30 Bin TL Bütçe ile Ofis Bilgisayarı Tavsiyesi !

Zultan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
196
Bütçe
30000
Merhaba. İlk olarak konu yanlış yerdeyse, moderatör arkadaşlar uygun bölüme taşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Gelelim konuya ofis te kullanmak için kasa ya ihtiyacım var. Ofis ve muhasebe programları ve arka planda müzik dinlemek için.
Faturalı olmak zorunda.

Faturayı sallayıp o paraya 32 gb ram 500 ssd 2 tb hdd 3060 12gb mümkünse intel 12 nesil işlemcili kasa çöz. Buranın çıkarı o 0 faturalı sistem bulman çok zor. bakmak istersen enucuzsistem.com dan sıfırlara bakarsın. Esnaftan faturalı alırsın ama dediğim configlere vermezler.

Faturayı sallayıp o paraya 32 gb ram 500 ssd 2 tb hdd 3060 12gb mümkünse intel 12 nesil işlemcili kasa çöz. Buranın çıkarı o 0 faturalı sistem bulman çok zor. bakmak istersen enucuzsistem.com dan sıfırlara bakarsın. Esnaftan faturalı alırsın ama dediğim configlere vermezler.
Fatura olması lazım mutlaka. Ben şu attığın siteye bir bakayım. Sağolasın.

Rica ederim. Fatura şart , sıfır olması şart değilse güzel filtreleme ile esnaftan faturalı da alırsın baktım biraz illere göre bir kaç ilan var. PG ile fatura kesilmesi gibi bir durum olur mu emin değilim ama son çıkan yasaya göre gider pusulası dolduran nihai tüketicilerden de alabilirsin. Biraz bilmediğim bir olay o yüzden detay veremiyorum.

Rica ederim. Fatura şart , sıfır olması şart değilse güzel filtreleme ile esnaftan faturalı da alırsın baktım biraz illere göre bir kaç ilan var. PG ile fatura kesilmesi gibi bir durum olur mu emin değilim ama son çıkan yasaya göre gider pusulası dolduran nihai tüketicilerden de alabilirsin. Biraz bilmediğim bir olay o yüzden detay veremiyorum.
Şirkette patron bu işlerden çok anlamıyor, benden rica etti bak diye. Bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum işte. Ama esnaftan faturalı olabilir sanki, bakıyorum hemen.

Şirkette patron bu işlerden çok anlamıyor, benden rica etti bak diye. Bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum işte. Ama esnaftan faturalı olabilir sanki, bakıyorum hemen.
esnaf nakit + kdv yapıyor ama bu dediğim kanun yeni çıktı tam olarak nasıl işlediğini biz de bilmiyoruz ama gider pusulası sizin işinize kesin yarıyordur. Satıcıyı ikna edersen daha verimli bi alışveriş olur. 12400f 3060 12gb , 16 gb ram 500 gb ssdli ıvır zıvırlı garantili kasayı 23 e aldım çok az kullanılmış bi sistemdi ama fatura işi biraz bozuyor.

Bunu görmüştüm ama ddr5 gereksiz geldi bana. Sonuçta ofiste kullanılacak ve az da olsa bütçeyi aşıyor.
olabilir hocam ben de hala ddr4 sistem kullanıyorum yakın zamanda güncellemeyi de düşünmüyorum.
yine dediğim gibi ddr4 apu sistemlere de bakılabilir

Geri