Lite Load Mode bende kapalı olmasına rağmen şimdiye kadar hiçbir oyunda o kadar yüksek sıcaklıklara çıkmadım hocam. BF6'da oyun içi 85-90°C görüyorsanız...
Oyunlarda minimum 85° maximum 90° oluyor. İşlemciyle ilgili yaptığım tek şey cpu lite load mode 4 çekmek. Onun yanı sıra xmp açtım o kadar. Eğer yanlış bir...
İ7 14700KF kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum. Ne yaparsam yapayım işlemci 85° veya 90° değerlerinden aşağı düşmüyor. Hadi bir şekilde düşürdün bu seferde...
Bu fiyata bedava ürün hocam 1 yıldır kullanıyorum. 1 yıl öncesinde özel bir indirim ile 2600 küsura almıştım (bendeki normal düz model bir de). Konudaki...
Tüh, hynix çip olsaydı alıp 3 günümü verip en ince şekilde overclock ederek CL20 6000MHz kullanacaktım. Ayrıca anakartım da, işlemcim de bu tarz bir...
Hayır hiç bağlantı sorunu yaşamadım. Şöyle tam dolu halde 4 gün civarı kullanabiliyorum, günlük 5 yada 6 saat aktif halde. Ve yüzde 20 yada 30 a düşünce...
Aktif Kullanıyorum ve şahsi düşüncelerim şöyle, mikrofonu çok iyi ama ses yalıtımı orta ve malzeme kalitesi bence 10 üzerinden 8.
8 aydır kullanıyorum.