bulkorion isimli üyenin son içerikleri

1. B

🔥İndirim Karaca 350 Watt Gri Renk Kişisel Smootie Blender 1199 TL

Bu tarz ürünler bpasız plastik oluyor, ürünü hazırlayıp kapağını takip gidiyorsun, hani şu kapaklı plastik su şişeleri gibi
  2. B

❌İndirim Bitti! Amazon Ev Yaşam Kategorisi 5000/900 İndirim Kodu

Kod kac dk dayandı gene kaçırdık bir hue tanto alamadık söyle güzel indirimli depoda bulduk iptal oldu
  3. B

🔥İndirim Amazon Vantilatör İndirimleri🔥

Ht900 var bende ürün yanındayken güzel 3. Kademe gürültüsü çok hava uğultusu oluyor, aşağı yukarı ayarı var çıt çıt diye kilitliyor o kilit bende artık ilk aldığım gibi değil dokunduğunda yukarı gidiyor boyut olarakta masada büyük kalıyor, ama yinede memnunum üründen, en nefret ettiğim kısmi...
  4. B

🔥İndirim Sapphıre B650m-E 4299tl

V14 olanı faz sayısı fazla wifi yok ama içinden wifi plakası var nvme wifi kart takılıyor, wifi lazımsa v15 de hazirda geliyor faz sayısı v14e göre düşük ama yine tüm işlemciler ile kullanılır
  5. B

❌İndirim Bitti! Bosch Tornavida Güdük Seti 4 Parça 242 TL

Kaçıranlar için 4 parçadan daha ucuz 6 parca olanı alabilirsiniz, 523tl https://amzn.eu/d/09rKbJui veya direk cırcır değişebilir uçlu model 413 tl uçları arkasında ben bosch yerine wera stubby modeli kullanıyorum cırcır yok ama daha küçük https://amzn.eu/d/0dh1P4S1
  6. B

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Geçtim direk iptali görünce müşteri temsilcisi yardımcı oldu 48saat içinde gelir dedi, depo durumu karışık arkadasa anlatmak için yazdım aslında sizin attığınız kuponda kıyak olmuştu ama tekrar bekleyecez uygun fiyatlı denk gelsin diye
  7. B

Depo bükücü kendisi ondan 5090 fiyatlı ürün olduğu için herkesin kalemi değil ihtiyacı olana gidiyor, ssd denk geliyor bazen ama artık eskisi gibi değil ram falan almak zor geçen philips hue 40x40 lamba aldim depodan 2 stok vardı 400tl kupon paylaştı @GGbaba ama iptal oldu az önce siparişim stok...
  8. B

❌İndirim Bitti! Siyah | Arctıc P14 Pro Reverse | 696,25 TL

Fiyat çok iyi bu paraya yakın siyahını almıştım n11den kuponlar ile belki siparis geçerim kafamı karıştırdı fiyatı
  9. B

❌İndirim Bitti! Şarjlı Tornavida Seti 1200tl + Troy Karta 200tl İndirim

Temudakiler falan bundan kötü ürünlerdi hocam ben geçen sene hepsiburadadan almıştım, torku küçük işler için uygun,tork yetmediği zaman elle destek atınca devam ediyorum içinde çıkan uçları kaliteli piyasadaki bir çok ürüne göre,içinde cımbız ve kapak acma aparatı var bunlar zorlamaya gelmeyecek...
  10. B

🔥İndirim N11 Jacobs Kahve(Flitre ve Çekirdek) İndirimleri

Uganda ve Kenya serisi için indirimi beklemeye devam
  11. B

❌İndirim Bitti! Amazon Mobil Uygulamada İlk Siparişe 2000 Liraya 500 Lira İndirim

Mobilden yapıyorum zaten o zaman 30 gündür alışveriş yapmayan müşterilere olabilir veya bazı müşterilere tanımlanmış olabilir 30 gün üstü alışveriş yapmayan başkası deneyip yazarsa daha net belli olur
  12. B

❌İndirim Bitti! Amazon Mobil Uygulamada İlk Siparişe 2000 Liraya 500 Lira İndirim

Bende girdiğiniz kupon kodu satın alımınızda kullanılamaz diyor cumartesi alışveriş yaptım en son, acaba siz en son ne zaman alışveriş yaptınız
  13. B

İyi fiyat hocam hayırlı olsun ürün temizse güzel
  14. B

❌İndirim Bitti! Casio Retro A158wa-Ldf 939tl🔥

Metal hasır kordonlulara bakın hocam,her metal kordon saatin ayari farklı oluyor yada biraz bilek kaslarınızı güçlendirmeniz lazım mevcut ürüne özel 😀
  15. B

❌İndirim Bitti! RX 9070xt Challenger 33.999 TL

Xfx güzel marka swift alinir distribütörü oksid bilişimdi değişmedi ise
Geri