bulkorion isimli üyenin son içerikleri

1. B

🔥İndirim Carlover S2 4k Wifi Ön Arka Araç Kamerası 2.099 TL

Evet o muhabbet var ama ben viofo kamera yıllardır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım 256gb samsung evo plus hala kamerada aktif ondan önce blacksys kameram vardi 64gb evo plus vardi onuda kamera bozulana kadar kullandım sd kart hala sağlam,evo pluslar diger sandisk extreme endurance...
  2. B

🔥İndirim Carlover S2 4k Wifi Ön Arka Araç Kamerası 2.099 TL

Endurance serisi elinin altinda degilse mantikli hocam, samsung evo plus yıllardır kullaniyorum viofo kamerada, sandisk ultrada biraderin sistemde kullandık, birde dahua kamerada sandisk ultra 200gb var onlarda 3 sene oldu dahua kamera 7/24 çalışıyor, arac kameraları aktiflen veri yazıyorlar...
  3. B

🔥İndirim Dewalt Dck2222mp2t-Qw Mclaren 2'li Seti (2x5ah Akü) 22990tl

Zam göze batmasın diye uç seti hediye eklemişler
  4. B

❌İndirim Bitti! 🔥Polis El Feneri - Metal Ultra Güçlü Parlak Zoom Mini Boy 148tl🔥🔥

18600 pil var ise maksimum 3600 mah üst sınır, 21700 pil ise 5500 mah üst sınır genelde sahte değerler yaziyor bu tarz ürünlerde bende daha önce bunda büyük Çin işi almistim 4000mah yazıyor ama 1500mah pil vardı
  5. B

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Fiyat iyi gibi ilk bu fiyattan kaçırdım ben sonra 2900 küsürden aldım, muhtemelen biri alip deneyip iade etmiştir tahmini yenj gibi gelir. Banada lazım bir şey değil ama belki kullanırız diye aldım 9 taksit olmasa ben almazdım
  6. B

❌İndirim Bitti! Sadece Mağaza!!! Corsaır Vırtuoso Max Wıreless 10k TL

Hocam bence genelleme yapmaniz uygun değil kullandığınız modeli kıyaslarsanız daha iyi her markanın iyi kötü farklı kullanıcılara hitap eden ürünü vardır ,mesela razer kraken v4 pro fiyatina göre vasat bir kulaklık sadece haptik tercih eden alır, bende razer frejya ve wolverine v3 pro olmasına...
  7. B

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Termosun üretim tekniğinde vakumlama kullanıyorlar aradaki duvarda vakum gitmediği sürece sıkıntı olmaz, kozmetik kusur illa kullanırken oluyor fakat güzel fiyat farkı yoksa iade edin
  8. B

❌İndirim Bitti! Vatan İndirimli Ürünler

Aklıma mercimek shortu geldi hocam vatana mail atmak lazım 😀 merak edenler youtube totem mercimek yazıp bakarsınız
  9. B

🔥İndirim Spigen 45w Usb-C Hızlı Şarj Aleti + Örgü Şarj Kablo Pps 2.0 Desteği 499₺

Bende spigenin 67w olanı var birde ankerin 67w olanı. Fnirsi type c havayı takınca spigen kapanıp açıyor anker yapmıyor ama telefon şarj ederken fark etmiyor spigen ürünleri eskisi gibi kaliteli gelmiyor artık bana geçen spigen 27w olanı bozuldu firmaya sitesinden mesaj attım dönüş olmadı...
  10. B

Yardım Fan Bağlantısı Hakkında Yardım

Fanların amperi düşük o yüzden ikiside senin için problem olmaz hangisi montajını kolaylaştırıyor ise ona bağla 1782929468 Bunda 1 tane anakarta giden soket var onu takmanın yeterli olur diğerini çıkar gelen 3 fanı tak
  11. B

Yardım Fan Bağlantısı Hakkında Yardım

Evet bağlayabilirsin sorun olmaz aynı rpm olan tüm fanları tek cha fan girişine bağlamanın yeterli, yani bu alacağın 3 fan ile bu pwm çoklayıcı birleştir tak kullan
  12. B

Dark Pro Master 12cm Kasa Fanı - 90 Cfm - 4.36 Statik Basınç - 449 TL (+Kargo)

Hocam o kalan fan rpm düşük ise bu fanlarda maks o kadar açar kalan 1 taneyi çıkarıp yeni üçtaneyi buna tak onu baska sokete tak
  13. B

🔥İndirim 6276 TL Sı Pro B850m-P Wıfı - Düz 5301 TL

Nebi Akgün ram icin oc videosu expoda tam açılmayan ramler vs bahsediyordu manuel ayarı detaylı anlatıyor mobilden arayarak bulamadım isterseniz bir kanalında arayıp inceleyin https://youtube.com/@nebi_akgun?si=1MMi-9KROtFjgrfz
  14. B

North Bayou Nb F7 Ergonomic Rgb Aydınlatmalı V2026 Monitör Standı (32-60 Inch) 3689 TL

Masan sağlam ise sıkıntı yaşamazsın ben hep delik açmadan kullanıyorum, h100 de 50cm uzatma ile ayni monitör takılı 9kg 34 inch dikey var yanında hepsi masaya aparat ile bağlı problem vs yok yıllardır, içi boş olan ikea masaları degilse kullanırsın
  15. B

North Bayou Nb F7 Ergonomic Rgb Aydınlatmalı V2026 Monitör Standı (32-60 Inch) 3689 TL

F80 9kg h100 12kg sizin monitör icin yeterli gelir, Düzeltme, gaz sertliğini monitör üzerinde takılı iken alyan ile yapmanız gerekiyor, f80 de plastik kapakların altında kalıyor
Geri