmaz zamanla üzeri aşınmaya başlar, toz ve kir ve ter ipteki liglerin yapısını değiştirir, qck alıp 4,5 sene kullanım ömrü görmek uygun değil aktif bilgisayar kullanan kişi için ortalama 2,3 sene falan kullanılır,
  8. B

Malın hayrını gör kardeşim, amazonun yapısını biliyorum o yüzden mağdur olan görürsem bilgilerimi aktarıyorum, ülkede çok karaktersiz var amazonu suistimal eden onlar yüzünden bu müşteri memnuniyet odağını kaybetmezsek güzel olur.
  9. B

🔥İndirim Kiwi Kım-4751 Oto Buzdolabı 10 L 1749 TL

https://www.n11.com/urun/trakmobil-demmon-arac-ici-buzdolabi-18-lt-126877975-yorumlari Bunu alın en azından küçük lazımsa gecen sene beyaz rengini kuponla hepsibudada indirimi ile bu fiyata almıştım daha iyi ürün istiyorsanız iceco lira bakın
  10. B

🔥İndirim Kiwi Kım-4751 Oto Buzdolabı 10 L 1749 TL

Bunları almayın bunlar peltier ile çalışıyor kompresörlü oto buzdolabı alın, yinede alamayıp bunu alırsanız buzluktan buz kasetini içine koyup öyle çalıştırın, kompresörlü buzdolaplari fiyatlarida klimalar gibi bu sene fiyatlari çok iyi
  11. B

Amazonun depoda farklı işlem yapıyor her bir stoga ayrı bir lpn ile başlayan etiket vuruyorlar senin aldığın sistemde görünüp depoda bulamazsalar iptal ediyorlar. Amazon satıcılı sıfır üründe hata iptal olunca müsteri hizmetleri ile görüşürüp tekrar stoğa girdiğinde aynı fiyata istediğini ısrar...
  12. B

2 Adet Sunta Şezlong 3499₺

Benim gözlemlediğim firma ismi suntadan ayaklar ahşap suntalem malzemeden şezlong yapamazlar, kullandıkları ağaç malzemesinide yazsalar malın kalitesini görsek, alacaklar sorsunlar ne ağacı kullanmışlar, yerli olarak , kestane, işlenmiş dişbudak, meşe mi gürgen mi yada ithal teak mi iroko yada...
  13. B

🔥İndirim Hawk Gaming Hk210 Membrane Rainbow Türkçe Gaming Klavye (Siyah) 599 TL 🔥

https://gank.com.tr/machenike-k1-kablolu-membran-rgb-siyah-turkce-q-gaming-klavye GANKSENINLE kodu ile ayni fiyata geliyor zamaninda 400tl almıştım membran fiyati malzeme kaliteside güzel geldi bana, alternatif arayan bakabilir
  14. B

❌İndirim Bitti! Claws Beatstrike Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık 399tl Pazarama Yeni Hesap Gerekir

Plus iptal ettiğinde siparis etkilenmez 30 gün dolunca iptal ederler
  15. B

Patriot 16gb 6000mhz Cl30 Ram 11.874 TL (Ziraat ve Garanti 9 Taksit)

Troy kart ile amazon prime ödenmiyor, sizin için test ettim dediğiniz gibi bende de taksit çıkmadı, Visa ve master karta çıkıyor herhalde 1786744750 Parad kartada 9 taksit görünüyor, amazonda bonus flashtan seçili e ticaret ile 500tl + 175tl bonus var bonus flashtan amazon yazıp kampanyalara...
Geri