Zultan isimli üyenin son içerikleri

1. Zultan

🔥İndirim 🔥🔥🔥 Philips Evnia 27m2n3500pf 27" 260hz 0.3ms 2k Qhd 8535₺

Bende 4k monitör indirimi bekliyorum. Ama nedense bir türlü denk gelmiyor.
  2. Zultan

2026'da İ7 14700 / İ5 14600 Alınır mı

Oyunlarda minimum 85° maximum 90° oluyor. İşlemciyle ilgili yaptığım tek şey cpu lite load mode 4 çekmek. Onun yanı sıra xmp açtım o kadar. Eğer yanlış bir durum varsa nasıl anlarım bunu? Bu arada BF6 için konuşuyorum, şuan oynadığım tek oyun bu.
  3. Zultan

2026'da İ7 14700 / İ5 14600 Alınır mı

İ7 14700KF kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum. Ne yaparsam yapayım işlemci 85° veya 90° değerlerinden aşağı düşmüyor. Hadi bir şekilde düşürdün bu seferde siyah veya mavi ekran hataları veriyor. Artic 360iii pro kullanıyorum o bile işe yaramıyor.
  4. Zultan

❌İndirim Bitti! Asus Tuf Gamıng K3 Gen Iı Hatsune Mıku Ed. Klavye-Green 1699tl Telefon Mağaza

Kızıma alacaktım, o çok sever anime karakterini. Ama neyse kalsın.👍
  5. Zultan

❌İndirim Bitti! Asus Tuf Gamıng K3 Gen Iı Hatsune Mıku Ed. Klavye-Green 1699tl Telefon Mağaza

Bu hot Swap mı? Yada Rgb mi? Düzeltme: Rgb varmış.
  6. Zultan

Yardım Rog Pelta Alınır mı ?

Hayır hiç bağlantı sorunu yaşamadım. Şöyle tam dolu halde 4 gün civarı kullanabiliyorum, günlük 5 yada 6 saat aktif halde. Ve yüzde 20 yada 30 a düşünce takıyorum şarja nasılsa o şekilde de kullanım sağlıyor. Başta dediğim mikrofon iyi ama kulaklık taktığımda ortamdan tamamıyla izole etmiyor...
  7. Zultan

Yardım Rog Pelta Alınır mı ?

Aktif Kullanıyorum ve şahsi düşüncelerim şöyle, mikrofonu çok iyi ama ses yalıtımı orta ve malzeme kalitesi bence 10 üzerinden 8. 8 aydır kullanıyorum.
  8. Zultan

Aula Leobog Seiya (Star Vector) Mekanik Klavye Switchi 100 Adet 873tl (Kuponlar Aktif)

Bende AULA F108 Pro var ve çok sesli gelmeye başladı. Sessiz switch arıyorum tavsiye edecek var mıdır?
  9. Zultan

Öneri Aynı PC'de 2 Kişilik Oyun Önerisi

Broforce demek istiyorum ama gamepad ile oynanıyormu hatırlayamadım. Biz aynı klavyeden oynuyorduk daha zevkli oluyordu.
  10. Zultan

PC Yi Almanyadanmı Toplayım Burdanmı

İlk olarak aklıma gelen orada kazan burada harca mantığı oldu.
  11. Zultan

Alınır mı (Vıchyıe 20'si 1 Arada)

Vallahi en son çok kararsız kaldım ve vazgeçtim.
  12. Zultan

Bencede ya salla gitsin. Yaw o değilde ürünü görünce anlık kendi kendimi gaza getirdim bu bana çok lazım hemen almalıyım diye, sonra 2dk içinde vaz geçtim :p. Neyse benlik bir şey yok almıyorum. Hahahaha.
  13. Zultan

Almıyoruz o zaman deme :) Zaten aklımda yoktu bile boşver ya :D
  14. Zultan

Bunun fırçası normal bendeki fırçadan cezbetmedi beni yaw :) ama fiyat iyiymiş
  15. Zultan

Konuda yazdığım gibi kendimce boya fırçası ve diş fırçası gibi fırçalarla temizliyorum. Seninde dikkatini çekmiş :) benimde dikkatimi çekti ve çok cezbetti. Ne dersin alınır mı?
Geri