Özellikle attığın markayı tercih ediyorsan bir şey diyemem. Ama bana sorarsan Aula f87 Pro çok daha mantıklı bir seçim olur. Aula 2358,12TL fiyata sahip şuan.
0db çok cazip geliyor. Ama ben deneme yanılma yöntemiyle hareket etmeyi daha doğru buluyorum. Çünkü i7 14700KF kullanıyorum ve anlık sıcaklık artışları olabiliyor.
1789395443
Teşekkür ederim. Yazdıklarını deneyeceğim. (y)
Teşekkürler. Bir şey daha fark ettim, vermiş olduğun linkte az aşağıda 0db, silent, standart ve performance kısımlarının yer aldığı ısı çizelgesi var. Oradan birini seçip kendim uygulayacağım. Hangisi daha iyi bir seçenek olur sence?
Benim taktığım Sys_Fan6, görseldeki gibi system6 yazan kısım sanırım değil mi? Onu seçip sonra sol taraftan pwm seçeceğim ve konu kapanacak değil mi? Kablolarla oynamıyorum? Birde şu mavi çizgelerle oynamam gerekiyor mu? Yani attığın görseli tam anlamıyla yapmalı mıyım?
Açıkçası uzun ömürlü ve sorunsuz olan bağlantı şeklini, yani doğru olanı yapmak istiyorum. O zaman hiç değiştirme yapmama gerek yok mu yani? Sadece pwm dediğiniz olaya bakmam gerekiyor? Çok hakim değilim o yüzden dediğim gibi doğru olanı yapmak istiyorum.
Bir dakika. Benim az önce attığım görseldeki bağlantılarım yanlış mı oluyor yani? İyice kafam karıştı. Ve ilave olarak, ben bu şekilde montaj yaptım ve bilgisayarda sorun gibi.