İşin özü bugün yeni geçtiğim için farklı firmaya geçersem en yüksek taahhüt cayma bedelini şu an öderim. Taahhüt bitimine yaklaştıkça da ücret azalıyor. Teşekkürler
Daha bugün 320 tl ye 25 gb veren pakete geçtim Turkcellde . Buna geçince cayma bedeli cok mu ödüyorum nasıl oluyor ? Geçeceğimden değil de merak ettim bu cayma olayı sonlara doğru mu artıyor , ilk günlerde az mı ödeniyor
Annemin taahütü 15 inde bitmiş. 1 senesi yani. Şu an türkcelle geçirsem kullandığı gün kadar mı ödeyecek ? 3 gün dahi kullansa 1 aylık sabit o fiyatı ödeyecek diye , kullan 15-20 gün anne dedim kendisine :D
Bir konuda danışmak istiyorum başıma geldide. Annem - Ben ikimizde Vodafone ye 10.ay da geçtik. Benim taahhütüm 10.ay da annemin ki ise 15.09.25 tarihinde 1 ay öncesinde bitmiş. 610 tl fatura ödeyeceksiniz diyor vodafone . Aynı zamanda geçtik 1 ay önce nasıl bitti diyince de net bilgi...
13 Pro maxten geçmek bile gereksiz geliyorken 15 pro dan geçmene hiç gerek yok bence. Aliminyum kasa yapmış adamlar zaten , arka cepte yamulursa o telefon şaşırmam. Yayıncı, ekmeğini bundan kazanan biri değilsen hiç gerek yok bence. Yine de sen bilirsin
Aliminyum olması kasanın cok canımı sıkıyor. 150 bin verip Aliminyum kasa almak komik geliyor biraz. Titanyum ya da paslanmaz çelik olsaydı iiydi. Sırf bu yüzden almayabilirim telefonu ve 1 sene bekleyebilirim. Teşekkürler Apple.
Almayı düşünüyorum 17 pro max 512 gb minimum ama sonra vazgeçiyorum. Baba elindeki 13 pro max pilini orjinali yenile , kullan ömrü boyunca diyor bazen de aklım. Fiyatı bayağı iyi telefonun çünkü. Pc dizmek istiyorum 100 bin diyince afallıyordum, telefona gidip 132 bin vericem diye düşününce...
Bana biraz fikir verin dostlar size zahmet. İki arada bir derede kaldım fiyatı sağolsun :D Bu ön sipariş ler nasıl oluyor sitelerde bilginiz var mı ? ücret ödeyip mi ön sipariş veriyoruz ? Sitelerden ön sipariş bildirimi gelmeye başladı bana çünkü
Merhaba Öncelikle elimde 13 Pro Max 512 gb var. Yaklaşık 40 gb boş alanım kalmış. Artık telefonu değiştirme vaktimin geldiğini düşünüyorum. 17 Pro max e geçmem gözle görülür fark yaratır mı ? 4 sene dile kolay. 512 gb - 1 tb arasında kaldım . Düşüncelerinizi merak ediyorum
1757487380
Lansmanı...
Selam öncelikle herkese. 10.06.2025 tarihinde Vodafone taahhütüm bitiyor görünüyor. Annemin de aynı tarihte bitecek. Tavsiye ettiğiniz paket var mı . Vodafone bana özel bir kampanya da tanımlamamış. Türk telekom ya da Turkcell hangisinde iyi bir paket var . 1 aydan az zaman kaldığı için...
13 pro max vs 17 Pro max olarak düşüneceğim ben. Lansmanı bi izlemek lazım tabii ki. İyi kötü para ediyorken son çıkanı alıp 5-10 sene kafa rahat etsin istiyorum açıkçası. Hazır pil sağlığım da 82-81 olmuşken pil yenilemeye de para vermemiş olurum
Özelliklerden ziyade elimdeki telefon 1 seneye para etmez diye düşündüğüm için 30-40 bine elden çıkarıp son modele geçeyim diye düşünce bürüdü içimi. 16 pro max alacaktım, düşüüne düşüne seneyi bitirdim 17 serisi cıkacak artık :ROFLMAO:
O zaman başlık açmadan içinde sorsam sorun olur mu bilmiyorum ama 13 Pro max'ten yeni çıkacak 17 pro max e geçilir mi ? Telefon iyi kötü para ediyorken elden çıkarıp üzerine para koyup almayı düşünüyorum. Düşünceleriniz nedir ? tahmini özelliklerine göre yapıyorum yorumu 17 pro maxin.