Arama sonuçları: *

1. E

Engelliler için ÖTV'siz araç alımında üst limit artırıldı

ötv muafiyeti için en az engellilik oranı neydi bilen var mı ?
  2. E

Çözüldü✓ 5070 ti için 4K mı 2K mı

Bende 5080 toplamayı düşünürken acaba 2k mı diye düşünüyorum. Sebebi uzun yıllar ekran kartını değiştirmemek içindi. 16 gb vram de soru işareti tabi :D
  3. E

17 pro max vs s25 ultra

Danışıklı dövüş zaten. Hepsi beraber hareket ediyor. Seneye de aliminyum gelecek bu gidişle. Iphone 20 de felan devrim yaptık diyip çelik ya da titanyuma geçerler. Aynı yıl samsungda geçer. Zaten samsung adamlara parça veriyor. Birbirleriyle kankadır bunlar :D
  4. E

17 pro max vs s25 ultra

Valla kanka benim için dayanıklılık önemli. Aliminyum yapıp en ufak şeyde zarar görmesi iğrenç bir durum. Çünkü 120 binden başlıyor bu telefon. Premium hissiyatı gitmiş zaten elinde tuttuğunda. Renk solması felan cabası. Kasayı çelik yapsınlar öyle de ağır böyle de zaten. En azından eldeki...
  5. E

17 pro max vs s25 ultra

Oluyor, renk değiştirme dahi oluyor telefonlarda bir çok vaka var internette. Ben kendim de alacaktım o yüzden vazgeçtim. 120 binlik telefonun boyası atamaz, kolay parçalanamaz benim için. Kimse kusura bakmasın :D alanlara başarılar o kadar zengin degilim henüz :D
  6. E

17 pro max vs s25 ultra

Renk farketmiyor hepsinde atma var. Gümüs sadece daha az göze batar o kadar. Kasa kalitesi 120 binlik bir tel için rezalet bence. Onun harici on numara telefon. Sıkı takipçisiyim bu serinin ama dediğim gibi kasa malzemesinden dolayı almadım. 18 de umarım malzemeyi değiştirirler, o zaman almayı...
  7. E

17 pro max vs s25 ultra

17 pro max alınmaz kasa malzemesinden ötürü. Bir Iphone ci olarak aliminyum telefona , boya atması sorunu olan bir seriye para vermem. Ki vermedim ve almadım. Çelik- Titanyum kasa gelene kadar da almayı planlamıyorum. Samsung o yüzden. Yoksa Iphone derdim
  8. E

Oled monitör hayal kırıklığı

Merhaba onu bunu bilmem de televizyon bozulmuştu bizim evde. Ne yaptım ne ettim riske rağmen LG OLEDC55 di sanırım ondan aldım. Böyle bir renk yok. Eskiden tv izlemiyormuşum dedim renkler sayesinde. Kırmızılar tonlar her şey cok hosuma gitti. Simdi gözüm alıştı tabii ki, dandik birşeyde izlesem...
  9. E

Titan s9 mu PCH GA2 mu hangisini önerirsiniz

Evet aynen o sekilde gözüküyor zaten. PCH sında psu ne alemde ondan emin olamıyorum. Alıp değiştirince de aynı fiyata gelecek kısmen. Değişen bir şey olmayacak yani. Benim için psu cok önemli diye diyorum. Patlasın istemem kasam , hele ki yeni almışken :D Ama sorunsuzsa f/p açısından PCH almak...
  10. E

Arkadaşların minumum 2K şart felan demiştir. 5080 ile 4k da da rahat senelerce oynarsın, mfg da var. Orası senin tercihin tabii ki. 4k oledler 50 bini buluyor, 2k oledler mesela 30-40 arası. Almışken daha iyisi olsun diyip 4k alası geliyor insanın monitörü :D
  11. E

5080li Game Garaj sistem yardım

Neye göre daha iyi hocam ? kasa ve psu iyi midir mesela ? En önemli bileşen bence psu. Ha alıp değiştiririm desen aynı fiyata geliyor hatta. Bilemedim açıkçası
  12. E

pch ga2 daha fiyat performans duruyor . Kasa -psu yu bilgili arkadaşlar önerip önermeyeceğini söylese daha sağlıklı olur. vento kasa fps hydro k mı daha kafa rahat ettirir , segotep li kasa mı. Benim için psu da biraz önemli mesela. Masraf bunla da bitmeyecek 4k monitör mü 2k mı kullanacaksın ...
  13. E

2K için ikisi de işini görür hocam. Fazla bir fark yok aralarında zaten. İşlemcilerin ikisi de 2k için fazlasıyla yeterli, keza fps oyunlar için de. 2k için PCH alınır geçilir 7-8 gibn daha uygun olduğu için bence. KASA-PSU ne kadar kaliteli onu daha bilgili arkadaşlar yanıtlasın tabii ki. Ama...
  14. E

Fiyat bandından ziyade 4k mı 2k mı dizceğimiz önemli bence. 4k ise direk 5080 e yönelmek gerekiyor. Karar veremedim ay başına kadar karar veremem ben bu gidişle :D sizin aklınızda hangi ürünler var ?
  15. E

Hocam 3 mesajınıza genel olarak cevap vermek gerekirse evet laptop adamıyım. Adamıydım diyelim çünkü üniversite dolayısıyla 2013 yılında MSİ GE70 20E almıstım o gün bugündür de onunla vakit geçirdim , yetmediği yerde de dizi filme yöneldim. Daha önce ise arçelik masaüstü bilgisayarım vardı ...
  16. E

Benim attığım daha premiumdu bana kalırsa . PSU golddu felan . En kötü alıp psu ve sıvı soğutma değiştireceğim gibi duruyor. Anakart kaliteli olsun diğerlerini hallederim diye düşünüyorum. Umarım yeni ryzen 10xxx serisi de b650 lerle çalışır. İleride upgrade yapmak için.
  17. E

Bi yandan o halde parça takibi yapayım sıcak fırsatta, 2 yöne de bakayım. Aklıma yatan sekilde ilerleyim. Duruma göre de monitör alacağım artık 4k oled ya da 2k oled
  18. E

Aynen biraz önce gördüm tükenmiş. Takip edip parça parça mı alsam diye düşünmeye basladım. Bir bilgisayarcıya kurdururum. Sistem beğeniyoruz yayından kaldırılıyor felan , yıldım iyice :D ya da gidip itopya dan beğendiğim sistemi alacağım , bakalım.
  19. E

Aynen öyle yapacak bir şey yok. Farklı ürünleri de takip ediyorum. Güzel görünen sistemleri gönderebilirsiniz bu arada. Şu an ya diğer sistemleri alacağım gamegaraj 9 taksiti yüzünden ya da itopyada 5 taksite alacağım artık ^^ En son parça parça gaming gecesinden toplayacağım sinirlendim...
  20. E

Gamegaraj sisteminden cevap geldi , sistem satışa kapatılmış . Hayattaki şansım :D
Geri