Bende ekleme yapayım hocam, kulağında mantar olan biri iade ettiyse alkolle temizse bile sıkıntı yaşayabilir, mantarın düşmanı borik asit bilinçsiz kullanmakta uygun değil
Üretici sizde olan model üretimini durdurdu ise karşılığı için farklı model belirliyor onu talep ediyor, örnek tanıdık birinde msi marka ips bir model yerine msi oled verdiğini biliyorum, fiyat farkı kısmını yetkili servisler yapmıyor satın aldığınız fiyat üzerinden iade ederler, bazı...
Ben iyi olacağını düşünüyorum 1 tane alayim dursun kenarda 400tl anca kablosunu aliyoruz zaten xlr 3.5mm kabloyu
1787392375
Kargo ücreti ne kadar aldılar hocam 1000tl üstü ücretsiz demişler
Braun saçmalığına hosgeldiniz, aldığınız sonraki ürünlerde soket ve adaptor değiştiriyorlar seri 7 tras makinede lion braun seri 7 saç sakal düzeltici de lion fakat aynı adaptörle şarj edemiyorsun, plastik yüzlü bıçaklı ürünleri ince saç ve tüy kesiminden verim alamazsınız alırken dikkat edin...
Kumaş mousepad yıllarca kullanılmaz zamanla üzeri aşınmaya başlar, toz ve kir ve ter ipteki liglerin yapısını değiştirir, qck alıp 4,5 sene kullanım ömrü görmek uygun değil aktif bilgisayar kullanan kişi için ortalama 2,3 sene falan kullanılır,