Erhan Çınar isimli üyenin son içerikleri

1. E

Modem Önerisi Yardım

Modemin kurulumu. Tak çalıştır seklinde kullanılmayacak sanırım. 10 senedir modem değiştirmediğim için bilgim yok kusura bakmayın :)
  2. E

Modem Önerisi Yardım

Kurulum nasıl yapılacak bilgim yok da tak çalıştır şeklinde mi olacak. Zorlayıcı bir süreç mi ? @Lady-Of-Ice
  3. E

Modem Önerisi Yardım

Seçtiğimiz modemi değil stoktaki ürünü gönderiyorlarmış malesef. 5 gün içerisinde. Bu şekilde yanıt aldım.
  4. E

Modem Önerisi Yardım

Tamamdır teşekürler , bugün huawei modelini sipariş vereceğim. Dünden bugüne 200 tl zam yemiş , acele alalım :D Umarım üzmez
  5. E

Modem Önerisi Yardım

İlerde tabii ki fibere geçmek isterim. Bu sebeple huawei modelini mi önerirsiniz ? Bildigim kadarıyla modem değişiyor sanırım. Evde yan odalarda çekmesi yeterli benim için. Salon ile benim odam arasında 2 duvar var. Sorun olmaz sanıırm. Kullanıcı sayısı 2 . En fazla tvden film izlerim , 3...
  6. E

Modem Önerisi Yardım

Sebebi nedir peki ? henüz sipariş vermedim . Tavsiyelere de açığım . AX3000 olması sanırım wifi çekim kalitesini arttırıyor sebebi o sanırım ? ya da önerdiğiniz bir modem var mı , al kafan rahat etsin dediğiniz maks 3500 tl bandında. Kurulumu zorlamayacak
  7. E

Modem Önerisi Yardım

https://bireysel.turktelekom.com.tr/cihazlar/modem-ve-internet/zyxel-dx3300-wi-fi-6-premium-vdsl-modem https://bireysel.turktelekom.com.tr/cihazlar/modem-ve-internet/huawei-dn8045x6-20-premium-modem...
  8. E

Modem Önerisi Yardım

Merhabalar dostlar. 35 mb internet kullanıyorum , yeterli geliyor şimdilik bana. Eski modemim ttnetin kurulumda verdiği modemdi . Şu model zyxel vmg3312-b10b . Birkaç gündür internet ısıkları yanmasına rağmen wifim çalışmıyordu. Teknik servis geldiğinde modemin bozulduğunu söyledi. Modem...
  9. E

Engelliler için ÖTV'siz araç alımında üst limit artırıldı

ötv muafiyeti için en az engellilik oranı neydi bilen var mı ?
  10. E

Çözüldü✓ 5070 ti için 4K mı 2K mı

Bende 5080 toplamayı düşünürken acaba 2k mı diye düşünüyorum. Sebebi uzun yıllar ekran kartını değiştirmemek içindi. 16 gb vram de soru işareti tabi :D
  11. E

17 pro max vs s25 ultra

Danışıklı dövüş zaten. Hepsi beraber hareket ediyor. Seneye de aliminyum gelecek bu gidişle. Iphone 20 de felan devrim yaptık diyip çelik ya da titanyuma geçerler. Aynı yıl samsungda geçer. Zaten samsung adamlara parça veriyor. Birbirleriyle kankadır bunlar :D
  12. E

17 pro max vs s25 ultra

Valla kanka benim için dayanıklılık önemli. Aliminyum yapıp en ufak şeyde zarar görmesi iğrenç bir durum. Çünkü 120 binden başlıyor bu telefon. Premium hissiyatı gitmiş zaten elinde tuttuğunda. Renk solması felan cabası. Kasayı çelik yapsınlar öyle de ağır böyle de zaten. En azından eldeki...
  13. E

17 pro max vs s25 ultra

Oluyor, renk değiştirme dahi oluyor telefonlarda bir çok vaka var internette. Ben kendim de alacaktım o yüzden vazgeçtim. 120 binlik telefonun boyası atamaz, kolay parçalanamaz benim için. Kimse kusura bakmasın :D alanlara başarılar o kadar zengin degilim henüz :D
  14. E

17 pro max vs s25 ultra

Renk farketmiyor hepsinde atma var. Gümüs sadece daha az göze batar o kadar. Kasa kalitesi 120 binlik bir tel için rezalet bence. Onun harici on numara telefon. Sıkı takipçisiyim bu serinin ama dediğim gibi kasa malzemesinden dolayı almadım. 18 de umarım malzemeyi değiştirirler, o zaman almayı...
  15. E

17 pro max vs s25 ultra

17 pro max alınmaz kasa malzemesinden ötürü. Bir Iphone ci olarak aliminyum telefona , boya atması sorunu olan bir seriye para vermem. Ki vermedim ve almadım. Çelik- Titanyum kasa gelene kadar da almayı planlamıyorum. Samsung o yüzden. Yoksa Iphone derdim
Geri