Bende 5080 toplamayı düşünürken acaba 2k mı diye düşünüyorum. Sebebi uzun yıllar ekran kartını değiştirmemek içindi. 16 gb vram de soru işareti tabi :D
Danışıklı dövüş zaten. Hepsi beraber hareket ediyor. Seneye de aliminyum gelecek bu gidişle. Iphone 20 de felan devrim yaptık diyip çelik ya da titanyuma...
Valla kanka benim için dayanıklılık önemli. Aliminyum yapıp en ufak şeyde zarar görmesi iğrenç bir durum. Çünkü 120 binden başlıyor bu telefon. Premium...
Oluyor, renk değiştirme dahi oluyor telefonlarda bir çok vaka var internette. Ben kendim de alacaktım o yüzden vazgeçtim. 120 binlik telefonun boyası...
Renk farketmiyor hepsinde atma var. Gümüs sadece daha az göze batar o kadar. Kasa kalitesi 120 binlik bir tel için rezalet bence. Onun harici on numara...
17 pro max alınmaz kasa malzemesinden ötürü. Bir Iphone ci olarak aliminyum telefona , boya atması sorunu olan bir seriye para vermem. Ki vermedim ve...
Merhaba onu bunu bilmem de televizyon bozulmuştu bizim evde. Ne yaptım ne ettim riske rağmen LG OLEDC55 di sanırım ondan aldım. Böyle bir renk yok. Eskiden...
Aynen öyle, önce pc yi çözelim de monitöre bakalım artık😂
1770808833
BAşka bir yerde şöyle mesaj almıştım sizede faydası olsun
Cpu ve soğutucu bakımından...
Evet aynen o sekilde gözüküyor zaten. PCH sında psu ne alemde ondan emin olamıyorum. Alıp değiştirince de aynı fiyata gelecek kısmen. Değişen bir şey...
Yani şöyle söyleyeyimmben aslında 2 k bile düşünmüyordum cs pubg bf6 tarzı oyunları oynadığım için 24 inç düşünüyordum ancak almışkende bir daha uzun süre...
Arkadaşların minumum 2K şart felan demiştir. 5080 ile 4k da da rahat senelerce oynarsın, mfg da var. Orası senin tercihin tabii ki. 4k oledler 50 bini...
Neye göre daha iyi hocam ? kasa ve psu iyi midir mesela ? En önemli bileşen bence psu. Ha alıp değiştiririm desen aynı fiyata geliyor hatta. Bilemedim açıkçası
pch ga2 daha fiyat performans duruyor . Kasa -psu yu bilgili arkadaşlar önerip önermeyeceğini söylese daha sağlıklı olur. vento kasa fps hydro k mı daha...