Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim 🔥🔥TürkTelekom Faturalı Yeni Yıldız Tarifeler Koşun 20 GB 195 TL, 40GB 295 TL🔥🔥

İşin özü bugün yeni geçtiğim için farklı firmaya geçersem en yüksek taahhüt cayma bedelini şu an öderim. Taahhüt bitimine yaklaştıkça da ücret azalıyor. Teşekkürler
  2. E

🔥İndirim 🔥🔥TürkTelekom Faturalı Yeni Yıldız Tarifeler Koşun 20 GB 195 TL, 40GB 295 TL🔥🔥

Daha bugün 320 tl ye 25 gb veren pakete geçtim Turkcellde . Buna geçince cayma bedeli cok mu ödüyorum nasıl oluyor ? Geçeceğimden değil de merak ettim bu cayma olayı sonlara doğru mu artıyor , ilk günlerde az mı ödeniyor
  3. E

🔥İndirim 🔥Turkcell 60GB 420 TL 20GB 260TL ve daha fazlası #GÜNCELLEME🔥

Teşekkürler bilgi için o halde turkcell e geçireceğim annemi. En uygun tarife şu an onda gözüküyor.
  4. E

Annemin taahütü 15 inde bitmiş. 1 senesi yani. Şu an türkcelle geçirsem kullandığı gün kadar mı ödeyecek ? 3 gün dahi kullansa 1 aylık sabit o fiyatı ödeyecek diye , kullan 15-20 gün anne dedim kendisine :D
  5. E

Bir konuda danışmak istiyorum başıma geldide. Annem - Ben ikimizde Vodafone ye 10.ay da geçtik. Benim taahhütüm 10.ay da annemin ki ise 15.09.25 tarihinde 1 ay öncesinde bitmiş. 610 tl fatura ödeyeceksiniz diyor vodafone . Aynı zamanda geçtik 1 ay önce nasıl bitti diyince de net bilgi...
  6. E

IPhone 17 serisi Tanıtıldı!

Ek takas neresi ? Benim 13 pro max 512 ye ne verir acaba. Ne renk düşünüyorsun ?
  7. E

Iphone 15 den 17 proya geçiş

13 Pro maxten geçmek bile gereksiz geliyorken 15 pro dan geçmene hiç gerek yok bence. Aliminyum kasa yapmış adamlar zaten , arka cepte yamulursa o telefon şaşırmam. Yayıncı, ekmeğini bundan kazanan biri değilsen hiç gerek yok bence. Yine de sen bilirsin
  8. E

Aliminyum olması kasanın cok canımı sıkıyor. 150 bin verip Aliminyum kasa almak komik geliyor biraz. Titanyum ya da paslanmaz çelik olsaydı iiydi. Sırf bu yüzden almayabilirim telefonu ve 1 sene bekleyebilirim. Teşekkürler Apple.
  9. E

Almayı düşünüyorum 17 pro max 512 gb minimum ama sonra vazgeçiyorum. Baba elindeki 13 pro max pilini orjinali yenile , kullan ömrü boyunca diyor bazen de aklım. Fiyatı bayağı iyi telefonun çünkü. Pc dizmek istiyorum 100 bin diyince afallıyordum, telefona gidip 132 bin vericem diye düşününce...
  10. E

Bana biraz fikir verin dostlar size zahmet. İki arada bir derede kaldım fiyatı sağolsun :D Bu ön sipariş ler nasıl oluyor sitelerde bilginiz var mı ? ücret ödeyip mi ön sipariş veriyoruz ? Sitelerden ön sipariş bildirimi gelmeye başladı bana çünkü
  11. E

Merhaba Öncelikle elimde 13 Pro Max 512 gb var. Yaklaşık 40 gb boş alanım kalmış. Artık telefonu değiştirme vaktimin geldiğini düşünüyorum. 17 Pro max e geçmem gözle görülür fark yaratır mı ? 4 sene dile kolay. 512 gb - 1 tb arasında kaldım . Düşüncelerinizi merak ediyorum 1757487380 Lansmanı...
  12. E

🔥İndirim Turkcell Aynen Favorim 20GB Online Özel 200TL

Selam öncelikle herkese. 10.06.2025 tarihinde Vodafone taahhütüm bitiyor görünüyor. Annemin de aynı tarihte bitecek. Tavsiye ettiğiniz paket var mı . Vodafone bana özel bir kampanya da tanımlamamış. Türk telekom ya da Turkcell hangisinde iyi bir paket var . 1 aydan az zaman kaldığı için...
  13. E

IPhone 15ten iPhone 16ya geçmeye değer mi?

13 pro max vs 17 Pro max olarak düşüneceğim ben. Lansmanı bi izlemek lazım tabii ki. İyi kötü para ediyorken son çıkanı alıp 5-10 sene kafa rahat etsin istiyorum açıkçası. Hazır pil sağlığım da 82-81 olmuşken pil yenilemeye de para vermemiş olurum
  14. E

Özelliklerden ziyade elimdeki telefon 1 seneye para etmez diye düşündüğüm için 30-40 bine elden çıkarıp son modele geçeyim diye düşünce bürüdü içimi. 16 pro max alacaktım, düşüüne düşüne seneyi bitirdim 17 serisi cıkacak artık :ROFLMAO:
  15. E

O zaman başlık açmadan içinde sorsam sorun olur mu bilmiyorum ama 13 Pro max'ten yeni çıkacak 17 pro max e geçilir mi ? Telefon iyi kötü para ediyorken elden çıkarıp üzerine para koyup almayı düşünüyorum. Düşünceleriniz nedir ? tahmini özelliklerine göre yapıyorum yorumu 17 pro maxin.
  16. E

Yardım İphone 15 üzerine 33k ,16Pro ?

Gaz vermek gibi olmasın 33 koyarak alabilseydim havada kapardım düşünmezdim bile. Git al :ROFLMAO: 120 hz için dahi alınır. Prolar keyifli telefonlar.
  17. E

Sonuç olarak ben almaktan vazgeçtim. Çünkü açamadığım uygulama yok , çalışan da biriyim. İnstagirl lük de yapacağımı düşünmüyorum ( kamera gelişimi yüzünden ) . Oyun grafikleri belki farkeder ama mevcut telefonumla oynuyorum zaten herşeyi. Mantıksız geldi o yüzden. Üstüne koyacağım 60 bini...
  18. E

Aynı düşünce içerisindeyim 13 Pro max 512 gb ım üzerine 60 bin gibi bir rakam istiyordu 16 pro max 512 kapalı kutu alabilmem için. Alabilirdim fakat mantıksız geldi nedense. Yenilesem elime ne geçecek diye düşündüm . Hava atmak dışında aynı uygulamaları kullanacağım diye düşünmeye başladım. 60...
  19. E

Bilgisayar masası ölçüsü yardım!

Çizdirdim o şekil de ürünlerin sayfasındaki ölçülerin sıralamasını kafamda idrak edemedim. Masayı cok büyük yaptırma gibi bir imkanım yok , odamdaki esyalardan dolayı. ( maks 65 derinlik 125 genislik oluyor ) Sığar mı diye toplama yapacağım kasa + monitörün genişliklerini öğrenip fakat 3 ölçüden...
  20. E

Bilgisayar masası ölçüsü yardım!

Hedef tek monitör 27 inc , oled olabilir duruma göre . O yüzden samsungun ölçüleri attım da ölçülerin sıralamasından emin olamadım. Büyük olan yükseklik sonraki genisliktir diye düşündüm. Derinlik en az olanı. Yanlarına yazsalarmış keşke🤣🤣 kasa da sanırım genislik 29 cm ? Mantık yürüttüm...
Geri